Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. sitemizin yanında müstakil evin bahçesinde yaşlı ve gıcık bir vatandaşın bir kaç tane denizli horozu var. Gecenin bir yarısında başlayıp gün boyu ötmeye devam ediyor. Uykum çok hafif olduğundan dolayı gece en geç 4 de uyanıp bir daha uyku uyuyamıyorum. Bu durum yaklaşık 2 senedir devam etmekte. Defalarca sahibine rahatsız olduğumu söyledim he tamam deyip geçiştirdi. Defalarca horozu bana sat ben kesiyim sen ye dedim yok olmaz dedi. 2 defa zabıta çağırdım kesicem diyip gönderdi.
Havalı tüfek ile çözüme ulaşamam çünkü bahçe duvarı yüksek ve sarmaşıklar yüzünden bahçenin içi gözükmüyor.
Günah eyvallah ama fare zehiri veya başka bir zehirli yem bunlara etki eder mi
Konu saçma gelirse eğer her sabah kulağınıza bağırılarak uyandığınızı hayal edin. Sinirden defalarca balkona çıkıp küfür ettim illaki duymuştur fakat tepki vermedi. Elime ekmek bıçağını alıp kapısına gittim haneye tecavüz muhabbetinden korktuğumdan geri döndüm. ( Adamı değil horozu kesmek için )
Adam pek normal bi tip değil sokak kedisine köpek tasması takip eline deynek alıp kedinin kıçına vura vura tasmayla gezmeyi öğretmeye çalışan bir tip
Allah aşkına daha önce başına böyle birsey gelmiş ve çözüme ulaşmış biri yardım etsin. Kendi evimi kiraya verip başka eve çıkma noktasına geldim sırf bu yüzden.