Ok dir :alright:
Printable View
Evet Yokmu beyler iş isteyen Esenyurtda çalışacak bilgisaayr bilgisi olan ve askerlikle ilişiği olmayan cv lerinizi bana iletiniz lütfen
Maaş,servis ve 450tl yemek kartı var
Askerden yeni geldim. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Ünversitesi yarı burslu Makine Mühendisliği mezunuyum. İngilizcem ileri seviyede. Mühendislik programlarını profesyonel seviyede olmasa da gelişmeye açık seviyede kullanıyorum. 11 aylık staj tecrübem var. Akustik ve içten yanmalı motorlar hakkında ekstra bilgi ve tecrübem var. Ankara'da iş arıyorum. İsteyene kariyer üzerinden cv linkimi gönderebilirim.
Citroen Yetkili Servisinde Hasar bölümünde dosya takibi yapacak bir nevi servis danışmanı aranıyor. Yer yenibosnanın sefaköy sınırında... İlgilenen olursa Özel Mesaj atsın.
Aynı zamanda Toptan Yedek Parça bölümünde faturalama işlemi yapacak bir arkadaşa daha ihtiyacımız var.
Herkeze iyi günler 17 yaşındayım mesleki açıklise okuyorum bölümüm muhasebe finansman cumartesi pazar zorunlu eğitimim var daha önce 14 ay bilgisayar işi yaptım 8 ayda spor salonunda çalıştım iş arıyorum küçükçekmece cennet mahallesinde oturuyorum
Telefon no: 0531 308 2722 şimdiden teşekkürler
Bugün 2. kez aynı hatayı yaparak bir Türk işyerine iş başvurusu yaptım.
Yarı-Zamanlı gibi iş ama tek fark az çalışıp daha az maaş alıyorsun ve parayı devlet kurumları ödüyor.
Herneyse bizim Türkler kadar burnu havada insanlar görmedim, sanki uzay üssünde patronluk yapıyor.
Ne kadar havalısın sen arkadaş, ne müşteriye bir ilgi var ne gelene ne gidene.
Adamın yüzüne dahi bakmıyor konuşurken, hemen oradan uzaklaştım.
"ALLAH" kimseye görmemişlik vermesin, sanırsın adam uzaya roket fırlatıyor. Bu ne havadır arkadaş.
Bir daha böyle bir hataya düşmeyeceğime eminim.
İzmit,Başiskele,gölcük de çalışabileceğim part time iş arıyorum haftanın 3 günü full dier gunler akşam 5den sonra calisabilirim daha önce 10 ay kadar NT kitapta satış danışmanlığı yaptım is saglıgı ve guvenligi bölumü son sınıf öğrencisiyim.
0507 886 7732
İzmit,Başiskele,gölcük de çalışabileceğim part time iş arıyorum haftanın 3 günü full dier gunler akşam 5den sonra calisabilirim daha önce 10 ay kadar NT kitapta satış danışmanlığı yaptım is saglıgı ve guvenligi bölumü son sınıf öğrencisiyim.
B sınıfı ehliyetim var aktif araç kullanıyorum.
0507 886 7732
Şimdi bi abi aradı perpadaki işinden ayrılacakmış yerine gececek ingilizce bilen china ile devamlı yazışma ve iletişim halinde olacak bir aday arıyorlarmış
Maaş 2500tl net dedi.Birde ihracata dayalı prim varmış ticket kartıda veriyor yemek için.
İlgilenen yada tanıdıgı olanlar için iletişim numarasını verebilirim
İş hakkında detaylı bilgi alabilir miyiz?
İthalat ıhracat şojıstık ıs arıyoruz kardesıme askerlık bttı 4 dili var
akaryakıt muhasebesinde deneyimli muhasebe elemanı arıyorum harem üsküdar
tanıdık varsa yönlendirebilir siniz
sanırım önümüzdeki ay bende burdayım. İzmirde lojistik/gümrük/depolama alanında iş arıyor olucam şimdiden yazalım :(
maltepe bölgesinde emlak danışmanı arıyorum ofisim ritim istanbul da ,yetiştirebileceğim bu işi yapabileceğine inanan arkadaşlarada kapım açık, özelden mesaj atabilirsiniz
aslan kardeşim izmirdeyız valla ama numarayı ver bakalım cv atalım
Merhaba arkadaşlar, avrupa yakasında nişanlım için iş arıyoruz. Yardımlarınız için teşekkürler.
Alıntı:
İş tecrübesi toplam 6 yıldır. Seo(Arama Motoru Optimizasyonu), sosyal medya uzmanlığı.
İyi derecede bilinenler; Google Analytics, Google Webmaster Tool, Google Adwords, Yandex Webmaster Tool, Yandex Metrica ve Yandex'in diğer tüm araçları, Bing Webmaster Tool ve bütün sosyal medya hesaplarıdır.
bir güncel çekelim.
28 yaşındayım eskişehirliyim iş arıyorum.11 senelik satış deneyimim var.oldukça iyi firmalarda çalıştım.mağaza müdür yardımcılığı ,opel sıfır araç satışı ve marlboro gibi tecrubelerım var.
iyi bir iş arıyorum maaşım yeterli olursa başka şehirlere taşınma imkanım var.
çevrenizde personel arayan biryer biliyorsanız lütfen pm atın cv gönderebilirim
Açıkçası çok umudum yok ama belki etrafınızdan birileri arıyordur, konusu geçmiştir, bir şekilde denk gelir...?
