6 7 ay önce aynısı başıma geldi . Kansız köpek çok kıçı kırık bi ayna için yaptıklarına bakın
Printable View
6 7 ay önce aynısı başıma geldi . Kansız köpek çok kıçı kırık bi ayna için yaptıklarına bakın
Oha, yok artık. Enes'im, geçmiş olsun.
Geçmiş olsun kardeşim.
geçmiş olsun... geçen memlekete gittiğimde ziyaretime gelen arkadaşın arabasının spoilerını çalmışlardı. vallahi ne hallerdeyiz!!! Yardım et Ya Rabbii...
Allah kolaylık versin...
çok geçmiş olsun 8-9 ay öncede benim egsozu çalmışlardı
Gerçekten şaşrtıcı, fazlasıylada sinir bozucu, can sıkıcı olaylar. Eksoz çalmak, ayna çalmak nedir ya.
Başına gelen tüm arkadaşlara çok geçmiş olsun. Beterini yaşatmasın allah.
Gecen aylarda bir konu daha vardi sti kanadi calmislardi. Kimin aklina gelir yahu ayna, kanat, logo calmak. Hos 15-16 sene once kartal arabamizin komple radyatorunu calmislardi.
Bu kadarini aklim almiyo artik. Gecmis olsun
benım arabanında ön panjurlarını calmıslardı.. yan sanayısı 50 tl...
Koskoca Osmanlı İmparatorluğu'nda yılda en fazla 2 hırsızlık olurmuş çünkü çalanın çalarken kullandığı eli kesilirmiş...
spor direksiyonları çalanlar da var
istiyorumki avcı bi tayfa çıksın ortaya tıpkı bu o. çocukları gibi yakalanamayan karanlık bi tayfa tek işleri hırsız vurmak olsun pusuya yatsınlar tık diye indirsinler hergün yıne hırsız cinayeti failimeçhul haberleri duyalım hep bunu diliyorum ama hala çıkmadı halbuki ne büyük zevktir
oha yeni gördüm Enes Arda baska kime olduysa geçmiş olsun. insanın bmw mercedes audin olsa dert olmasa dert bunuda gördük
Kışın ev arkadaşımın sti kaputunu ve spoyler'ı çaldılar. Sabah derse gidecem niye söktü diye düşünüyordum öğleyin geldim uyandı sordum niye söktün diye şok olmuştuk. Aynı hafta bi arkadaşın siroccosunun jantlar gitti. Benim fd6 nın ön sisler gitti. Makyajlı kasanın sisleri çok çalıyorlarmış. Özellikle ankarada suyunu çıkardılar işin. Poliste bi şey yapmıyor. Adamlar insan kaçırıp böbrek, karaciğer falanda çalacak yakında.