Avukat İsviçre barosuna bağlıymış aslında ama haberi yokmuş
Printable View
Avukat İsviçre barosuna bağlıymış aslında ama haberi yokmuş
yanında avukat varsa bizim bi tarla işi var kaça bakarmış soruver :D
olm durdurak yok printer degil bildigin lazer kıvamındasn yaza yaza gidiyosun .
ama ııh yemedik bunuda değiştir bence başka taraftan tutmayı dene
Avukat da 1. sınıf clone çıkmasın la?
rütbeli bi yalancı arkadaşım var ona konuyu gösterdim kendi rütbelerini söktü
900 tl için düştüğün duruma bak çok merak ediyorum bu saatten sonra nasıl sokağa çıkıcaksın insan yüzüne bakıcaksın şerefin, utancın varsa tabi ama oda yok sende. senin gibi model ben görmedim kopyasın galiba sende . ayrıca bu konuyu bana saptırmaya çalışıyo inanmayın siz kaybettiğinizi almaya çalışın ama bakıyorumda oda zor
pardon kuzenim yazmış a gelmedi mi hala bu konu :D
lan sabahtan beri nasıl vakit geçti anlamadm 5 olmuş, çok yaşa emi :hahaha::hehe:
Ahahahahahhahahahahahahahahhaha :D
hadi hadi hadi hadi - YouTube
+BONUS;
http://inciswf.com/1284862991.swf
Konuyu okudukça, sayfayı yeniledikçe kahkaha atıyorum ofiste :D
Hakikaten gün nasıl geçti anlamadım :D
En kral dolandırıcı mezarında ters döndü yemin ederim.
yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?
Güzel kardeşim hakkında 500den fazla mesaj yazılmış, bana şu yazılan mesajlardan 10 tanesi yazılsaydı evimi satar arabamı satar borcu öder ve o dekontu buraya koyardım.
24 yaşındasın çoluğum var çocuğum var diyorsun ama gururun yok kardeşim senin. Yazık ben senin çocuğuna üzülüyorum senin gibi bir ahlaksızdan babalık görecek.
Altı üstü 900 lira olm değer mi haysiyetine bu kadar laf ettirmeye? 1001 türlü yalan söylüyorsun, hepsi apaçık ortada ama sen hala yalanı yalanla kapatmaya çalışıyorsun.
Yemin ederim çok üzüldüm senin adına. Bir insan kendini bu hale nasıl düşürebilir aklım almıyor.
Benden sana çok açık ve net bir tavsiye forumdan çıkış yap, yarına kadar hiç mesajlara da bakma cevapta verme. Yarın aslanlar gibi arkadaşın hesabına parayı yatır, o dekontu buraya koy. Sonra da herkesten söylediğim yalanlardan dolayı özür dilerim, ben bi ayıp ettim de.
Burdaki insanlar sövmeyi de sevmeyi de iyi bilir. O yüzden sen böyle bir olgunluk yaparsan kimse senin bir daha bu olayı yüzüne vurmaz. Haa dersen ki ben yapmıyorum, ödemiyorum adının başındaki dolandırıcı sıfatını ömrünün sonuna kadar taşırsın çocuğuna da bırakacağın en büyük miras olur. Bu çocuğun babası dolandırıcı derler.
iyi düşün güzel kardeşim.