User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
91 sonuçtan 77 ile 91 arası

Konu: Samatya sahilde s2000 kaza

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kin nefret kusma aslında tamamen aracın sahipleri ile alakalı. Beddua olaylarına kesinlikle tasvip etmiyorum belirteyim lakin bu aracın belirli bir sahip kitlesi yok derlerya 10 parmağın 10'u da bir değil. 10numara efendi aracı hazmetmiş arac sahipleri görüyorum, pek çok yerde nasıl gitmesi gerektiğini bilen gerektiği yerde hakkını veren.. Ama gel görki 50m sonra tekrar duracağı ışığa salak saçma giden, 2 şerit yolda insanları açıkça taciz eden, kısacası tüm gereksiz hareketleri bünyesinde barındıran hevesli, multi apaçiler biraz daha fazlalıkta. geneldede bu araçların sonunu getirenlerde bu vatandaşlar. Bu durumda önyargı faktörü devreye giriyor.

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen gün bıçakla elimi kestim, bence bütün bıçaklar toplatılmalı!

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shkodra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mükemmel yol tutuşu ve üstün mühendislik harikası S2000'lerin telef olması hiç önemli değil benim esas merak ettiğim bu S2000'ler kaç cana mal olmuştur..İnşallah bir an önce sayıları azalır ve yok olurlar..Masum insanlarında canı yanmaz..
    asdjkhaslkdhaslk amca kan çıkar bak bu yorumundan sonra
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

TonyMontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mükemmel yol tutuşu ve üstün mühendislik harikası S2000'lerin telef olması hiç önemli değil benim esas merak ettiğim bu S2000'ler kaç cana mal olmuştur..İnşallah bir an önce sayıları azalır ve yok olurlar..Masum insanlarında canı yanmaz..
    O üstün gelişmiş yeteneklerin , süper zekan ve ileri derecedeki mühendislik anlayışınla açmıs oldugun konuyla seni az çok tanıdık. Nasıl olurda bu yeteneklerdeki bir kişi ***** aracın ne kadar cana mal olduğunu hesaplamayacak kadar beceriksiz ve düşüncesiz olabilir anlam veremiyorum.

Ülkemizde 10 yılda meydana gelen yaklaşık 8 milyon kazada, 43 bin kişi hayatını kaybetti 1 milyon 718 bin kişi de yaralanmış. Ne kadar acı dimi? Sen kalkmışsın tamamını bir futbol sahasına sıgdırabilecek sayıdaki bir aracın verdiği zararları merak ediyorsun.

Sıkışınca cahilim demekle olmuyor,aklı fikri geçtim Allah sana uzun ömürler versin inşallah öğrenmenin yaşı ve sonu yoktur. Bizimde dileğimiz bu olsun..
    13 Suzuki Gsx-R 600
    05 Honda S2000
    13 John Cooper Works Gp Limited Edition

Facebook & Instagram /TomayRessamoglu

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ha sen yukarıdaki gibi boş boş konuşucan, ondan sonra Emrenin yazdıklarına laf edicen.

ulan sen kimsinki benim altımdaki araba kaza yapsında kalmasın istiyorsun, hani araba arkalarına yazıyolar ya, senin duanla mı yaşıyoruz ki bedduanla ölelim diye...

hadsiz adam, sen arabalarımız için ne istiyorsan Allah sana 10 katını versin...

herkes iyice zıvandan çıktı s2000 konusunda, düşün şu arabanın yakasından artık...
    nşallah bir an önce sayıları azalır ve yok olurlar..Masum insanlarında canı yanmaz..
    Ben yukarida ortaya yazmistim, ordan alirsiniz sizde...
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amca S2000 bu, Coswort'lere benzemez 1litreye 120tane at sığdırmışlar, zaptolmuyoooo
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepinizin S2000 hakkında yaptığı ortak yorum:

Kullanmayı beceremeyenler yüzünden arabanın suçu günahı ne..
    Herkes alabilir ama herkes şoför olamaz s2000 de bilek ve tecrübe isteyen safkan bir araba..

