Sadece bunlara değil, düğüncülerede ceza yazmaları lazım adam 3 seritli yolu babasının malı gıbı 30km hızla gıdıyor geç en sağa ne *** yersen ye,neden insanların yolunu kapatıyosun.
Printable View
Sadece bunlara değil, düğüncülerede ceza yazmaları lazım adam 3 seritli yolu babasının malı gıbı 30km hızla gıdıyor geç en sağa ne *** yersen ye,neden insanların yolunu kapatıyosun.
guzel bı haber trafıkte kendını yarısta sanan genc coktu.bıde su pıst ıstıyenler ne ılıgınc sahınle drıft babasının doblosuyla drag yapmak ıcınmı pıst ıstıyo
Kendi adıma ataşehir - ikitelli gidip gelirken tem de bulduğum boşlukları değerlendiririm, iki araç arası 15 mt mesafe vardır girerim sağ sol geçerim. Bunu yaparken de % 90 sinyal kullanırım şimdi bu durumla orta şeritte giderken sağım ve solum boşken fantezi olsun diye kıçımın dibine kadar gelip tamponu yalayıp geçen durum aynı mı ? bunun insiyatifi kimde olacak ?
e-5 te 80 le giderken en az 110 la aynamı (ki görüp kendimi sağa attım) sıyırıp geçen adama yazsınlar cezayı.
Sahil yolunda önüm doluyken arkamdan çat çat 50 kere sellektör yapan, arkasına geçip aynı hareketi yapınca bozulup yavaşlayan el kol yapan bi de yanında bayan var ayıp diyen :hahaha: lavuklara yazsınlar cezaları.
Kimseyi tehlikeye atmadan yolunda giden adama değil. Ama olur mu ? Sanmıyorum.
Bu arada birisi otobüsten bahsetmiş, dün kahretti beni sakarya - ist. geliyorum.
19:30 Otobüsü, yol çok ağır, adam bildiğin emniyet şeridine ipotek koydu, koca otobüsle sağlı sollu gidiyor, çalan kornanın haddi hesabı yok. retarder kolu elinde kalacaktı,
ulen tr de o kadar sorun bitti bi bu kaldı.hani nerden düdükleriz hesabı.ben bu adamların çıkarttığı her kanunda art niyet arıyorum arkadaş.o sol şeritte 70 km/h gidip sol şeridi işgal eden kurallara saygılı insanlarada slmlarımı iletiyorum
ee Yani şimdi adam akilli gazliyamicakmiyiz peki E5 te manyagin biri geldi şikayet etti mobeselerden bakip ona göre yaptirimlardami bulundurulacak
Sorular;
Benim araba başka birinin üzerine. (Baba, dayı, dede vs.) gazladım gazladım geldim eve. Biri de ben yanından geçerken videoya çekmiş polise vermiş. Şimdi kime hapis suçlamasıyla dava açacak?
Trafikte gazlayanların %80'i şirket araçları olduğunu düşünürsek cezalandırılan kişi kim olacak, 100mt ilerideki stop lambasının yansımasına panikleyip frene asılan ablalarımızın da aynı trafikte olduğunu düşünürsek şerit değiştirme aralığı kime göre olacak?
Bir şey çıkmaz bu işten. Geçiniz.
Tüm sayfaları okumadım yalnızca başlığı ve ilk sayfadaki postları okudum benzer düşünce varsa genel bir cevap vereyim. Dünyanın hiçbir yerinde sol şerit kapatılıp gidilmez zaten. Bu durum 70'le de gitseniz 270'le de gitseniz her zaman böyledir. Biri sollanır sonra orta şeride geçilir sol şerit de yalnızca ve yalnızca sollamak için kullanılır. Dolayısıyla 70'le sol şeridi kapatıp milletin hakkını gasp ediyorsanız selektör yemeniz çok normaldir.
Makas olayına hapise gelirsek bu ayırt edilemez. Evet makası sevmem, atmam da lakin makas var makas var. Arası açık iki arabanın arasından geçmek de makas..
Bu sebeple böyle bir şeyin yürürlüğe sokulabileceğine inanmıyorum.
Benim anlamadigim sollamanin serbest oldugu bir yolda hiz limitini asmadan ve kurallara uyarak yaptigim sollamaya nasil bir ceza kesecek ?
Yoksa tum yol cizgileri kesiksiz sollama yasagini ifade eden surekli cizgiylemi boyanacak.. bu nasil bir kural neye gore uygulaniyor..
bu haberden bir şey çıkmaz hangi birini toplayacaklar
yalan olur bu cezalar uygulama olcagını sanmam
darısı apaçilerin başına onlarıda alsalar
şimdi dikkat ettimde birdaha habere
Şimdi kimene kurallar dahilinde şerit değiştirirsen sinyalini verip kontrolunu yapıp, 5 saniyede niye 2 şerit değiştirdin diye bir ceza yok zatenAlıntı:
Kurallara aykırı biçimde kısa aralıklarla birçok kez şerit değiştirme ihlali de TCK 179 kapsamına alınacak ve sürücüler, bu maddeden yargılanacak.
Kuralada aykırı şerit değiştirme = sinyalli şerit değiştirme = kılçıksız sinyalli memur makası mod on :D
çok güzel bir uygulama olmuş tam yerinde olmuş kimsenin hayatını tehlikeye atmaya gerek yok
Turkiye trafiginden bikanlari Arabistan trafigine beklerim :D