İzmir Balçova' da kuaför salonumuza öncelikle saç ustası, sonra manikür-pedikür uzmanı ve son olarak çırak arıyoruz arkadaşlar. İlgilenenler için telefon 0532 204 68 90 şimdiden teşekkürler
izmirde ikamet ediyorum,
Şu an k.paşada soğuk hava deposu antrepo sorumlusuyum, konuyla ilgili olanlar bilir B karne olmadığı için genel antrepolarda istihdam sonlanıyor.
Lojistik/Depolama/Gümrükleme Konusunda dolu dolu 4.5 yıl sorumlu tecrübem var. Dış tic ith ihr. konusundada 6 ay gibi bir dönem tecrübem var.
Bizim müdür için nişantaşında çalışacak çocuk bakıcısı arıyoruz.Varsa eşiniz dostunuz bu işle ilgilenen yada yapmak isteyen irtibata geçebilir benimle
İzmirde emlak danışmanlığı işin başlangıç için yardım edebilecek arkadaşımız var mıdır yapabileceğime inandığım bir iş denemek istiyorum yardımcı olan çıkarsa çok memnun olurum..
Merhaba Samsunda part time iş arıyorum öğrenciyim.Cuma, cumartesi, pazar tam gün boşum.Diğer günler 17:00'dan sonra boşum.Yardımcı olabilecek varmı?
İyi akşamlar. Ben Karabük Üniversitesi, Mekatronik Mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim. Bu yaz 20 iş günü zorunlu stajım var,birçok yere başvuru yaptım fakat arada tanıdık vs olmadığı için olumlu hiçbir dönüş alamıyorum. Eğer çevrenizde stajyer arayan işletme vb. yerler varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Aradığım tek şart gireceğim işletmede Mekatronik,Makine,Elektrik-Elektronik,Bilgisayar,Yazılım mühendislerinden en az birinin bulunuyor olması,bunun haricinde staj sigortamı okul karşılıyor. Yazın İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum,duruma göre Asya yakası veya Karabük'te de staja gidebilirim.
Şunun için bile torpil aranıyorsa... :)
Eskişehirde iş yaptığımız fabrikada 4 tane makine mühendisi var ama ne biz nede onlar hazirana kadar dayanamaz kapatırız. Bir mucize olur, ekonomi düzelir, kapatmazsak seve seve yardımcı olurum. Kalacak yer sıkıntın pek olmaz eskişehirde.
Öğrenciye yardımcı olmak boynumuzun borcu. Bende doktora öğrencisiyim :)
İş konusunda inşallah diyeceğim ama imkansız gibi artık. Ben talep olursa kendi tasarladığım ürünleri ürettiriyorum. Tek giderim sigortam ve muhasebe ücretim olduğundan çok sorun etmiyorum. Ama üretici kesim çok zor durumda. Dünyada parmakla gösterilen firmalarımız bazı siyasi durumlardan dolayı yurt dışına iş yapamaz oldu.
Malesef yakın zamanda bu konuya daha çok yazan olur diye düşünüyorum :(
Diyarbakır da şoför ihtiyacı olan varsa bana ulaşabilir
20 yaşındayım B ehliyetim var istenilirse src alırım aktif araç kullanıyorum doğu da birçok şehire gittim yakınım sayesinde deneyimim var hiçbir cezam yok kurallara uygun kullanıyorum
Kiz arkadasin icin is aramaktsyiz kendisi elektrik muhendisi anyalya bölgesinde yardimci olabilecek varmidir
İstanbul Ümraniyede çalışacak ingilizcesi olan daha önce organizasyon işleri yapmış iş arayan arkadaşlarımız varsa bana acil CV lerini göndermelerini rica edecegim.
Abiler arkadaşım için Küçükçekmece civarı beyaz eşya teknik servisinde iş arıyoruz ehliyeti ve 4 yıla yakın tecrübesi var gerekirse PM den numarasını verebilirim
Pendik/kaynarca da bulunan tekstil firmamız için şoför arıyoruz
Askerliğini yapmış 25-35 yaş arası
Tercihen tekstili bilen
Esnek çalışma saatlerine uygun
Pendik-Kaynarca-Tuzla-Kartal çevresinde oturan
En az lise mezunu
Sorumluluk sahibi
Gerçek anlamda işe ihtiyacı olan!!!
iş tanımı
Fason- atölye- kesim- finiş ve firma arası ürün sevkiyatını eksiksiz ve hatasız şekilde yapabilecek
Firmada olduğu saatlerde araçların benzin alımı bakımı temizliği vb ile ilgilenecek
Arkadaşlar indir bindir işleri olacağı için emekli amcalar dayılar tercih edilmemektedir
Tekstil sektöründe özellikle dış işlerde mesai saati esnek olur işin yoğun olduğu dönemlerde Cuma günleri gece 00:00 dan önce eve gitmek hayal olur
Ben bu şartlara uyarım girdiğim firmada uzun vade çalışırım diyenler mesaj yolu ile ulaşabilir
Ülke ne hale geldi arkadaş. Offf offf.
Corporate finance alanında gönüllü olarak İzmir'de staj yapabileceğim iş arıyorum.
Zorunlu stajimi başka bir firmada yapicagim için gönüllü stajyer kabul eden varsa çok sevinirim..
İs arayan arkadaşlar durumunuz ne ?
Benmi bulamıyorum yoksa hepinizin durumumu aynı ? Bu nedir nasıl bi piyasadır anlamadım kuzenim diyetisyen 2 yıldır oda bulamadı iş . Sizlerdede durum aynımı ?