İstatistiki bilgileri severim :D..
Printable View
Skor tabelası 4-1'i gösterirken Hollanda savunmasından ileriye atılan topa hızla hareketlenen Robben saatte 37 km hıza ulaştı. Bu hız FIFA tarafından ölçülen bir futbolcunun ulaştığı en yüksek hız olarak tarihe geçti.
Daha önce futbolda bilinen en yüksek hız saatte 35.7 kilometre ile İngiliz Theo Walcott’a aitti.
Ünlü sprinter Usain Bolt ise 9.58 ile 100 metre rekoru kırarken en yüksek hızı saatte 44.72 kilometre olmuştu.
bu boltun milli takimda oynamasi falan soyleniyodu gercekmi o :D
Almedia yine sakatlandi.
forveti almeida, defansı alves, orta sahası meyreleş olan portekizden ne bekliyordunuz :D
Defans kurgusu sıfır halı sahada daha ıyı defans yapıyor bzm takım..
ronaldoya yazık. çocuk keşke ispanya vatandaşlığa geçseydi, bir dünya kupası görürdü.
pepenin amk diyip bir maci daha izlemeden kapatiyorum
ronaldo gene iyi, ya bale ne yapsın?
Pepe üstünde Real forması var sandı herhalde :)
Pepe kırmızı yiyince bi ton küfrü saldım arkasından, ben bu kadar mal bi oyuncu görmedim, her maç aynı boku yiyor :ofk:
Facete şöyle bişeye denk geldim, Japonları seviyorum ya...
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...37220942_n.jpg
ilk yarı 3-0 (almanya-portekiz)
düşünün şu maça 3,5+ oynadınız :D
Çıldır anasını satim :D
Rıdvan :icon_tup:
Anlatımda yine senkron hatası var.
Ulan golden önce sesi duycaz bu gidişle
Cuneyt cakir iyi hakim brezilya macina ayrica neymar i izlemek ciddi keyifli
mac sonu kesin cuneyt marcelonun yanina gidip biz burak yilmazin top oynadigi ulkeden gelioz yemezler o numaralari gardaşş dicek :D
Belçika Dünya Kupası'nda çıktığı son 7 maçı kaybetmedi. (2 Galibiyet, 5 Beraberlik)
- Bu galibiyet Belçika'nın Dünya Kupaları tarihinde geride bıraktığı son 22 karşılaşmadaki ikinci galibiyeti oldu.
- Feghouli'nin penaltı golü Cezayir'in 506 dakika sonra bulduğu ilk goldü.
- Romelu Lukaku'nun Cezayir yarı alanında topa tek bir dokunuşu bile yoktu.
- Cezayir'in Dünya Kupası'nda yediği son 8 golün yedisi ikinci yarı geldi.
- Courtois, Belçika Milli Takımı formasıyla henüz hiç maç kaybetmedi. (12 Galibiyet, 6 Beraberlik)
- Cezayir kaleyi tutturduğu tek şutu gole çevirmeyi başardı.
- Belçika'nın son 4 Dünya Kupası golü, 70. dakika veya sonrasında geldi.
- Belçika, Cezayir karşısında %67.1 topa sahip olmayla oynayarak 1966 yılından bu yana bu alanda en başarılı oyununu oynadı.
•Brezilya'nın son 26 Dünya Kupası maçında golsüz biten maç sayısı sadece iki.
•İki takım daha önce Dünya Kupası'nda üç kez karşılaşmış ancak Meksika hiç puan alamamıştı.
•Meksika Dünya Kupası'ndaki son dört grup maçında sadece gol yedi.
•Meksika Güney Amerika takımlarına karşı Dünya Kupası'nda sadece bir kez kazanabildi.
2002 & 2-1 Ekvador
•Meksika 1970 Dünya Kupası'ndan bu yana ilk kez Dünya Kupası'nda iki maç üst üste gol yemedi.
•Brezilya'da Fred 16 pasta sadece 8 isabet sağlayabildi.