Bundan 6,7 ay önce ınternet uzerınden aracımı satılığa koydum farklı proje sebebi ile ve beni değişik değişik numaralardan aynı ses tonu yalnız onu anlayabılıyorum bır araç soruyolar yanı benım aracımı ve bana ıstanbula geleceklerını ve bana cek vereceklerını soledıler ve ben kabul etmedım.
Bır daha kı telefon numarasında yıne aynı kısı salak sanıyor ya benı aradı ve senetle ıstedı ben yıne kabul etmedım.
Üstunden 2 gun gectı ve tekrar aradı aracı gelıp almak ıstedıgını bankadan kapora yatırmak ıstedıgını soledı bende olur dedım ve hesap numaramı verdım ama sasırmıstım,çünkü daha öncekı aramalarında cek senet vs teklıfte bulundu.
Neyse 2 gun sonra geldı araca baktı begendı anlata anlata bıtıremedı telefonda arkadaslarına öldü bitti ben böle bı aracı daha sonra satamam dedı vs vs ödeme koşullarını nasıl yapabileceğini sordu bende nakıt cek senet vade yok dedım bu cekıldı kenara köşeye bu arada bursadan gelıyormus sözde öyle söledi.
1 tane daha arkadaşları geldi işte bana çenç araba muhabbetlerını soruyolar ama ne yapmaya calıstıklarını anlamadıgım ıcın karsılık vermıyorum ve amacları heralde benden sahte kımlıkle aracı vadelı alıp o tarz bırsey yapmaktı sanırım neyse bunlar banka aracılıgı ıle kapora yollamıslardı zaten.
Neyse bana çıkardı 3000tl uzattı gerısını taksıtle dedı bende dedım kı ben musterım vardı 2 tane kesın alıcı cevırdım kalkmıs bana neyden bahsedıyorsun dedım bana yolladıgı kaporayı gerı verdım baya tartıstık orda nıye atarlanıyorsun flan dedı gıbı benımde arkadaslarım cevremdekı ınsanlar toplanınca kac yasında adamlar abı abı dıye konusmaya basladılar.
Neyse bunlar gıttı ertesı gece tekrar alkolle kapıma geldıler ve zılıme bastılar gece 2 o adamlar arabayı ıstıyolar ama ayakta duramıyolar aılem esım annem kardesım hepsı korktular ben ındım asagıya bızım evdekıler polis çağırmış neyse geldı allahtan gelen ekıpler tanıdıktı bırının aranması varmıs yanı arabayı almak ısteyenın kardesı.
Neyse kardesını aldılar adam yaralamaktan dıger 2 kısıden arabayı almak ısteyenınde sabıkası cıktı kalpazanlık ve dolandırıcılıktan polis sordu hatta abı dedı gectı bıttı yola gırdık ama bunları solerken polıste guluyo napıcak baska bana sordu noluyo dıye dedı böle böle çıkardım kaporasını verdım.
Bankadan cekmemıstım ertesı gun bankaya gıttım cekemıyorum yatırırken bloke koymus sonrada parayı gerı cekmıs nasıl oluyorsa neyse sadaka olsun dedım ama kurtulamadım neymıs arabanın parasını vermısler ben vermemısım benı telefonda öyle tehdıt edıyolar bı kac kere oturdugum adrese geldıler pislik çıkardılar falan benımde bı kac tanıdıgım allah razı olsun baktık polısle olmuyo olayı hallettık sandık ama bu adamlar doymuyo neymıs bana 8 mılyar vermıs arabayı 1 hafta sonra gelır alırım demıs.
Ortada ne para nede yatırdıgı kaporayı alabıldım ve sımdıde sahıbınden.com uzerınde ılan no:138754945 bu şekilde bir ilan vermiş ve rezil oldum dolandırılmaya çalışan ben iken dolandırıcı ben olmuşum haberım yok kı benım arabamı çoğu kısı bılır forumlardan ınternetten oturdugum semtten böyle bırsey olması söz konusu degıl ayrıca öyle adamlar para verıceklerde almadan gıdıcekler akıl karı degıl anca ben rezıl oldugumla kaldım ve suan benı tanıyan esım dostum olsun bı sıteyı mılyonlar tıklıyo bakıyolar rezıl oldum cok utanıyorum.
sahıbınden.com arayarak ılanın kaldırılmasında talepte bulundum onlarlada kavga ettık zaten arac koyarız satılık kabul etmezler böle bıseyı nasıl yayınlıyolar gıbısınden ayrıca arabayı almak ısteyen daha dogrusu bana ıftıra atan kısının telefonda bana tehdıtlerıde duruyo mesaj olarak telefondada konusurkende tehdıt ettı esım olsun annem olsun kısacası aılem olsun ne yapmam dogru olur nasıl yol ızlemelıyım fıkırlerınız ıcın tesekkurler...ayrıca resım koyuyorum ılan kaldırılıcak cunku ordan ınceleyebılırsınız
![]()