Adanadayim, ön muhasebe sevkiyat tahsilat birazda olsa ithalat ihracat bilgim var. İşletme 4 yillikmezunuyum. Kosgeb maaş destegine uygunum. Adanada benzer iş olursa seve seve gećerim :)
Printable View
Adanadayim, ön muhasebe sevkiyat tahsilat birazda olsa ithalat ihracat bilgim var. İşletme 4 yillikmezunuyum. Kosgeb maaş destegine uygunum. Adanada benzer iş olursa seve seve gećerim :)
kardeşim izmirde unıv bıtırdı 4 dil bılıyor iş arıyoruz yardımcı olacak varsa cv yollayabiliriz uluslararası ilişkiler bıtırdı
part tıme veya sadece hafta içi çalışabileceğim bi iş arıyorum istanbul and. yakasındayım dershaneye gittiğimden dolayı 1 sene sonrası belirsiz üni. kazanıp gitme durumum var
esparktayız şirket ismi vermiyim sıkıntı olmasın.
finallerin bitmesiyle iş arayışındayım 2. ögretim öğrencısıyım calısma saatıne gore yıl boyuda calısabılırım ehliyetim var elektornık haberlesme mezunuyum yıne aynı bolumu halen okumaktayım yardımcı olabılecek varsa cok ıyı olur 05367046240 abidin ismim
Kocaeli il sınırlarında ikamet eden ve üretim hattında çalışabilirim diyen arkadaşlar bana ulaşabilirler.
part time ( saat 18:00 dan sonra) cmtesi 16:00 dan ve pazar günü full olmak üzere çalışırım. ek iş lazım
Part ya da ful time yaz boyunca depo,sevkiyat,satış elemanlığı yapabileceğim bir iş arıyorum. Sigorta olması pek önem teşkil etmiyor.Hafta içi,hafta sonu çalışabilirim. B sınıfı ehliyetim var İstanbul avrupa yakasında olursa güzel olur benim için. Pm le ulaşabilirsiniz.
Bilgi üniversitesinden yeni mezun oldum ve kasimda askere gidecegim dolayısıyla 2-3 ay çalışabileceğim bir iş arıyorum uluslarasi ticaret ve işletme mezunuyum part-timeda olur orta derece ingilizce biliyorum
iletişim 0535 575 62 90
yönetici olarak kurumsal bir firmada calısıyorum 9 yıla yakın tecrubem var satıs danısmanı ve yöneticilik departmanlarında calıstım full time olarak calısmayı dusunuyorum istanbul avrupa yakasında oturuyorum bu aralar iş arioyurm askerlıgımı kısa dönem yaptım universitenın işletme bölumunden mezunum
güncel olsun antalya için iş arıyorum
sweap07 ne iş arıyorsun ayt de ?
Eylül ayına kadar çalışmak üzere iş arıyorum lakin eylül sonrasında okul durumuna göre part-time ya da full-time çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum. İş konusunda fazla bir deneyimim yok ancak öğrenmeye açığım. Depo, sevkiyat, satış elemanlığı, garsonluk ve anketörlük gibi işlerde çalışabilirim. Ankara / Elvankent'te ikamet ediyorum.
kardeşim yeni mezun çevre mühendisi, askerliğini yaptı geldi kendisine iş arıyoruz şu anda. ilk hedefi çevre mühendisliğinde ilerlemek.
izmirde kardeşime iş arıyoruz unıv mezunu dil biliyor
Yüksekokul işletme mezunuyum, iş aramaktan vazgeçtim.
çevre mühendisiyim ankaradayım iş arıyorum.
Abime iş arıyoruz..
4 yıllık işletme+2 sene de lojistik üstüne devam etti..
