white rs hala satılıksa ben onu alırdım şahsen, hazır yapılmışı var ve halihazırda oynanmaya daha müsait. ayrıca ankarada geçmişi ve referansı da var.
Dediğiniz bu araç sanırım
http://www.techturkey.com/forum/otom...e-clio-rs.html
Sahibi ile konuştum, yani burdan mesajlaştık. Fiyattan yana bir sıkıntım yok ama işte karar vermek zor.
Tugral arkadasımızda spec c gc8 satıyordu 20g li ama motor yenı forged dusunsenmı![]()
[LIST]
Euro Charged E55 AMG 500WHP
Amaç pist ise, rs225 uygundur. Stock halde güzel yol tutar, hr yaylarla biraz daha ani ağırlık transferindeki saçmalamaları engellenir. Bazı parçaları pahalıdır, kimisi komik ucuzdur. Frenleri orjinalde iyidir, pistte keyiflidir. Günlük yaşantıda da zorlanmadan kullanılır. Motoru clio kadar ateşli değil, gerçi dp+ eksoz ile yine birşeye benziyor.
.
[QUOTE=altugkocer;7520206]STI alana kadar Subaru almayı düşünmüyorumDCCD'li olsaydı yine düşünebilirdim.
EH limit cikarsa dediklerinin hepsine sahip + rollcage bilimum her parca olan 0 dan maliyeti 80 lere yakın olan bir gc8 im var ama butce uymuyor![]()
[LIST]
Euro Charged E55 AMG 500WHP
Pist için olacaksa kesinlikle mrs,clio daha canlıdır motor açısından ama pist olacaksada tr şartlarında önden çeker olarak mrs.
Büyük turbodan kasıt gt30 falan değil elbette. Orjinalden bir tık büyük diyorum. 250 260 hp için orjinal turbo limite yakın olacağına bi tık büyük turbo ile daha rahat ve lag artırmadan en ideal setup hesaplanır.. zira orjinal hali istanbul park düzlüklerine çok yeterli değil kafaya oynamak adına
-Fırat
Bu listede senin amacına her yönden cevap vereblecek 1.araç mrs 2. 207rc diğerlerini kafadan eledim.Pistte(istpark için konuşuyorum) atmosferik olarak bu araçlardan keyif alamazsın ayrıca haftasonu gezme aracı olarakta mrs kadar konfor ve guvenlik ve görünüş sunmazlar sana.Pistte 270 hp 400nm mrs bile çok yetersiz kalıyor bazı noktalarda var gerisini sen düşün listedeki diğer araçlarlakesinlikle en büyük ihtiyaçlardan birisi kilit mrs için ikinciside iyi bir soğutma sağlayabilmen(düzgün bi cai komple egz iyi bir intercooler ve en azından kaput kaldırma vs).Ancak pistte heh işte budur diyeceğin aracın maliyeti en iyi 45.000TL yi bulur he müthiş keyifli olur o ayrı.Ama biraz düzgün bakılmış ve yapılmışını bulursan(f,e,cooler,lastik,en kötü yay vs) daha uyguna getirebilirsin toplam maliyeti.He bu arada önden çekişte kafaya oynamak çok zor bugünün teknolojisinde bu listedeki araçlarla hatta ciddi projelendirmediğiniz sürece hayal onuda belirtmek isterim.Frene fazla dokunmana gerek yok en fazla iyi bir balata,hidrolik ve lastik ile maliyeti düşürerek frenajdan memnun kalabilirsin.Varsa pistte mrs ile ilgili sorun toplamda arkadaşım ve ben 10dan fazla kez çıktığımız için yardımcı olmaya çalışırım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)