beyler olmayacak boş bir kuralda daha galeyana gelmeyin
en basit örnek sigarada yasak sofore ama hanginiz sofor koltugunda sigara içmekten ceza yediniz hatta oyle bir ceza yazıldımı acaba ?
Printable View
beyler olmayacak boş bir kuralda daha galeyana gelmeyin
en basit örnek sigarada yasak sofore ama hanginiz sofor koltugunda sigara içmekten ceza yediniz hatta oyle bir ceza yazıldımı acaba ?
Bugünki haber Ayda su bulundu
Yarınki haber Ama kuyu suyu.
Bizim medyamız böyle işte. Hee diyip geçcez
Makas neyse de bom bos trafikte orta ve sol seridi kullananlara uyuzum. Cesme otobaninda en bos serit sag serit. Hizim ne olursa olsun, serit bos oldugu surece en sag seritten gidilmesi gerektigini dusunuyorum. 120 ile bile gitsem en sagdan gidiyorum. Orta seritte 80_90 la gidenleri de hep sagindan geciyorum. Bir de hem ortadan giden hem de sag seritten kimse gecmesin isteyenler var. Sag seridi o kadar kiskaniyorsan sen gec saga........
Ben napim milletin seyrini bozmadan hangi şerit boşsa 1,5 araba mesafesi arayla değiştiriyorum şeritleri devamlı bazen tabi mesafe düşüyo ama kesinlikle tehlikeye atmıyorum veya seyirlerini bozmuyorum benim gibiler suçsuzların çok canı yanar ama bu gün bir tane kendini bilmez yüzünden farketmeyip frenlemeseydik bizi bariyerlere yapıştırcaktı böyleleri içinde az bile bu ceza
emniyet şeridine girene verseler cezayı istanbulun trafik sorununu çözerler.
iyi olmuş karar'da burası TR boş iş
ünal turan'lar yetişmicek artık:D
"kısa aralıklarla birçok kez şerit değiştirmenin"
kısa aralık tanımı nedir, belli mi? değil
bunu kim belirleyecek? polis memuru
hadi hayırlı olsun...
Konu burdayken söyliyeyim;
İki gün önce İzmir altın yolda ortalama 140-160'la bana ve nerden baksan 5-6 tane daha arabaya makas atan kırmızı bmw'li şeref yoksunu kişilikten nasibini almamış insan musvettesine burdan selamlarımı söylüyorum inşallah o *** ettiğin trafikte biri plakanı almıştırda bir takım yaptırımları olmuştur.
bigün guilettanın teki beni gaza getirmeye çalışırken 40 km ile giden amcaya arkadan vurmuştu, şimdi bu durumda makas atan guiletta mı suçlu yoksa 40 km ile giden amca mı ? :D
"yaya geçidinden karşı karşıya geçen yayayı ezerek öldürenleri" önce bir cezalandırsınlar. sonra sıra makasçılara gelsin.
makas atarken kaza yapıp vefat eden bir yakınınız varsa diyorsunz ki keşke önceden gelseydi hapise girseydi, sayılı gün cabuk geçer illaki dönerdi aramıza.
ülkemizde uygulanabilirliği tartısılır. kime nasıl kanıtlayacaklar suclu yada sucsuz oldugunu...
15 gün önce cezaevinden çıktım, 1 seneden fazla yattım.Cezaevi yazısını görünce tüğlerim döküldü..Bi daha şerit değiştirmem valla.öndeki duruyor ben duruyor öndeki gidiyor ben gidiyor şekil.
kimsede demıyor kı hapıshanelerde yer varmı
Bunlar hep o Audi'li yüzünden.
ınatla 70le soldan gıdıp selektör yapıldığı halde yol vermeyenler ıdam edılsın.
Aynen ya :D :D hep o audili yüzünden