antalyada ıs aramaktayım 2 senelık unıversıteye baslıyacagım 2. ogretım elektornık haberlesme mezunuyum ıs aramaktayım yardımcı olabılcek varsa cok makbule gecer
Printable View
antalyada ıs aramaktayım 2 senelık unıversıteye baslıyacagım 2. ogretım elektornık haberlesme mezunuyum ıs aramaktayım yardımcı olabılcek varsa cok makbule gecer
heryerin en az 2 yıl deneyimli eleman istemesi garipliğini anlarım da , askerliğini yapmış nedir abi? adam belki antimilitarist.
adam seni hazırlasın yetiştirsin 1-2 senede hop askere git. yerine biri gelsin onada ogretsin etsin işi,verimsizlikten baska bişey değil
ayrıca
antimilitarist yada neolursan ol (ters,engel bir durumun yada çok sacma seviyede billurun varsa ) ya seve seve ya s... s... gidilcegi için tatava yapmaya gerek yok.
beyler bende arayıştayım
bende arıyorum..
arayanlara bende ekleniyim
beyler hafta sonu olmayan part tıme iş lazım and. yakası
arayan arkadaşlar daha detaylı yazarsarla anlasılır olur diye düşünüyorm sizin ve işveren için
bıktım artık böyle şirket olmaz olsun yeni işler bakıyorum ihtiyar :D
bende 1 haftadır boşa düştüm. gerekirse arabamıda koşturabilirim işe.
kariyer sitelerinde en kötü boşta kalmamak için valelik koşturabilirsiniz.
antalyada part tıme ıs arıyorum varmı tanıdık bılgısayarcı olur elektronık ıle ılgılı bır yer olur
Bende işsizlerdenim :) Pollislik pomem alımlarını bekliyorum oda olmazsa iş arıycam artık :)