Lojistik/depo/nakliye üzerine çalıştı hep..
yaş 33 askerlik yapıldı..
kocaeli/gebze/istanbul anadolu yakası iş aramaktayız
saygılar :)
Turizm sektöründe çalışıyorum, şirkette sanırım bir açık var ve ilan yayınladılar . turizm sektöründe çalışıp başvuru yapmak isteyenler ;
http://www.kariyer.net/intra-travel/...=1&isaratipi=2
Guncel olsun antalya da is ariyorum elektronik haberlesme mezunuyum
Şuan bende iş arıyorum B sınıfı ehliyetim var Radyo televizyon okuyorum IT yardımcılığı yapabilirm masa üstü pc tamiri yapabilirim (laptop hiç açmadım destek veren olursa onuda yaparım) Kurgu montaj yapabilirim işletme tecrübem var. İstanbul Avrupa yakasındayım (Avcılar).
Güncel...Yaz dönemi çalışabileceğim bir iş arıyorum
güncell iş arıyorum
lise mezunuyum
9 yıllık satış danışmanlığı+2 yıllık mağaza müdür yardımcılığı yaptım.
Şuan çalıştığım firma apple premium reseller.Türkiye'de 15 mağazası bulunan bir firma burada müdür yardımcılığına devam ediyorum.
mağazacılıktan bıktım artık doğru dürüst çalışma saatleri olan biryer arıyorum.
Bende iş aramaktayım autocad 3ds max ve revit programlarını kullanabiliyorum sertifikalarım var kat planı ve mimaride deneyimim var.Office programlarını iyi derecede kullanabiliyorum.Ve biraz ingilizcem Her türlü projede çizim yapabilirim. b sınıfı ehliyetim var ve aktif araç kullanıyorum sürekli ist anadolu yakasında oturuyorum.
güncel antalya da iş arıyorum b sınıfı ehlıetım var elektornık haberlesme mezunuyum
Eylül ayına kadar çalışmak üzere iş arıyorum lakin eylül sonrasında okul durumuna göre part-time ya da full-time çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum. İş konusunda fazla bir deneyimim yok ancak öğrenmeye açığım. Depo, sevkiyat, satış elemanlığı, garsonluk ve anketörlük gibi işlerde çalışabilirim ve ayrıca B sınıfı ehliyete sahibim. Ankara / Elvankent'te ikamet ediyorum.
Kontrol ve otomasyon muhendisi ihtiyaci varmidir istanbul anadolu yakasi tercihen sözlüm icin
Lan ben de işi bıraktın sandım. Sondakini başa yazsana. =)
Olum ben muhendis degilimki zaten ahah :)
Ne bileyim, bir zamanlar ben de buraya yazmıştım. O hallerim aklıma geldi. İşşsizlik kötü, iş arayanlara allah kolaylık versin. =/
Bu sıralar THY bayan kabin memurları arıyor.Çevrenizde eşiniz,dostunuz,arkadaşınız varsa haber verebilirsiniz
http://www.isbank.com.tr/TR/hakkimiz...zisyonlar.aspx
bende nette dolanırken denk geldim. İş bankası memur ve bilgi işlem elemanı gibi açık pozisyonlar koymuş ihtiyacı olanlar takip etsin.
Pronet bölge tanıtım sorumlusu Arıyor eğer Düşünen olursa benimle irtibata geçebilir referans olabilirim
Konuyu hortlatalım
Merhaba ;
Zincir mağazalarda çalıştırılmak üzere tam zamanlı Bay veya Bayan TOSHIBA notebook tanıtım personeli (Promotör) aramaktayız. Kendine güvenen, daha önce bilişim ürünlerinde tanıtım & satışı konusunda deneyimli. Zincir mağazalarda çalışmış olması tercih sebebidir.
*Satış tecrübesi mutlaka olması gerekmektedir.
Özgeçmişleriniz için : cuneyt.turkoglu@toshibatr.com
Çalışma saatleri: 11:00-20:00 Hafta içi 1 Gün izin.
Çalışma yeri
Beylikdüzü - Vatan
Dudullu - Vatan
Bostancı - Vatan
Mallof İstanbul - Teknosa
Bahçelievler - Gold
İzmit - Vatan
Arkadaşlar çalişmak isteyenler varsa bnmle irtibata geçebilir cüneyt beye mail atmadan bana haber verirseniz bnde ona göre konuşurum referans olurum