https://blog.uber.com/ISTTR
hadi yine iyisiniz İstanbullular ilk iki binişte 50 tllik yolunuz bedava =)
Printable View
https://blog.uber.com/ISTTR
hadi yine iyisiniz İstanbullular ilk iki binişte 50 tllik yolunuz bedava =)
Kalitenin artması ve yaygınlaşması için güzel bir başlangıç.
Şimdi buna karşılık oalrak, normal taksilerden de bir konfor adımı gelebilir.
Bence konfordan ziyade şöför kalitesine, müşteri memnuniyetine önem vermeliler..Şöför kalitesi gerçekten kötüye gidiyor..
Korsan taksilere kapı açmışlar resmen. Genelde acil işi olanlar taksiye biniyor kendimden de bildiğim üzere. Bu araçların acillik bir durumu yok gibi görünüyor en azından şimdilik. Ayrıca bu ücretler tamamen reklam yapmak için diye düşünüyorum kesinlikle böyle kalmayacaktır. Benim babam da taksici, adam Albeayla gideceği yere keyfi Mercedesle gidecek ve yaklaşık 15 lira fark vererek. Çok inandırıcı gelmedi bana tercih edileceğini düşünmüyorum belli zengin kısım dışında.
Tercih edilecek ve yetişemeyecekler..
Bu adam bile kar ediyorsa edilen ranti dusunun..
neyse soyle bir yasa cika, plaka sahibi kullanirsa vergi 15%, sofor kullanirsa 35% olsa...
iyiyle kotu birbirinden ayrilsa
Devlet plaka ile kisitlamasa baban plakaya hava parasi vermeyip daha iyi aracla yolcu tasiyabilse taksiye binen insan sayisi artar, taksiciliken kazanilacak parada artar..
Almanyada munihte fuar alani onunde bekleyen porsche cayenne taksi gordum, 7 ler s ler zaten siradan..
Amerika desen envai cesit marka model taksiye bindim, yayla gibi konforlu araclar..
Bu ulkelerde taksi plakasi diye bisey yok..
Ayrica korsana kapi acanda gene bu tahsis edilen plakalar..
10 km lik yolun maliyeti kac paradir ki ben minimum 45 tl oduyorum..
Almancı bir abimiz açmış heralde. :D
yalnız araçlar çok pahalı araçlar, çok uzun vadede geri dönüş olur. ciddi bir risk ve ticari öngörü.
Adam bu işi genişletirse, fiyata göre seçenek sunarsa; mesela Mercedes S serisi, E serisi, C serisi, BMW 7 serisi, 5 serisi, 3 serisi güzel paralar kazanır
beyler acın bir motovale fiyatlarına bakın taksimden evime 120-140 arası rakamlardan bahsediyolar ve okadar çoklarki gecen bursadan donerken yagmurka kopru üstünde sırf 5-6 tane tıngır mıngır gidiyorlardı ufacık motor üstünde.
30 35 km lik yol aynı parayı motovaleye yerine bunlara veririm ne arabama motor sokusturma derdi olur nede hiç bilmedigin birine kendi arabanı teslim etmem geniş geniş makam spec giderim :)
bide şunu merak ettim havaalanına cağırınca gelcekmi bu uber abiler :D
ordaki taksi duraklarıda iyi para ve kimseye müşteri aldırmıyorlar uberlere müsade ederler mi
Babam kendi aracında kendisi çalışıyor plaka da kiralık değil. Plaka kiralama olayı kurnazlıktan başka birşey değil bana kalırsa. Sadece taksi sahipleri bu işi yapsa, yatırımcılar bundan faydalanmasa, taksiciler gerçekten taksici gibi davransalar, işi sahtekarlığa vurup taksimetre fazla yazsın diye uğraşmayıp sadece işini yapsalar insanlar taksileri gerçekten daha çok tercih edecek bence.
15 lira fark derken miktarı bu servis için az bulduğum için söyledim. Yani arada ki farkın 15 lira olmayacağını, bu fiyatın uber sık kullanılmaya başlandıkça artacağını söylemek istedim. Bi nevi reklam yani.
Esasen taksiye şimdiye kadar alternatif gelmemesi bile düşündürücüydü.. Yerinde bir uygulama.. İşleyiş mantığı yerleşirse buna da alternatif firmalar çıkacaktır muhakkak.. Minibüsten de kurtulmak dileğiyle.. Bangladesh' ten nepal' den farkımız olsun ulaşımda artık.. Taksi - minibüs borsası ortadan kalsın..