Ezel'i izliyorum şimdi, kullandığı Maserati'yi duyunca icimin yağları eriyor.
porsche 911 aynı fiyat aralığında ise 2. el vs farketmez bence duşunmeye gerek yok![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
BMW nere, Maserati nere. Biri sedan tasarlanmış bir aracın güçlendirilmişi, biri baştan sportif özelliklerle tasarlanmış bir araç. Kıyas bile kabul etmez bence.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Bence maseratinin logosu bile yeterli, isterse 1.6 atmo araç gibi yokuşta 3. vitese düşsün, araç sollamayım; connectler, cliolar, linealar sollasın yinede durum olsa alacağım nadir araçlardan. 5-6 sene içinde fiyatlar istediğim seviyeye gelirse gözüm kapalı alırım. Bana göre daha karizmatik,günlük,spor ve keyifli geliyor.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
yanlız yorumlarda dikkatimi çeken birşey oldu sanki herkesin altında 1000 beygir arabalar varmış gibi gitmiyo yavaş tarzı muhabbetler olmuşta maseratiye girip teknik özelliklerine baktım hiçte gitmeyen bi arac değil.
Güç 440 bg
Maksimum sürat 295 km/saat
Hızlanma 0 - 100 km/saat 4.9 saniye
Maserati - GranTurismo S - 4.7 i V8 32V (440) - Teknik özellikler, yakıt tüketimi
öhö öhööö şahin S muamelesi yapmayalım lütfen(yeni serisini kastettiğini biliyorum
)
maseratinin motorunu bileniniz vardır belki F136-XXX diye devam eden ferrari ile ortak kullanım motorlardır, AlfaRomeo 8C de de F136 nın türevi bir motor vardır... yani her türlü masrafın alacağın bir ferrari430 ile hemen hemen aynı... ama f430 hem dizayn olarak hem de ağırlık-güç dengesi olarak hem de motor arkada olmasından dolayı aktarma avantajlarından dolayı bir de 50-60 hp güç farkından dolayı ciddi anlamda fark atar maseratiye ama şunu unutmayın, bunlar aynı çatının arabaları ve de hiç bir ferrari güç ve hız olarak maseratinin gerisinde kalmaz şirket politikası olarak...
M4 ise küçük güçlü kaslı yakışıklı bir efsane... yeni kasası çok güzel oldu bence ama BMW M serilerinin bir konsepti var, bizim gözümüz M leri rahat ayırır ama şöyle havam olsun dersen, 4,20d ile ayırt edemez çoğu... pist falan kovalamayacağım diyorsun (nedenini bilmiyorum; biz burada ölüp bitiyoruz keyfini alalım diye), o zaman M4 bence gereksiz olur senin için ayrıca V8 den sıralı 6ya geçti BMW (kesinlikle doğru karar) yani ses olarak da seni pek kesmeyebilir...
bütün yollar maseratiye çıkıyor, yakışıklı, klas, güçlü, V8... seni kesinlikle mutlu edecektir, ben olsam onu alırım![]()
Fikirlerime yardimci oldugunuz icin cok tesekkür ederim. Arabam . com gibi isvicre araba satis sitesine bir bakin ve fiyatlari TRdeki araba fiyatlariyla bi kiyaslayin. Auto Occasion Schweiz, Autos kaufen, verkaufen - AutoScout24
Anladığım kadarıyla M4 alırsan Maserati hep içinde kalacak, o nedenle benim fikrim Maserati'yi alıp kullanman ileride onu satar gider M4 alırsın sonuçta M4 daha çok yeni çıkan bir otomobil, böylece ikisinede binmiş olursun.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
SEAT Ibiza SC 1.4 TSI Cupra R13 / Limitiertes Sondermodell, Vorführmodell, Benzin, 1'000 km, CHF 29'925.- - AutoScout24
Abt yazılımlı 210 ps diyor la bu ?
Olum bizim bilmediğimiz bir durum mu var![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
sizi bilmem ama keyif araci diyorsunuz v8 diyosunuz e birazda guc istiyosunuz 4 çeker sistemi sahip olan bir araca binmek daha keyifli olabilir diye düşünüyorum sıfır m4 ile sıfır audi rs5 aynı fiyatlara denk gelıyordur sanırım. masarati biraz fiyaka satmak için alınacak bir araç eger fiyaka istiyorsanız ferrari daha iyi bu konuda ama siz tr gelicem diyosunuz ferrari beni mahveder fln gibisinden yazmıssınız maseratide cok farklı bısy yapmıcak sonucta spor bi arac alıyorsunuz ıllakı olacaktır.
sahsen seçim yapmak istesem cebimdeki parayıda dusunurdum rs5 yada rs5 cabriolet almayı tercih ederdim (klas farkı olmasına ragmen)
http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
/BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
/Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
/Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114
Evet haklisiniz ama bi fren sistemine Audinin 7000bin Frank verecegime gidip o parayi Maseratide harcarim daha iyi. Burda Audinin hatta RS modellerin bakimlari ferrari ayarinda. Bence yazik günah. Nissan GTRde ayni tmm arabaya laf yok hizli falan filanda, arkadas sonucta bi Nissan yani arabayi bakima götürüyo adam, herifler 5000binlira bi fiyat gösterince insanin ici gidiyo, noluyo lan Lambomu kullaniyoruz diye bi düsünüyo insan.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)