Alet düz maserati değil Zeko, bir araştır bak süspansiyon falan seversin okumayı. ''Maserati Granturismo S'' :icon_wack:Deli:
Printable View
135 trde ise talip olabilirim
ben burda kimsenin m4 alacagini sanmiyorum :D yol tutmasin cok yaksin konforsuz olsun cabuk bozulsun vs. vs. yinede italyab italyandir palio kalitesinde olacak degil ya :)
o kadar param olsaydı 911 turbo alırdım :D
ıkısınede bınmedım ama kesınlıkle maso bmw ıyı hos guzel duruyor ama maso yanında hıc cekıcılıgı yok.alman yapmıs bırakmıs italyan seksapalite katmıs
360 modena çok eski uğraşılmaz
F430 olabilir tasarımı eskimeyen ve eskimeyecek bir SS
Gallardo olabilir ama yeni kasa eskileri sorunlu diye duydum 360 gibi eskisi
911 Turbo 996 hariç hepsine ayrı bi zaafım var 996 diğerlerine nazaran daha nazik
SS klasmanında en mantıklısı f430 veya 911 turbo olur pdk'lı bi 997 hepsini üzer yolda
diğer yandan m4 çok çok yeni sorunları varmı o bile bilinmiyor ordaki fiyatları bilmiyorum ama TR fiyatlarıyla 2 tane 911 turbo parasına geliyor. 997 turbo fiyatına geliyorsa düşünülebilir diğer türlü gerek yok
M235i seçeneklere eklenebilir tabi SS düşünürken ne kadar cezbeder bilmiyorum hem 135'den sonra iyi gelir :)
ulan koca zürih'de nasıl bi yokluk bu? çık dışarı gez biraz be adam...
...geldi aklıma. :D
Ne maserati ne M4. Isterse 8 silindir Isuzu motorlu olsun manuel spider F355 dunyalara bedel. :)
360 Mondena alan sanayiden çıkartamaz diyordu 997TT nickli abi. :)
F430 daha az sorunsuz kalıyor yanında ***** daha yeni.
İlk nesil Gallardo'lar da kabin ve bagaj içine yağmur suyu alma problemi var diye hatırlıyorum modifiyem'de iken bir üye rahatsız da bundan. Oradan aklımda kaldı.
Otobanda önüne gelene sellektor çakmayacaksan her hafta sonu kendini piste götürmeyeceksin böyle düşüncülerin yoksa Maserati alınır karizmatik duruşu,verdiği hissiyat,ferrari raflarından gelen motoru ile tam sürüş zevki aracı bence.
kardşeim 2 araçta güzel..tarzına bağlı.ben olsam maserati alırım.bi bmw si var demekle maserati si var demek çok farklı şeyler.desinler diyosan maserati
İmkanım olsa bir dakika düşünmem 911 alırım seninde imkanın var belliki seviyorsun da fazla düşünmeye gerek yok al bin maseratiye işte
Oyle yurutucem gazliycam tribinde diilsem ki hic olmadim ben gidip Maserati alirdim. Katilan katilir katilmayan katilmaz ama Maserati M4'e gore bana gore kalem gibi araba.
Maserati :D
Maserati :)
Bu kadar cevap verıldıyse iş olsun dıye acılmadıgını dusunuyorum bu baslıgın.
GTS kesınlıkle GT sınıfı bır arac,sesı harıka ama o kadar,ne yurumesı,ne yol tutusu memnun eder ama aradıgın rahat bır spr arac ıse dusunebılır ama onun yerıne CL63 yada 65 dusunurdum.
M4 yenı tech,herseyıyle gunuuz sartlarını karsılıyor ama katıksız bır spor arac degıl. Sport+ a aldıgında dıreksıyon cok fazla yapay,DKG gereksız vuruyor,amortısor set up ıyı.
Yada butcen uyuyorsa PDK Turbo al 2011-2012,sanırım bunun 2. el alabılırsın orada ve pısman olmazsın.
Yada 991 C2S...