User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
51 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: boyalı kazalı degısenı olan arac nasıl anlasılır?

metin_1989 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question boyalı kazalı degısenı olan arac nasıl anlasılır?

evet sızlerın engın tecrubelerınden faydalanmak ıstıyorum bır aracın boyalı oldugunu degısenı oldugunu nasıl anlarsınız ?
    ASTRA GSİ16V

CORSA GSİ16V

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boyacı kaportacı tuğla mı haşlasın kardeş? bi lokma ekmeğe muhtaç mı olsunlar? halı mı kemirsin ustalar? bunu mu istiyosun?

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boyacı kaportacı tuğla mı haşlasın kardeş? bi lokma ekmeğe muhtaç mı olsunlar? halı mı kemirsin ustalar? bunu mu istiyosun?
    Sabah sabah kahkaha attım
    men dakka dukka.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    boya ölçme aletidemi almayahh onları üreten fabrikada açmı kalsın
    1881 - 193

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metin_1989 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet sızlerın engın tecrubelerınden faydalanmak ıstıyorum bır aracın boyalı oldugunu degısenı oldugunu nasıl anlarsınız ?
    Bu is tecrube ve bilgi isi anlatmakla olmazki

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahahah o nasıl bir yorum öyle

Şaka bir yana arkadaş iyi niyetle ön eleme yapacak kadar bilgi sahibi olmak adına sormuştur eminim. Mutlaka cvp veren olur ama kısaca bahsetmek gerekirse parça boyada her parçanın anlaşılma şekli farklıdır. Lokal boya da iş değişir. Ayrıca her boyanın bir karakteristiği var atılma şekli var katliyam yapılmadıysa da bunu anlaman oldukça zor dolayısı ile de işin ehline ücreti karşılığında yaptırmak gerekir.
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tepkı ne yaa kesın boyacı bu arkadas alt tarafıı boyacıya goturemıyoruz dıye kendımız bakalı dedık kufur etsen daha ıyıdı sonucta burası sosyal paylasım sıtesı bılgılerımızı paylasıcaz dımı ? boyacılarımı koruycaz burda? her boyacıca adam gıbı cwp verse ıncelese sormayız heralde
    ASTRA GSİ16V

CORSA GSİ16V

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    değişen için aracın parçalarını vidalarına bakın vidalar sökülüp takılmış mı vidanın üstendeki boyanın yüzülmesinden anlarsınız.boya için de boya makinası ile bakmalısınız ..bazı ustalar öyle bi boya yapıyolarki boya makinasına gerek kalmıyo benim bildiğim ve dikkat ettiğim şeyler bunlar kesinlikle bu böyledir demiyorum.. gider ustaya gösteririm her zaman..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi ben bu olayı zincirleme ticaret olayıyla bağdaştırıyorum.Misal fırıncımısın,sadece ekmek yap ki kaportacı boyacı da kendi yaptığı işten kazandığı parayla gelsin senden ekmek alsın,ekmek yesin.Hem sen kazan hem o kazansın Herkes kendi işini yapsın,herkes ekmek yesin.Ama arkadaş burada sanırım minimum bilgiyle amatörce nasıl anlarız şeklinde bilgi istemiş Fakat bu iş tecrübe işi belki boya aleti olsa da,kaporta birleşim yerlerine baksa da anlaması zor olacak.Nacizane tavsiyem,ortalama 5 yaşın üstündeyse çok boya arama,değişen olarak ta direklere,şaselere girilmediyse ve maksimum 5 parça değişmediyse servise baktırmaya götürebilirsin.

