ronaldoya yazık. çocuk keşke ispanya vatandaşlığa geçseydi, bir dünya kupası görürdü.
Printable View
ronaldoya yazık. çocuk keşke ispanya vatandaşlığa geçseydi, bir dünya kupası görürdü.
pepenin amk diyip bir maci daha izlemeden kapatiyorum
ronaldo gene iyi, ya bale ne yapsın?
Pepe üstünde Real forması var sandı herhalde :)
Pepe kırmızı yiyince bi ton küfrü saldım arkasından, ben bu kadar mal bi oyuncu görmedim, her maç aynı boku yiyor :ofk:
Facete şöyle bişeye denk geldim, Japonları seviyorum ya...
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...37220942_n.jpg
ilk yarı 3-0 (almanya-portekiz)
düşünün şu maça 3,5+ oynadınız :D
Çıldır anasını satim :D
Rıdvan :icon_tup:
Anlatımda yine senkron hatası var.
Ulan golden önce sesi duycaz bu gidişle
Cuneyt cakir iyi hakim brezilya macina ayrica neymar i izlemek ciddi keyifli
mac sonu kesin cuneyt marcelonun yanina gidip biz burak yilmazin top oynadigi ulkeden gelioz yemezler o numaralari gardaşş dicek :D
Belçika Dünya Kupası'nda çıktığı son 7 maçı kaybetmedi. (2 Galibiyet, 5 Beraberlik)
- Bu galibiyet Belçika'nın Dünya Kupaları tarihinde geride bıraktığı son 22 karşılaşmadaki ikinci galibiyeti oldu.
- Feghouli'nin penaltı golü Cezayir'in 506 dakika sonra bulduğu ilk goldü.
- Romelu Lukaku'nun Cezayir yarı alanında topa tek bir dokunuşu bile yoktu.
- Cezayir'in Dünya Kupası'nda yediği son 8 golün yedisi ikinci yarı geldi.
- Courtois, Belçika Milli Takımı formasıyla henüz hiç maç kaybetmedi. (12 Galibiyet, 6 Beraberlik)
- Cezayir kaleyi tutturduğu tek şutu gole çevirmeyi başardı.
- Belçika'nın son 4 Dünya Kupası golü, 70. dakika veya sonrasında geldi.
- Belçika, Cezayir karşısında %67.1 topa sahip olmayla oynayarak 1966 yılından bu yana bu alanda en başarılı oyununu oynadı.
•Brezilya'nın son 26 Dünya Kupası maçında golsüz biten maç sayısı sadece iki.
•İki takım daha önce Dünya Kupası'nda üç kez karşılaşmış ancak Meksika hiç puan alamamıştı.
•Meksika Dünya Kupası'ndaki son dört grup maçında sadece gol yedi.
•Meksika Güney Amerika takımlarına karşı Dünya Kupası'nda sadece bir kez kazanabildi.
2002 & 2-1 Ekvador
•Meksika 1970 Dünya Kupası'ndan bu yana ilk kez Dünya Kupası'nda iki maç üst üste gol yemedi.
•Brezilya'da Fred 16 pasta sadece 8 isabet sağlayabildi.
*Rusya ve Güney Kore karşılaştıkları ilk resmi maçta birbirlerine karşı yenişemedi.
*Rusya son 11 Dünya Kupası maçında yalnızca 3 galibiyet alabildi
*Aleksandr Kerzhakov attığı golle milli takım kariyerinde 26. golüne ulaşarak, Vladimir
Beschastnykh ile birlikte Rusya'nın en golcü ismi oldu
*Aleksandr Kerzhakov, oyuna girdikten yalnızca 3 dakika 16 saniye sonra golü bulmayı başardı.
*Rusya, Dünya Kupası'ndaki son 8 golün 7'sini ikinci yarıda buldu.
*Güney Kore, oynadığı son 11 Dünya Kupası maçında yalnızca 2 galibiyet alabildi.
*Güney Kore, son 3 Dünya Kupası'nın ardından ilk defa ilk maçında galibiyetle başlayamadı.
Son şampiyon İspanya ya tamam ya devam maçında Şili ile karşılaşıyor...
•İki takım bugüne dek 10 kez karşılaştı.
8 İspanya galibiyeti
2 beraberlik
•İspanya ve Şili Dünya Kupası tarihindeyse iki kez karşılaşmış, her iki maçta da gülen taraf İspanya olmuştu.
1950 & 2-0
2010 & 2-1
•Hollanda karşısında 5-1'lik ağır bir yenilgi alan İspanya, 1963'teki 6-2'lik İskoçya maçından bu yana ilk kez bir maçta 5'ten fazla gol yedi.
