evet sızlerın engın tecrubelerınden faydalanmak ıstıyorum bır aracın boyalı oldugunu degısenı oldugunu nasıl anlarsınız ?
evet sızlerın engın tecrubelerınden faydalanmak ıstıyorum bır aracın boyalı oldugunu degısenı oldugunu nasıl anlarsınız ?
boyacı kaportacı tuğla mı haşlasın kardeş? bi lokma ekmeğe muhtaç mı olsunlar? halı mı kemirsin ustalar? bunu mu istiyosun?
ahahah o nasıl bir yorum öyle
Şaka bir yana arkadaş iyi niyetle ön eleme yapacak kadar bilgi sahibi olmak adına sormuştur eminim. Mutlaka cvp veren olur ama kısaca bahsetmek gerekirse parça boyada her parçanın anlaşılma şekli farklıdır. Lokal boya da iş değişir. Ayrıca her boyanın bir karakteristiği var atılma şekli var katliyam yapılmadıysa da bunu anlaman oldukça zor dolayısı ile de işin ehline ücreti karşılığında yaptırmak gerekir.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
bu tepkı ne yaa kesın boyacı bu arkadasalt tarafıı boyacıya goturemıyoruz dıye kendımız bakalı dedık kufur etsen daha ıyıdı sonucta burası sosyal paylasım sıtesı bılgılerımızı paylasıcaz dımı ? boyacılarımı koruycaz burda? her boyacıca adam gıbı cwp verse ıncelese sormayız heralde
![]()
değişen için aracın parçalarını vidalarına bakın vidalar sökülüp takılmış mı vidanın üstendeki boyanın yüzülmesinden anlarsınız.boya için de boya makinası ile bakmalısınız ..bazı ustalar öyle bi boya yapıyolarki boya makinasına gerek kalmıyobenim bildiğim ve dikkat ettiğim şeyler bunlar kesinlikle bu böyledir demiyorum.. gider ustaya gösteririm her zaman..
![]()
Şimdi ben bu olayı zincirleme ticaret olayıyla bağdaştırıyorum.Misal fırıncımısın,sadece ekmek yap ki kaportacı boyacı da kendi yaptığı işten kazandığı parayla gelsin senden ekmek alsın,ekmek yesin.Hem sen kazan hem o kazansınHerkes kendi işini yapsın,herkes ekmek yesin.Ama arkadaş burada sanırım minimum bilgiyle amatörce nasıl anlarız şeklinde bilgi istemiş
Fakat bu iş tecrübe işi belki boya aleti olsa da,kaporta birleşim yerlerine baksa da anlaması zor olacak.Nacizane tavsiyem,ortalama 5 yaşın üstündeyse çok boya arama,değişen olarak ta direklere,şaselere girilmediyse ve maksimum 5 parça değişmediyse servise baktırmaya götürebilirsin.
gunese araci cikarip ton farkina bakabilirsin boyanan parca digerlerine gore daha koyu renk olabilir ona dikkat edebilirsin , boyayi yakindan inceledigin zaman boyada akma filan varsa parcanin bittigi yerlerde onada dikkat
edebilirsiniz en son ve net cozum boya ölcum cihazi ile kontrol etmek
Bir kadın sizi milyoner yapabilir ! Tabi trilyonerseniz ...
ya tabıkıde mutlaka oyle ama bazen oyle bır durum oluyorkı boyacıya goturmeye vaktın bıle olmuyo yada ne bıleyım onceden anlıyıp duruma gore goturup goturmemek gerekıyor dedıgınız gıbıyse bır ıkı boyalı olsun sorun degıl hatta komple boyalı olsun yıne sorun degıl bu yuzden ben anlıyım boyacıya goturmeyede gerek yok ama her adamda oraya buraya gıtmıyor gel getır ustanı bak dıyor oyle durumlar ıcın sormustum
Bu salı bi araba aldık 2012 Volvo, neyse aradım servisleri biz sadece mekanik yürüyen bakıyoruz kaporta boya bakmıyoruz cevabı aldım, bütün servisler böyleymiş, neyse tanıdık bir özel servise götürdük arabayı oda tanıdığı kaportacıya gösterdi, bize söylenen sadece sağ arka çamurlukta boya olduğuydu gelen cevap sağ arka çamurluk sağ arka kapı ve kaput boyalıSonra galerici inanmadı başka bir yere gösterdik oda sağ arka çamurluk boyalı sağ arka kapı değişmiş cevabını aldık
Demekki servisler bu yüzden kaporta boya bakma riskine girmiyorlarmış bunu da öğrendik. Sonuç olarak bu işin standardı yok boyacı adam bile yanılgıya düşebiliyor.
Kullanıcı olarak bilinç düzeyimizin artıp, boya takıntısına bir son vermemiz gerekiyor bence.
Tabi bunun ön koşulu da boyacıların işlerini kaliteli yapmasına bağlı.
Bugüne kadar yaptığım analizlerde şunu gördüm,
Sahadaki gerçek kullanıcı profili(al sat amaçlı olmayan), boya olsa da kendisine doğru bir
şekilde söylenilmesini ve aracı aldıktan sonra kendisine masraf açacak mekanik problemleri önemsiyor.
Boya kısmı ise, gördüğüm kadarıyla daha çok al sat işiyle meşgul olanların pazarlık malzemesi olarak kullandığı bir unsur.
tabıkıde oyle komple boyalı olsun sorun degıl bır ıkı parca hıc degıl ama bazıları boyalıdıyıpte boylı dedıgı yer degısen oluyor ıste bende ona uyuz oluyor ama yınede ufak boyl taktıkler ısımı gorur bazıları dıyor yenı boyanan yerler portakal kabugu gıbı olur dıyor gunes ısınları dık gelır dagınık homojen omaz dıyor dogrumudur?
anlayıp anlamamak bir yana,
birisi bana fotolardan burası boyalı demeyi açıklayabilir mi ?
Araç ağır kazalı olmadıktan,tüm parçaları değişmiş olmadıktan ve kozmetik olarak sorunu olmadıktan sonra ne önemi var boyanın?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)