BaD61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gunese araci cikarip ton farkina bakabilirsin boyanan parca digerlerine gore daha koyu renk olabilir ona dikkat edebilirsin , boyayi yakindan inceledigin zaman boyada akma filan varsa parcanin bittigi yerlerde onada dikkat
    edebilirsiniz en son ve net cozum boya ölcum cihazi ile kontrol etmek
    Bir kadın sizi milyoner yapabilir ! Tabi trilyonerseniz ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı secomeco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi ben bu olayı zincirleme ticaret olayıyla bağdaştırıyorum.Misal fırıncımısın,sadece ekmek yap ki kaportacı boyacı da kendi yaptığı işten kazandığı parayla gelsin senden ekmek alsın,ekmek yesin.Hem sen kazan hem o kazansın Herkes kendi işini yapsın,herkes ekmek yesin.Ama arkadaş burada sanırım minimum bilgiyle amatörce nasıl anlarız şeklinde bilgi istemiş Fakat bu iş tecrübe işi belki boya aleti olsa da,kaporta birleşim yerlerine baksa da anlaması zor olacak.Nacizane tavsiyem,ortalama 5 yaşın üstündeyse çok boya arama,değişen olarak ta direklere,şaselere girilmediyse ve maksimum 5 parça değişmediyse servise baktırmaya götürebilirsin.
    ya tabıkıde mutlaka oyle ama bazen oyle bır durum oluyorkı boyacıya goturmeye vaktın bıle olmuyo yada ne bıleyım onceden anlıyıp duruma gore goturup goturmemek gerekıyor dedıgınız gıbıyse bır ıkı boyalı olsun sorun degıl hatta komple boyalı olsun yıne sorun degıl bu yuzden ben anlıyım boyacıya goturmeyede gerek yok ama her adamda oraya buraya gıtmıyor gel getır ustanı bak dıyor oyle durumlar ıcın sormustum
    ASTRA GSİ16V

CORSA GSİ16V

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu salı bi araba aldık 2012 Volvo, neyse aradım servisleri biz sadece mekanik yürüyen bakıyoruz kaporta boya bakmıyoruz cevabı aldım, bütün servisler böyleymiş, neyse tanıdık bir özel servise götürdük arabayı oda tanıdığı kaportacıya gösterdi, bize söylenen sadece sağ arka çamurlukta boya olduğuydu gelen cevap sağ arka çamurluk sağ arka kapı ve kaput boyalı Sonra galerici inanmadı başka bir yere gösterdik oda sağ arka çamurluk boyalı sağ arka kapı değişmiş cevabını aldık Demekki servisler bu yüzden kaporta boya bakma riskine girmiyorlarmış bunu da öğrendik. Sonuç olarak bu işin standardı yok boyacı adam bile yanılgıya düşebiliyor.

MeJo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Puhahahahah
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    goduum değil koyduğum olması lazım...

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kullanıcı olarak bilinç düzeyimizin artıp, boya takıntısına bir son vermemiz gerekiyor bence.
    Tabi bunun ön koşulu da boyacıların işlerini kaliteli yapmasına bağlı.

Bugüne kadar yaptığım analizlerde şunu gördüm,
    Sahadaki gerçek kullanıcı profili(al sat amaçlı olmayan), boya olsa da kendisine doğru bir
    şekilde söylenilmesini ve aracı aldıktan sonra kendisine masraf açacak mekanik problemleri önemsiyor.

Boya kısmı ise, gördüğüm kadarıyla daha çok al sat işiyle meşgul olanların pazarlık malzemesi olarak kullandığı bir unsur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabıkıde oyle komple boyalı olsun sorun degıl bır ıkı parca hıc degıl ama bazıları boyalıdıyıpte boylı dedıgı yer degısen oluyor ıste bende ona uyuz oluyor ama yınede ufak boyl taktıkler ısımı gorur bazıları dıyor yenı boyanan yerler portakal kabugu gıbı olur dıyor gunes ısınları dık gelır dagınık homojen omaz dıyor dogrumudur?
    ASTRA GSİ16V

CORSA GSİ16V

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlayıp anlamamak bir yana,

birisi bana fotolardan burası boyalı demeyi açıklayabilir mi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç ağır kazalı olmadıktan,tüm parçaları değişmiş olmadıktan ve kozmetik olarak sorunu olmadıktan sonra ne önemi var boyanın?

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlayıp anlamamak bir yana,

birisi bana fotolardan burası boyalı demeyi açıklayabilir mi ?
    bazen ciddi renk ayrımı oluyor yada bi dalgalanma gözüküyor genelde ben o sekilde bakıp gördüklerim yanlarına gittiğimde boyalı cıktı.

tahimin edilebilir gibi diyim
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahahah

boyanan, değişen, sökülen takılan parçaları her ne kadar anlasam da ekspertize sokarım alacağım aracı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)