10dklik yere neden arabayla gideyim? O yolda arabanin motoru bile isinmaz.
Printable View
fransada haftaiçi bi tane spor araba göremezsin yollarda. Champes elysees dahil. Oradaki toplu taşıma ve insan temizliği ile burası bir değil. Yazın burada metrobüs denen ilkel alete bindiğin zaman milletin ter kokusu senin üstüne siner. Orada afrikalısı bile tertemiz gezer. Çin bile bizden daha temiz o konuda emin olabilirsin.
Hepsi hikaye arabaların ilahı burda :D
NISSAN GTR34 V-Spec II, Occasion, 56'900 km, CHF 76'900.- - AutoScout24
Maserati kullandigim en sorunsuz otomabil diyebilirim giki cikmiyo hizli mi dersen evet degil ama prestij ses konfor tartismasiz cok iyi kesinlikle tavsiye ederim
adam federer'le aynı havayı soluyor yapmayın yahu. :)
kardeş senin derdin maserati anladık ama alternatifleri de düşün derim. pişman olmaman için söylüyorum. bak ben jaguar almıştım bi sevdaya tutulup ve pişman olmuştum. kötü bi otomobil olduğu için değildi, başka sebeplerdendi.
şunlara da göz at derim:
997 911 turbo
991 911 carrera
f430
rs5 ya da rs6
O kadar param olsa ve isviçre'de olsam kesinlikle tamamen kendime özel proje arabası yapardım . veya r34 supra e30 m3 filan kovalardım . en kötü ihtimalle bir tane s2k kesinlikle alırdım . nat geo'da maserati'nin yapılışını vs izlemiştim nerdeyse her şeyi el yapımı filan güzel hisli bi araçtır illaki. sesinden filan bahsetmişsin bence eisenmann'lı bir bmw'nin sesi de seni tatmin edecektir . o kadar imkan varken gidip sınırları zorlayıp pahalı bir araba almazdım . düşünmesi bile güzel fantezilerin sonu yok sabaha kadar yazarım valla . bence bunu iyi değerlendir . şimdiden hayırlı olsun .
Abi f430 cikarsak, o biraz abartili, benim icin önemli olan arabanin durusu ve özel sesi olmasi. Arabanin orjinal halini seviyorum, sonradan yapma egsozlar falan degil yani.
Tabikide Porschelerde cok güzel araba, ama Maserati benim icin daha özel abi. M4ü bu hafta sonu demeye gidicem zaten resimleri yollarim. Maseratiyi aradim adamlar muhattap olmak istemediler, heralde ciddiye almadi dingiller.
Maserati.
Varsın olsun yavaş olsun, duruşu yeter. Madem pist ile işi yokmuş arkadaşın, Maseratiyi almazsa içinde kalacak zaten belli. :D
selma hemso! insallah iyisindir... konuyu takip ettim biraz. arabalarin fiyatlari biryana, sigortalarini bir arastir derim... insallah isvicre pasaportun vardirda sandelyeden düsmeyesin... :-)
burada kriterleri biliyorsun : yasin, tecrüben, ehliyet tarihin, arabanin ve senin risikogruppen ve en önemlisi yabanci yahut ch pasaportu. hepsini toplarsan ciddi bir rakam cikiyor ortaya. cok yakindan tanidigim bir kardesim mitsubishi evo IX alacakti, sigortasini bir sor dedim. senelik 9200 frank cikmisti. bu da bes senede 45000 fr. yapiyor. bence cok yazik olur. sende bastan bir arastir derim kontrati imzalamadan önce. bende sana bir abi / hemso tavsiyesi olsun.
9200Fr. Mitsubishi evo icin pek inandirici gelmiyor abi, bi yanlisin var. Benim arabaya 2100lira ödüyorum motoru 3000ccm Evonun nasil okadar oluyo?
Bu konuda bile s2k tavsiye eden olmus saka gibi.
9200 frank nasilmi? junglenker, yani ehliyet daha bir senelik, 19 yasinda, türk pasaportlu ve o bir senede iki tane kaza yapmis kardesimiz...
para sikintisi yoksa hayat daha da güzel oluyor kardesim! :-) allah daha cok versin, daha güzel arabalara binelim insallah!
zürihin neresindensin sormamda bir sakinca yoksa?
Zürih' te mi kullanacaksınız yoksa Bursa' da mı?
Sen olsam Maseratiyi , ben olsam r34 gtr'ı alırım,
maseratiyi al :)
Valla ona da gerek yok. Adam araba alıyor resmini paylaşıyor bu kez maşallah allah korusun tekerine taş değmeye vs gibi laflar duymayınca yada beklediği kişilerden gelmeyince de çekememezlik fln diye orada burada atar gider yapmaya başlıyor insanlar :D Türkiye garip.
Her şey bir yana ben de tercih ediyor olsam aynı görünüme 1.6 araba ile de kavuşulabilecek bir model tercih etmez daha kupon araçlara yönelirdim madem pist kovalanmayacak okadar güce ihtiyaç yok vs. Maserati tercih sebebi olur bu durumda.
maseratinin şekli,sesi,4 kasadan daha az olucak olması,çekeceği ilgi bence biraz yavaş olmasına değer.