Bende buna karşılık diyorumki :

Fabrikası S2000 leri üretirken sadece usta şöförleremi üretti ?
    Benim gibi normal şöförlere satışını yasakladımı ?
    Satmadan önce özel bir eğitime tabi tuttumu ?

Arkadaşlar sizler her önünüze sürülen hatalı imalatları kabul ettiğiniz sürece bu dünya bir adım ileri gitmez.. Hala ilk üretilen otomobilleri kullanır olurduk çünkü imalatı ucuz ve çok karlı olurdu.. Halbuki benim gibi önününe verilen her kuşu kabul etmiyenler sayesinde bu otomobil sektörü bu kadar ilerledi ve güvenlik önlemleri arttırıldı..

Hiç biriniz Sennanın hayatını okumadınız veya izlemedinizmi ? Senna dan sonra bir çok kazalar oldu fakat ölümle sonuçlanmadı bunların sebebini hiç düşünmedinizmi.. Niçin kuzu gibi herşeye evet diyorsunuz..Ağzınıza sürülen şekeri yalıyorsunuz..

Bir kerede doğru bir şey yapın Hayır diyin ben insanım daha iyisini hak ediyorum diyin korkmayın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Metin amca yaklasimindaki iyi niyeti anliyorum ama mesaj vermeye calistigin konular ve zamanlaman bir o kadar yanlis

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyimser yaklaşmayın birader böyle yersiz yorum yapanlara. yol tutmuyormuş ölümlü kazası çokmuş saçmalık bu kadar olur. Hiç bi kontrol sistemi olmayan yüklü e30 ne kadar tehlikeliyse ve hatta gırtlak 106 ne kadar tehlikeli ise s2k da o kadar tehlikelidir. İş şöförde biter. Kullandığı aracı hazmetmesinde biter. Marka / modele böyle bi yük yüklemek abestir..

Konu tartışmaya dönüyor maalesef. açıklamalar hep talihsiz..

Dünya üzerinde o bayıldığımız tüm nadir hızlılardan aklınıza ne geliyorsa alayını yakarım yeterki bir tek insanın burnu bile kanamasın.. Ama hepsi piyasadan kalksın pert olsun vs. demek ne kadar yersizdir.. Allah kimseye kötü şeyler yaşatmasın. Laf kalabalığı yapıyosam namerdim '' Hiç bir arabanın tekerine ufacık bi taş parçası değmesin ' kaldı ki pert olsun felan bunlar ne amaçla yazılsın yersiz şeyler..

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Herkes alabilir ama herkes şoför olamaz s2000 de bilek ve tecrübe isteyen safkan bir araba..

Arkadaşlar sizler her önünüze sürülen hatalı imalatları kabul ettiğiniz sürece bu dünya bir adım ileri gitmez.. Hala ilk üretilen otomobilleri kullanır olurduk çünkü imalatı ucuz ve çok karlı olurdu.. Halbuki benim gibi önününe verilen her kuşu kabul etmiyenler sayesinde bu otomobil sektörü bu kadar ilerledi ve güvenlik önlemleri arttırıldı..

Hiç biriniz Sennanın hayatını okumadınız veya izlemedinizmi ? Senna dan sonra bir çok kazalar oldu fakat ölümle sonuçlanmadı bunların sebebini hiç düşünmedinizmi.. Niçin kuzu gibi herşeye evet diyorsunuz..Ağzınıza sürülen şekeri yalıyorsunuz..

Bir kerede doğru bir şey yapın Hayır diyin ben insanım daha iyisini hak ediyorum diyin korkmayın..
    s2000 hatalı üretim diyosanız size diyecek tek lafım yok heleki sizin bunları hiç söylememeniz lazım son 10 yıldır esp li arabayı alan aryton senna kesildi başımıza esp ye güvenen şoförüm demesin bana safkan arabanın elektronik destekleri olmaz varsada tamamen iptal edilir ferrarideki race modu gibi arabayla başbaşa kalırsın kim kimi kullanır o zaman ortaya çıkar bizim bebelerde arabanın gergin ve safkanına denk gelince saçılıyolar olay bundan ibaret lafım gazlarken kaza yapanlara tamamen.

