El cevap;
Daha önce yapmışlığım var; boş yer yoksa aynen çıkar giderim.
Engelli plakası kaldırıldı. Ortopedik engellilerde özel tesisat şart, bunun dışında 1. derece yakınlarının kullandığı özel tertibatı olmayan engelli araçları ve ortopedi dışında engelli bulunan kişilerin kullandığı araçlar artık dışarıdan fark edilemiyor. Mesela ben işitme engelliyim, özel tertibatım yok, engelli kartım olmasına rağmen bu tür park yerlerini işgal etmemeye özen gösteriyorum.
Hocam bunun aventador yada sahin olmasiyla ne alakasi var. aventadorun olmasi sana her hakki veriyormu? Yada sahinin olmasi seni farklimi kiliyor ? Benim aracimds gecen hafta vefat eden arkadasima ait engelli stickeri var. O yanimda iken 1 kere utana sikila kullandim onun haricinde gerekirsre gidecegim yere km lerce yururum ama onu asla kullanmam.
Özürlü araçlarını diğer araçlardan ayırabileceğimiz görsel ne farklılık var? Plaka kaldırılmış. Onun yerine ne eklendi?
Kartı koymazlarsa ayırt etmek çok zor ozaman.
herkes dellenmiş birazcıkta gülelim :)
https://www.youtube.com/watch?v=hTjrfJWfY6o
https://www.facebook.com/unal76/medi...7043820&type=3
Abdullah Beyin sayfasından.
yaw arkadaş siz park yerinden bahsediyorsunuz. Metrolardaki asansörlerde engelli tekerlekli sandalyelilere yol vermiyor bizim öküz halkımız. Geçen gün gebertiodum milleti. Asansör önünde sıra olmuş garibimde en arkalarında sıraya girmiş bekliyor. Sırf ne olacak diye bende sıraya girdim. Olay kozyatağı metro durağında oluyor. Asansör geldi millet indi ve garibimin önündeki genci yaşlısı herkes itiş kakış bindi asansöre. Bu da sesini çıkarmıodu ki dayanamadım ben atladım. Çıkın dışarı diye. Zorla indirdim herkesi ilk önce engelli arkadaşı sonra yaşlıları bindirdim. Bi tane ergen sırtında okul çantasıyla sana ne yaw demeye kalkıştı ağız burun kırıodum millet aldı elimden. Ulan 18 yaşında olmayan piç bile yürümeye üşenir hale geldi memlekette. Kafası da o kadar çalışıyor hırdavat fazlasının.
Engelli yerine çekip eğer engeli olmayan birini gördüğünüzde ben engelli olup olmadıgınız soruyorum direk hayır yada değilim diyorsa o zaman sen beyin özürlümüsün diyorum neden buraya çekiyorsun aracı dediğimde dikkat edin kavga sebebi olabiliyor
Konu süper. Bizim zaten kafamız hiç çalışmıyor mal gibi dolanıyorum otoparkta yer bulmak için. Her çıktığımda rahat 10+ araç çekebilirim.
41 plaka transit utanmasa yan koyacakmış aracı
Arkadaşlar plaka da engelli işareti şarkı kalktı, epey de oluyor, cekerken ön cam larını kontrol etmeye çalışın, zira gerçekten engelli bir vatandaş amblemsiz plakasıyla parketmiş olabilir.