Printable View
Alıntı: Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Hadi akşam bir şeyler yapalım :) Alıntı: Abdullah Çınar Nickli Üyeden Alıntı makine tripod batarya hazır çekelim akşam :)) hadi hadiii :))
Alıntı: i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı hadi hadiii :)) akşama bi organizasyon ozaman hadiiiiiiiiiiiiii :)
Alıntı: Abdullah Çınar Nickli Üyeden Alıntı akşama bi organizasyon ozaman hadiiiiiiiiiiiiii :) benim ezik hondayı çeksekmiki abi :)
Alıntı: i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı benim ezik hondayı çeksekmiki abi :) çekelim aklan paklan gel :)
Şeref akşam @dedeman 4sq
bi kaç saate cıkıcaz gelmek isteyen olursa bekleriz :)
Alıntı: i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı bi kaç saate cıkıcaz gelmek isteyen olursa bekleriz :) Aynen akşam dedeman carrefour otoparkında buluşuyoruz
Akşamı gene kaçırdık ya la iyimi :)
Alıntı: gselcuk Nickli Üyeden Alıntı Akşamı gene kaçırdık ya la iyimi :) Fazla gelen olmadi zaten 5 kişiydik :)
Alıntı: gselcuk Nickli Üyeden Alıntı Akşamı gene kaçırdık ya la iyimi :) Sen subiyi satmadiysan sana foto cekimi yapakda icin rahatlasin :D
Alıntı: HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Sen subiyi satmadiysan sana foto cekimi yapakda icin rahatlasin :D Ben subiyi sattım bro :) istersen 4 tane fiorino var :D:D Bende makine var zaten bişeyler olursa öyle mabetine gelirim.