User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
89 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Dolandiricilik. LÜtfen acİl yardimlariniz gerekİyor.

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dolandiricilik. LÜtfen acİl yardimlariniz gerekİyor.

Bundan 6,7 ay önce ınternet uzerınden aracımı satılığa koydum farklı proje sebebi ile ve beni değişik değişik numaralardan aynı ses tonu yalnız onu anlayabılıyorum bır araç soruyolar yanı benım aracımı ve bana ıstanbula geleceklerını ve bana cek vereceklerını soledıler ve ben kabul etmedım.
    Bır daha kı telefon numarasında yıne aynı kısı salak sanıyor ya benı aradı ve senetle ıstedı ben yıne kabul etmedım.
    Üstunden 2 gun gectı ve tekrar aradı aracı gelıp almak ıstedıgını bankadan kapora yatırmak ıstedıgını soledı bende olur dedım ve hesap numaramı verdım ama sasırmıstım,çünkü daha öncekı aramalarında cek senet vs teklıfte bulundu.
    Neyse 2 gun sonra geldı araca baktı begendı anlata anlata bıtıremedı telefonda arkadaslarına öldü bitti ben böle bı aracı daha sonra satamam dedı vs vs ödeme koşullarını nasıl yapabileceğini sordu bende nakıt cek senet vade yok dedım bu cekıldı kenara köşeye bu arada bursadan gelıyormus sözde öyle söledi.
    1 tane daha arkadaşları geldi işte bana çenç araba muhabbetlerını soruyolar ama ne yapmaya calıstıklarını anlamadıgım ıcın karsılık vermıyorum ve amacları heralde benden sahte kımlıkle aracı vadelı alıp o tarz bırsey yapmaktı sanırım neyse bunlar banka aracılıgı ıle kapora yollamıslardı zaten.
    Neyse bana çıkardı 3000tl uzattı gerısını taksıtle dedı bende dedım kı ben musterım vardı 2 tane kesın alıcı cevırdım kalkmıs bana neyden bahsedıyorsun dedım bana yolladıgı kaporayı gerı verdım baya tartıstık orda nıye atarlanıyorsun flan dedı gıbı benımde arkadaslarım cevremdekı ınsanlar toplanınca kac yasında adamlar abı abı dıye konusmaya basladılar.
    Neyse bunlar gıttı ertesı gece tekrar alkolle kapıma geldıler ve zılıme bastılar gece 2 o adamlar arabayı ıstıyolar ama ayakta duramıyolar aılem esım annem kardesım hepsı korktular ben ındım asagıya bızım evdekıler polis çağırmış neyse geldı allahtan gelen ekıpler tanıdıktı bırının aranması varmıs yanı arabayı almak ısteyenın kardesı.
    Neyse kardesını aldılar adam yaralamaktan dıger 2 kısıden arabayı almak ısteyenınde sabıkası cıktı kalpazanlık ve dolandırıcılıktan polis sordu hatta abı dedı gectı bıttı yola gırdık ama bunları solerken polıste guluyo napıcak baska bana sordu noluyo dıye dedı böle böle çıkardım kaporasını verdım.
    Bankadan cekmemıstım ertesı gun bankaya gıttım cekemıyorum yatırırken bloke koymus sonrada parayı gerı cekmıs nasıl oluyorsa neyse sadaka olsun dedım ama kurtulamadım neymıs arabanın parasını vermısler ben vermemısım benı telefonda öyle tehdıt edıyolar bı kac kere oturdugum adrese geldıler pislik çıkardılar falan benımde bı kac tanıdıgım allah razı olsun baktık polısle olmuyo olayı hallettık sandık ama bu adamlar doymuyo neymıs bana 8 mılyar vermıs arabayı 1 hafta sonra gelır alırım demıs.
    Ortada ne para nede yatırdıgı kaporayı alabıldım ve sımdıde sahıbınden.com uzerınde ılan no:138754945 bu şekilde bir ilan vermiş ve rezil oldum dolandırılmaya çalışan ben iken dolandırıcı ben olmuşum haberım yok kı benım arabamı çoğu kısı bılır forumlardan ınternetten oturdugum semtten böyle bırsey olması söz konusu degıl ayrıca öyle adamlar para verıceklerde almadan gıdıcekler akıl karı degıl anca ben rezıl oldugumla kaldım ve suan benı tanıyan esım dostum olsun bı sıteyı mılyonlar tıklıyo bakıyolar rezıl oldum cok utanıyorum.
    sahıbınden.com arayarak ılanın kaldırılmasında talepte bulundum onlarlada kavga ettık zaten arac koyarız satılık kabul etmezler böle bıseyı nasıl yayınlıyolar gıbısınden ayrıca arabayı almak ısteyen daha dogrusu bana ıftıra atan kısının telefonda bana tehdıtlerıde duruyo mesaj olarak telefondada konusurkende tehdıt ettı esım olsun annem olsun kısacası aılem olsun ne yapmam dogru olur nasıl yol ızlemelıyım fıkırlerınız ıcın tesekkurler...ayrıca resım koyuyorum ılan kaldırılıcak cunku ordan ınceleyebılırsınız

Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasıl bi şey bunlar ben anlamıyorum ya valla bana çok ilginç geliyo bi insan nasıl cesaret ederde yapar nerden bulur bu yüzü ? şikayet eedelim ilanı kalksın hemen
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah razı olsun cok sagolun rezıl ettı herkes anlamaz bılmez tanıyanlarım bılır ama tanımayan ınsanlar yarın bırgun ısmı yada arabayı görduklerı zaman ne dusunuler ne bıcım ınsanlar basıma gelmeyen kalmadı bu adam yuzunden alkolik dolandırıc bunlar yaaa biri atm ye para yatırdım fazla olmus gerısını yollarmısın der yollarız megerse yalanmıs olan bıze olur gerı ararız telefonlar kapalı bırı arabaya para verdım vermedı der nasıl bır memlekette yasıyoruz allah bunları nasıl bılıyorsa oyle yapsın
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yerinizde olsam adamı ararım ve ilanı hemen kaldırmazsa savcılığa gidip hakkında suç duyurusunda bulunacağımı söylerim..kaldırmazsa da savcılığa gidip dilekçemi verip olan biteni anlatırım sizin yukarıda anlattığnız şekilde,dilekçeye adamın size gönderdiği tehdit mesajlarının çıktılarını ve elinizdeki tüm banko dekontu vs..gibi belgeleride ekleyin,ayrıca gecenin bir vakti evinizi bastığını da belirtin,bakın sonra nasıl tutuşuyor,zaten sabıkası da varmış,hapise falan girmez ama ciddi şekilde başı ağrır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Katil ederler.. Değmez ama ciddi anlamda ters bir anda katil eder böyle işler.. Çok geçmiş olsun diyeyim de içip içip eve köye gelmek nedir lan.. Tövbeler olsun yarabiii..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ilanı geçdim bu kadar yapdığı şeyler bile hukuki açıdan ağır suçdur bence bir avukat bul ve hakkını ara..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adama bak yaaa ben nette satılıktayken paris otoda toplandı falan yazmıstım nasıl lehibe çevirmeye çalışıyor bu kadarıda olmaz yaaa yok toplu taşıma çekicileri falan demiş vekalet demiş baya bi sallamış allah kimseyi böle insanlarla kaşılaştırmasın adama sölüyorum diyorum ki savcılığa verıcem tık yok adamda ver dıyo mesajlardan ceza almam elındede baska bısey yok zaten dıyo numaramı degıstırdım zırt pırt içip içip benı arıyo dıye ve kendi ailemle oturduğum evimi boşaltmak zorunda kaldım o derece pislik insanlar
    Emirhan Altınbay

205 GTi

sweatcaptain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesım onclıkle gecmıs olsun bu ılan vs konularına takılma bence...hatta mumkunse arabanı kapalı bı yere al gece gelıp zarar vs vermemelerı ıcın...
    34 KPT 60 e93 M3
    34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)

Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000

mhmtsrtp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç bekleme direk hukuki yollardan hakkını ara arayıp ilanı kaldırmasını bile isteme böylelerine acınmaz köppeoğulları

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabası mı kalmış, adamın ailesine kadar gelmiş iş...

amacı ne, ne istiyormuş?

ege_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hocam büyük geçmiş olsun öncelikle..Ne olursa olsun sakinliginizi korumaya çalışın çünkü kurban oldugum memletinde hak hukuk her zaman magdur aleyhine.Sizin bu terbiyesizi arayip ilani kaldir yoksa bilmem ne yaparim seklindeki bir soyleminiz bile basinizi agritabilir,ilginc ama maalesef bu boyle..Elinizden geldigince resmi durun bu olay karşısında. Karsi tarafın kaybedecek hicbirseyi yok ama sizin bir aileniz,sorumluluklariniz,duzeniniz var.Ne olursa olsun ne yaparsa yapsin tutanak,rapor,ifade ,sikayet ,dilekce,taniklar herseyi resmi sekilde belgeleyin.Herhangi olumsuz bir durumda hersey yazili belgeli olarak hazir olacaktır ve araştırılmak uzere incelendiginde kim mağdur kim üçkağıtçı ortaya çıkacaktır.

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz 2-3 serseri yüzünden evinizden mi taşındınız? Telefon numaranızı mı değiştirdiniz?

Hukuki bir yola başvurmak için ne bekliyorsunuz? Gelip sizi kaldırmalarını falan mı?

Bir de rica ediyorum, noktalama işareti kullanın. Okumak zor oluyor.
    K.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aman hocam kimseye evinizin adresini vermeyin şerefsizlere bak gce gece sinirim bozuldu

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ilan verirken sahibinden , fotoda imza var diye kabul etmez, sileriz yine etmez

3. deneyişde kabul eder

bunu nasıl kabul etmiş ?
    Livestrong

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hukuki yollardan işlemlere başlayın

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim o ilani gordum. Kesin *** atmaya calistigi aklima geldi. Hic birseyi takma. Polise sikayet et
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun emirhan abi okurken kanım dondu ne sütü bozuk insanlar var bu ülkede

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayatımda karıncayı bile incitmeyen ben bile bu adamları gözümü kırpmadan öldürürüm böyle bi şerefsizlik olamaz ya

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    savcılığa gitmek için neyi beklediğinizi bende anlamadım? ailenizden birine zarar gelmesini mi?

eğer olay anlattığınız gibiyse düşünmeden gitmeniz gerekir?
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)