•İspanya'nın Dünya Kupası tarihinde 5'ten fazla gol yediği tek maç 1950'de oynanan Brezilya maçıydı (1-5).
•Hollanda'nın Avustralya'nın temsil ettiği kıta olan Asya kıtasındaki takımlara karşı büyük bir üstünlüğü bulunuyor.
•Avustralya'nın Dünya Kupası'nda mağlup ettiği tek Avrupa takımı 2010 Dünya Kupası'ndaki Sırbistan'dı.
•Avustralya forması giyen Tommy Oar ve Jason Davidson geçtiğimiz sezon Hollanda Ligi'nde forma giymişti.
•Her iki takım da turnuvaya yenilgiyle başladı.
1-5 Hollanda
1-3 Şili
•Avustralya Şili karşısında topla %38 oranında oynadı. Bu %35 topla oynama oranına sahip Honduras'ın ardından en düşük oran.
•Şili karşısında gol bulan Tim Cahill, birden fazla Dünya Kupası'nda gol bulan tek Avustralyalı.
•Arjen Robben ve Wesley Sneijder iki gol bulmaları halinde 7 golle Hollanda Milli Takımı'nın Dünya Kupaları tarihinde en çok gol atan oyuncusu olan Johnny Rep'i yakalayacak.
Hırvatistan’nın Dünya Kupası’nda bir Afrika ülkesiyle oynayacağı ilk maç olacak. Kamerun ise Avurpa takımlarına karşı oynadığı 13 maçta sadece tek galibiyet alabildi. Afrika temsilcisi tek galibiyetini Romanya’ya karşı 2-1’lik skorla aldı.
- Kamerun Dünya Kupası'nda oynadığı son 14 maçın sadece birini kazanabildi. (1-0 v Suudi Arabistan) (4B, 9M)
- Kamerun Dünya Kupası'nda oynadığı son 5 maçta da sahadan yenilgiyle ayrıldı. Bu kötü seri, Afrika takımları arasındaki en kötüsü.
- Kamerun, Meksika ile oynadığı maçta kaleye sadece 1 isabetli şut atabildi ve o da maçın 91. dakikasında geldi.
- Dünya Kupası finallerinde ilk kez mücadele edecek olan Hırvatistan'ın golcüsü Mario Mandzukic, 2013-14 sezonunda Bayern Münih forması altında Avrupa liglerinde en fazla kafa golü atan oyuncu oldu. (7)
- Hırvatistan Dünya Kupası'nda oynadığı son 5 maçta galibiyet yüzü göremedi. (3M, 2B) son galibiyetleri, 2002 yılında İtalya'ya karşı 2-1'lik skorla gelmişti.
kupon varmı :D
Hoop güm İspanya :D
bye bye spain :)
hoppaaa ispanya 0-2 oldu :D
yaw herifler son 2 önemli organizasyonu domine ettiler... 2014 te resmen dökülüyorlar...
barcelona kaybedince ispanya da kaybetmiş sayıldı
Bu arada Ömer Üründül'ü isteyen arkadaşlar muradiniza İngilter-Uruguay maci ile eriyorsunuz :)
ah ah ah ah az önce şili 3. golü kaçırdı boş kaleye... bi atsa by by ispanya :D
iyi akşamlar
Rıdvan..
bilmiyorum ispanya-şili maçını izleyen warmı ama şili bence harika top oynuyor gerççekten..
adamlar ne goller kaçıryolar harbi yaa..
sanki maç 0-0 mış gibi oynuyorlar...
iyi geceler
Rıdvan :D
ben avrupa futbolunun kazanacağını düşünüyorum tekrar. almanya holland italy favorilerim.
Tiki taka futbolu bitti artik ispanya gule gule.Favorilerim almanya ve ingiltere
İspanya da erken tatil :)
Fransanin başına gelen ispanyaninda basina gelmek uzere dunya kupasini eurocupu al sonra ki turnuvadan grubu geçeme
ilk maclarda belliydi ispanyanin gotten kanin alinacaği :D dedim dedim inanmadiniz :D
ispanya bir daha düzelmez. bitti o şaşalı günler. eskisi gibi artık ilk turda elenirler.
barcelona hegemonyasındaki o jenerasyon ispanya milli takımını zirveye taşımıştı. onlar doyuma ulaştı, dolayısıyla ispanya milli takımı da... çok sevindim. :)
Buraya yazıyorum altına da imzamı atıyorum.
Erken final olmazsa eğer,Finalin adı:
Almanya - Hollanda :)
hollandanın aldığı sansasyonel espania galibiyetine bakmayın.en fazla yarı final oynarlar.
arjantin almanya oynar bu finali sanki
brezliya çeğrek finalde taklayı atar :)