Hep parasını hakeden otellerden bahsetmişsiniz :D
Parasını haketmeyen oteller hangileri sizce ?
Printable View
Hep parasını hakeden otellerden bahsetmişsiniz :D
Parasını haketmeyen oteller hangileri sizce ?
Bende ki durumda aynı eylül 6 da da benim düğünüm var ve bende aynen bodrum da bir iki otel buldum farklı ve tavsiye edeceğiniz bir yer varsa yazarsanız sevinirim arkadaşlar... benım tavsiyem, LUVİ OTEL, COCOS
Uygun fiyatli ve memnun kalacagin bir tavsiye. Yemekleri guzeldir sirin bir ortami var. Turkbuku nazli otel. Butik olarak alternatiflerin en iyisi bana gore. Fiyati komiktir yemeye icmeye gezmeye paran kalir. Keyifli tatil yaparsin. Bodrum gezince guzel bir yere bagli kalinca degil
Ben Kasım ayı için booking.com dan bu hotele rez.yaptırdım öncesinde çok araştırdım ama bu yazılanları okuyunca hiç şüphe bile duymadım
Hotel hakkında
El Vino Hotel (Bodrum, Türkiye) - Otel Yorumları - TripAdvisor
Hotel
EL VINO HOTEL & SUITES BODRUM
tavsiyeleri değerlendirmeye calısorum söylediğiniz NAZLI OTEL gerçekten şirin ve cok sakin bir yere benziyor en kısa zaman da arıyıp görüşücem teşekkürler
Söylediğiniz oteli de araştırdım gerçekten burası cennetten bir yer gbi küçük ama düzgün bir yere benziyor burayı da listeme ekledim teşekkürler
Turgutreiste sundance var yeni acıldı jollyden aldım ben bir bak istersen.
El Vino güzel gözüküyorda merkezde ki çoğu otel gibi denizle pek yakın değil mesafesi,plajı yok yani. Bu da denize girmek isterseniz özel beachlere gitmek yani extra para demek.
Voyage bodrum suan icin butcemi gercekten asiyor wow otel de karar kildik fiyat/performans orani gayet iyi gibi gozukuyor allah pisman etmesin guzel gecer insallah...
Tavsiyeler icin herkeze tesekkur ederim...
Acenta konusunda sıkıntı yaşarsan, mail order sistemiyle tatilini alabilirsin benden.
Voucher vs. detayları e-mail yoluyla iletirim sana.
%1 tutarında Erken Rezervasyon Sigortası yaptırmanı öneririm, hayat bu ne olacağı belli olmaz.
72 saate kadar sadece sigorta bedeli ödeyerek otele ödediğin rakamı geri alabilirsin.
Ben bu sene Latanya Beach Resort'a gideceğim. Orasınıda çok övdüler.
Geçen sene de Ersan Resort'a gitmiştim. Oradan da çok memnun kaldım. Orayıda tavsiye edebilirim.
Biz de eylülün 5-6 sı gibi bakıyoruz ancak bodrumdaki fiyatlar ve kalitesizliği görünce vize istemeyen fas a gidip buradaki 5 yıldızlı otellerden daha 5 yıldızlı ve neredeyse yarı fiyatı otellere gitmyei düşünüyoruz..
Fiyat olarak hemen hemen aynı şeye geliyor uçak , ıvır zıvır hesaplayınca ama en azından otel de daha güzel hem de farklı yerler görmüş oluruz..
Ay basinda aliyorum o sekilde yigit sikinti yok :) bakalim wow hotel anlattigin kadar var mi ?
bodrum otellerı hakkındakı daha once okudugum konuyu arıyordum nıhayet buldum :)
hayırlısıyla 17 ekımde evlenıyorum,oncelıklı yurt dısını dusunuyordum fakat ısler ve yakın olmasından dolayı voyage bodrumda 19-23 ekım arası denız tarafı odalardan uhd balayı rezervasyonu yaptırdım...fıyat 1177 tl bayagı uygun geldı.unlu bır tur fırmasında tanıdıgım bırı var gercekten cok ıyı bır secım dedı,ayrıca forumdada tatıl konularında olumlu yorumlar almıstım bakalım gıdıp gorucez :)
yakın olamasına karsın daha once bodruma gıdemedım,gıdıp tecrube sahıbı olan arkadaslar tavsıye edebılecegınız mekanlar,gezılecek yerler hakkında bılgı verırmısınız,ozellıkle yavuz tecrubelerını paylasmanı rıca edıcem :)
casa dell'arte bodrum'u denemenizi şiddetle tavsiye ederim ...
