oh be bitti sonunda1saatliğine dışarı çıktık çekirdek bayatlamış sıcaktan
bide beyler içini boşaltan çıksın kasıyo3kez adsl fişiini söktüm taktım modem hata verdi
![]()
oh be bitti sonunda1saatliğine dışarı çıktık çekirdek bayatlamış sıcaktan
bide beyler içini boşaltan çıksın kasıyo3kez adsl fişiini söktüm taktım modem hata verdi
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Üşenmedim baştan sona okudum.Konu başlığının değişmesinden sonra belirgin bi geri vitese takma durumu olmuşFikir gerçekten caydırıcı tebrikler
![]()
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
oo 900 tl'ye ünvan sahibi oldu level atladı adam![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Lan ne direndi be gezi parkı bu kadar sağlam olmadı
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
İyi ki sitede yaptığım her alışverişte delikanlı dürüst arkadaşlara denk geldim. Ben geçenlerde siteden Caner arkadaşla bir alışverişimiz oldu iki hafta sonra farkettim 3-5 liralık bir parçayı yollamayı unutmuşum . Nasıl sıkıntı yaptım anlatamam hemen yazdım kendisine böyle böyle diye.
Nasıl bu kadar rahat olunabiliyor aklım almıyor ya. Hatta sitede bir dürü dolandırıcılık konusu açılmışken nasıl hala böyle şeyler yapmayı göze alıyorlar anlamıyorum . Ben mi çok safım ya hesabıma geçen paraya bir hafta dokunmuyorum ne olur ne olmaz diye.
site otomatik gnceller yaşı fakat dikkatimi çekti sen şimdi 21 mi 24 yaşında mısın ?
sahibinden az kullanılmış laptop bu 2010
http://www.seatclubturkey.com/uyeler...2-merhaba.html buda 2009
haydi bakalım yaşta fake çıktı
- K -
________
Dr.Ecu
Burdada Yaş 23
Profil bilgileri: jogabanito - TuningCadde.Com | Oto Modifiye Platformu
Edit
motorlar msupraya atar yaptıgı zaman forumca motor delisini(md) basdıydık. sct ye yayması 30 saniyeyi almazda sanmıyorm kim ugrasır![]()
1881 - 193∞
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
konuyu okumaktan yoruldum noldu verdimi parayı![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Ceyhun737 Hollanda mevzusuna takılmıştı.![]()
Benim de kafamı kurcalayan bu telefonun çakma olduğunu anlayamaman ama sana iade ettikleri telefonun daha kutudan çıkarır çıkarmaz çakma olduğunu anlaman.
İnsan hayret ediyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)