ölümlere gelirsek kemersiz cabrio arabaya binen ve kaza yapan herkes büyük ihtimalle ölür yada ölmekten beter olur bunun markası modelimi var fırladıktan sonra arabanın içinden arabanın ne önemi var

esp siz corvette ferrari m3 m5 yada her neyse bunların hepsi şoför ister bebe değil

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer trafikte acayip makaslar atıyorsa zibidi gibi araba kullanıyorsa o kişinin arabası kullanılamaz hale gelsın ama onun burnu bile kanamasın derım ben hep başkasının canını tehlıkeye atmaya hakkı yok kımsenın. Ayrıca kımse nasıl olduğunu bılmeden yorum yapmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arkadaşlar sizler her önünüze sürülen hatalı imalatları kabul ettiğiniz sürece

vay arkadaş sen git koskoca japon mühendislerinin çıkardığı mühendislik harikası spor arabaya hatalı imalat de!
    dedemin pick-up ford ranger ı da gaza abanınca kıç atıyor çünkü kasanın arkası boş şimdi napalım satın almayalım mı?

İnsanlar bilmedikleri konular hakkında fazla ciddi yorumlarda bulunmamalı.
    bakın s2k kıç atıyor diyebilirsiniz. kontrolü zor diyebilirsiniz ama imalat hatası asla kabul edilemiyecek bir şey! o mühendisler bu sizin günler süren yorumlarınızı okuyup harakiri yapsa ölse mutlu olcakmısınız? gitti koskaca mühendisler

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendi adıma belirtmek gerekirse, 100 binden 70 binede düşse, hatta 40 a da düşse alamam ama, kaza kazadır, çok uç örnekleri olmadıkca kimse kazayı bilerek yapmaz, umarım kazazedenin yada yanında kimse varsa, bir taraflarında sakatlık yoktur, aranızda başına gelenler vardır elbet.. bu sıcaklarda alçıdır, pansumandır, ne zor işler bilen biliyordur. Çok çok geçmiş olsun..
    Sağdan yavaş yavaş giden s2000 gördüğümüz zaman, "ulan o araba bende olacak şöyle yaparım böyle yaparım" gibi laflar edip, sol şeritte bariyere girmiş araba ve şoförü için beddua tarzı yorumlar tezat, hoş değil.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Her arabanin bir karakteri olabilme ihtimalini daha anlayamamissiniz, o zaman size Selma Hunel den " Bir ihtimal daha var " sarkisini armagan ediyorum. Hatali imalat ne demek? Kullanimi zor olan ne demek? Arasinda bir fark var degil mi ? Siz bir Noble i Clio V6 i kullanmanin kolay oldugunu mu dusunuyorsunuz? Yada TC u kapali olan bir Corvette i ? Bu ulkede kac 106 kaza yapti, kimse kalkip uretim hatasi demedi, neden demedi ? Cunku oyle degil, limitini astin mi artik telafisi cok zor bu kadar basit. Siz takilin ya cidden, boyle komik bir sekilde muhendislik hesabi yapin, bir seyler bildiginizi dusunup kendinizi iyice komik hale dusurun devam edin ben bekliyorum ve cok egleniyorum, ilk zamanlar sinirleniyordum da, simdi cok guluyorum..

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2000 alamayan başlıyo aglamaya

okadar çok amele varki parası yok s2000 almaya hala s2k kovalıyor yok kazalı yok pertten dönme yok beter olsunlar dövücek olursun abisi amcası bitmez onlara söylerler çok cahilsiniz keşke ölseniz

yani ferrari alcak gücüm yok hiç bakmıyorum ferrariye param olursa takip edicem ama.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)