Adam eve hotel de kalan bayan bi misafirin yorumu :D '' Biz eşimle her tatil fırsatımızda otelinize geliyoruz.En sevdiğimiz tarafı çift oteli olması.Gerek mekansal estetik gerek konseptteki erotizm bunu fazlasıyla sağlıyor.''
Hayırlısı olsun abi, mutluluklar dilerim şimdiden :)
Voyage Bodrumdan kesinlikle memnun kalırsın, o dönemde hiç gitmedim ama denizin soğuk olması dışında olumsuz hiçbirşey yaşamayacağına eminim...
Otel her konuda ihtiyaclarını karsılar, gitmişken Gümüşlükte balık yemeni tavsiye ederim. Mekanlar o dönemde kalabalık olur mu bilmem ama Küba genel olarak güzel, Fink garsonları yaramaz ama müzikleri iyidir. Vittoria ve Mandalin pek tavsiye etmem. Catamaran falan da pek tarzım değil ama giden arkadaşlar yine yorumlarlar.
Ben de bu pazartesi gidiyorum tekrar Voyage'a, sen giderken sana müdürlerin isimlerini falan da veririm, her türlü ilgi alaka gösterirler :)
tavsiye ve iyi dileklerin için tşk ederim yavuz :) deniz çok önemli değil ztn gezip görülecek yerler tavsiye mekanlar önemliydi ztn onunda bilgisi var burda,saol :)
her yeri bulurum morukcum,sen tavsiye et kafi :) senin damak zevkine güveniyorum :D tşk ederim bilgiler için
Araba ile gidilecekse gezecek çok yer oluyor bizim sürekli gittigimiz iki yeri örnek verebilirim.
Fener Restaurant kesinlikle tavsiye ederim balığı,mezesi,manzarası herşeyi gayet güzel, biraz merkeze v.s uzak tabi.
Gezerek Yiyelim: FENER RESTAURANT-TURGUTREİS/BODRUM
Eyba Et-Mangal Ortakent'te bahçenin içinde gayet güzel etleri,mezeleri v.b
Eyba Et Mangal - Ortakent Yahşi Bodrum Muğla | Neredekal.com
araç olacak evet,tşk ederim bilgiler için :)
Konu geçen senenin konusu ama bu sene de buradan devam edelim :)
Bodrum Rixos hakkında yorum yapabilecek kimse var mı?
olumsuz bir durumu var mıdır?
özellikle denizini merak ediyorum.
rezervasyon yapılan sitelerinde genellikle yorum var , bakmadı iseniz yardımcı olur belki http://www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Review-g298663-d507984-Reviews-Rixos_Premium_Bodrum-Torba_Bodrum_Mugla_Province_Turkish_Aegean_Coast.h tml#REVIEWS
edit yalnış oldu :) LINK#REVIEWS
Bir kaç gündür bakıyorum temmuz 18-22 arası için bodrumdan yer ama inanılmaz çok alternatif var. Kafa ambole oldu resmen.
2 kişi için 2000Tl ye kadar düzgün önerisi olan var mı?
Green Beach 1800 İsis 2500 görünüyor nette.
Nerden almak mantıklı olur otelleri arayıp mı fiyat almak mantıklı yoksa tatil siteleri üzerinden mi?
Kesinlikle tatil sitesi. 9 Mayıs ile 16 mayıs arası Antalya da uhd tatil yaptım otel lobisinde 400 e satılan odayı, tatil sitesi aracılığıyla 4 te 1 fiyatına aldım.
Belli başlı siteler var onlara bakın, tatilsepeti, booking, tripadvisor vs. Daha önce de forumda bu tarz site paylaşımları yapıldı.
önce otele karar ver sonra oda fiyatı için farklı sitelere bak derim.
Gümbette deniz güzeldir, Royal asarlık beach'in sahili çok çok iyidir.
19 Mayıs 22 mayıs tarihleri arası Titanic Deluxe Bodrumda kaldım. Otel 25 gün önce açıldı. High class hersey dahil formatında mini bara kadar istediğiniz kadar sömürün hergün yine dolduruyorlar. Odalar çok çok iyi zaten otel daha sıfır. 125 metre uzunluğunda havuz var bodrumun en büyüğüymüş . Personelin tavrı olsun yemekleri olsun kesinlikle çok iyiydi. Özellikle personel gerçekten çok ilgili sıcak ve güler yüzlü. Hiç keko yoktu erkek erkeğe gelen görmedim hep aile ya da sevgilisi ile gelenler vardı. Güvercinlikte otel manzarası falan muhtesem kesinlikle tavsiye ederim