bu kadar sert tepkiyi hak edecek birşey söylenmemiş ki, kimsenin de kötülüğü istenmemiş, sadece içindekilere birşey olmadan piyasada belli araçların kalmasının istenmediği söylenmiş
Printable View
bu kadar sert tepkiyi hak edecek birşey söylenmemiş ki, kimsenin de kötülüğü istenmemiş, sadece içindekilere birşey olmadan piyasada belli araçların kalmasının istenmediği söylenmiş
s2000 in değeri işte bu şekilde yükseliyor :) bu kadınların yakışıklı katillere aşık olması gibi bişey sorsan katil der sayar söver ama biyerde yakalasa direk verir demin haberlerde gördüm ondan örnek verdim değişik ama öyle :D
s2000 fiyatları biraz düşmüş gözünüz aydın
Connecting site...
bi kaza söz konusu ise tutup s2000 ler azalıyor fiyatlar artacak demek ne derece doğru ya ? ayrıca adam s2000 le fışırdamayacak da neyle fışırdayacak bastırmış parayı almış ister baba parası ister alın teri ne olursa olsun başkalarına bilerek zarar vermediği riske atmadığı sürece istediğini yapar Kİ MAALESEF ÇOĞUMUZ İSTEMESEK DE BAŞKALARINI RİSKE ATIYORUZ BU Bİ GERÇEK . her gün binlerce insan kaza yapıyo vurana geçmiş olmasın vurulana geçmiş olsun böyle bi mantık yok . herkesin tanıdığı sevilen vs biri olsaydı yorumlar böyle olmayacaktı yapmayın allah aşkına .
içindekilere bir şey olmadan nasıl kalmayacak bu arabalar ? direk beddua etmişsiniz . s2klar vtecler is ler gece kendi kendilerine çıkıp otomatik pilota bağlayıp birbirlerine vursunlar o zaman .
tanımam etmem arkadaşı geçmiş olsun .
Mükemmel yol tutuşu ve üstün mühendislik harikası S2000'lerin telef olması hiç önemli değil benim esas merak ettiğim bu S2000'ler kaç cana mal olmuştur..İnşallah bir an önce sayıları azalır ve yok olurlar..Masum insanlarında canı yanmaz..
ya araçların suçu günahı nedir? ne saçma bir mantıktır bu!!
sen aracın limitlerini bilip adam gibi kullanmazsan, kurallara uymazsan her türlü araçla pert olup ölebilirsin.
S2000 bitsin Bmw var. Bmw bitsin Mercedes var. Kullanmayı beceremeyen ama kendini kanıtlamaya çalışanlar yüzünden araba niye suçlanıyor ki? Ha sırf fiyatları yüzünden ben de Honda dan nefret ediyorum ama bu yine bizim sayemizde oldu Honda nın yine suçu yok :)
Herkes içindeki kin ve nefreti kusmaya başlamış :) .
106 gti , vti Impreza her çeşit spor arabayla kaza yapılıyor. Hatta sanki hiç sümbülle connect ile kaza yapan yok mu ? Saçma sapan yorum yapıyor bi abimiz.
Japonlar bilse Türkiye ye yollamazdı vallaha .
Kaza yapan arkadasa buyuk gecmis olsun. Anladigim kadariyla cana bi zarar gelmemis...
Aslinda bu tartismalarin hepsi pert arabalarin toplanip toplanip kazasiz diye garibanlara saplamasindan kaynaklaniyor... bu is genel olarakta ulkemizde tofastan sonra en bol bulunan japonlar uzerinden yapiliyor.. dolayisi ile bircok insanin tepkisi var..
kullanmayı beceremeyenler yüzünden arabanın suçu günahı ne bu yaşta senelerini arabalarla geçirmiş bir insanın bu yorumda bulunması ne saçma vsa sız s2000i turbo 500-600 bg kullanıp hiç kaza yapmayan yada 10 senedir kullanıp hiç kaza yapmayanlar var herkes alabilir ama herkes şoför olamaz s2000 de bilek ve tecrübe isteyen safkan bir araba bunu inkar edicek olan var mı ?
metal yığınını suçlamak nedir ya A marka ya da B marka :) ne demek bitsin hepsi pert olsun nasıl bir anlayıştır bu
İmza kampanyası düzenleyelim. S2000 sahiplerinden rica edelim 1 ay arabaları garajdan çıkartmasın, s2000 nin dışında kaza yapan piyasa arabasi olmazsa büyüklerimize hak verelim artık :D .
Dede sahip çıkalım .