User Tag List

Sayfa 1/8 123 ... SonSon
139 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Horoz sesinden rahatsızlık hakkında..

VW6R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Horoz sesinden rahatsızlık hakkında..

Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. sitemizin yanında müstakil evin bahçesinde yaşlı ve gıcık bir vatandaşın bir kaç tane denizli horozu var. Gecenin bir yarısında başlayıp gün boyu ötmeye devam ediyor. Uykum çok hafif olduğundan dolayı gece en geç 4 de uyanıp bir daha uyku uyuyamıyorum. Bu durum yaklaşık 2 senedir devam etmekte. Defalarca sahibine rahatsız olduğumu söyledim he tamam deyip geçiştirdi. Defalarca horozu bana sat ben kesiyim sen ye dedim yok olmaz dedi. 2 defa zabıta çağırdım kesicem diyip gönderdi.

Havalı tüfek ile çözüme ulaşamam çünkü bahçe duvarı yüksek ve sarmaşıklar yüzünden bahçenin içi gözükmüyor.

Günah eyvallah ama fare zehiri veya başka bir zehirli yem bunlara etki eder mi

Konu saçma gelirse eğer her sabah kulağınıza bağırılarak uyandığınızı hayal edin. Sinirden defalarca balkona çıkıp küfür ettim illaki duymuştur fakat tepki vermedi. Elime ekmek bıçağını alıp kapısına gittim haneye tecavüz muhabbetinden korktuğumdan geri döndüm. ( Adamı değil horozu kesmek için )

Adam pek normal bi tip değil sokak kedisine köpek tasması takip eline deynek alıp kedinin kıçına vura vura tasmayla gezmeyi öğretmeye çalışan bir tip

Allah aşkına daha önce başına böyle birsey gelmiş ve çözüme ulaşmış biri yardım etsin. Kendi evimi kiraya verip başka eve çıkma noktasına geldim sırf bu yüzden.

aqustic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakın hayvanları zehirleme,öldürme gibi bi işe girişmeyin.Horozların melekleri gördüğünde öttüğü söylenir.
    Eğer zehirleyip öldürürsenız başınıza mutlaka bi iş gelir.
    Herifi ikna etmekten başka çareniz yok.Olmuyorsa yapacak bişey yok.Pencerelerinizi değiştirebilirsiniz.
    Bizde de var Konyadaki evimizde.Sabah ezanına dogru açık hava konseri veriyorlar adeta.Fakat evimiz ve çevredeki evler müstakil oldugu için rahatsız olan olmadı hiç.Olsaydı ona göre alırdık.
    Son çözüm olarak dediğiniz gibi kendi evinizi kiraya verip başka eve çıkın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aqustic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakın hayvanları zehirleme,öldürme gibi bi işe girişmeyin.Horozların melekleri gördüğünde öttüğü söylenir.
    Eğer zehirleyip öldürürsenız başınıza mutlaka bi iş gelir.
    Herifi ikna etmekten başka çareniz yok.Olmuyorsa yapacak bişey yok.Pencerelerinizi değiştirebilirsiniz.
    Bizde de var Konyadaki evimizde.Sabah ezanına dogru açık hava konseri veriyorlar adeta.Fakat evimiz ve çevredeki evler müstakil oldugu için rahatsız olan olmadı hiç.Olsaydı ona göre alırdık.
    Son çözüm olarak dediğiniz gibi kendi evinizi kiraya verip başka eve çıkın.
    Pencerelerim çift cam pimapen zaten o konuda problem yok. Tavsiye için teşekkürler

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İmkanın varsa reddedilmeyecek bi rakam teklif et , bi köylüye hibe et derim.

Başkasının hayvanını zehirlemek öldürmek doğru olmaz.
    Dr.Ecu

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence kesin cozum adami ikna etmek bi sekilde. Ya seve seve ya ope ope. Atiyorum 100 lira verip horozu alsaniz. Verdiginiz parayla 2 horoz alirsa napicaksiniz.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kusura bakmayında şehrin ortasındada horoz beslenmez.2 tane horoz için koca aile yerini yurdunu değiştirip kiraya mı çıksın.biraz mantık. abi sikayetçi ol polisle kapısına dayan gözü korksun. belkide horoz dövüştürüyo bu herif.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    horozu aldıktan sonra adam bitane daha koyarsa yerine dumur olur
    en güzeli adamı ikna edebilmek, yazık günah hayvan telef edilmez.
    Bazı tsi lar doğuştan şanslı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İmkanın varsa reddedilmeyecek bi rakam teklif et , bi köylüye hibe et derim.

Başkasının hayvanını zehirlemek öldürmek doğru olmaz.

Alıntı 01ayk01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence kesin cozum adami ikna etmek bi sekilde. Ya seve seve ya ope ope. Atiyorum 100 lira verip horozu alsaniz. Verdiginiz parayla 2 horoz alirsa napicaksiniz.
    bende aynı şeyi düşündüm o parayla gider yine horoz alır büyük ihtimal

Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kusura bakmayında şehrin ortasındada horoz beslenmez.2 tane horoz için koca aile yerini yurdunu değiştirip kiraya mı çıksın.biraz mantık. abi sikayetçi ol polisle kapısına dayan gözü korksun. belkide horoz dövüştürüyo bu herif.
    Adam belki şaka gelebilir ama bağıra bağıra yarı kürtçe yarı türkçe kedi köpek tavuk horoz seven onlarla konuşan arkadaşlık eden değişik bir tip dediğim gibi kediye köpek tasması takıp gezdirmeye çalışan bir model o yüzden dövüş işi felan imkansız geliyor. Yalnız yaşıyorum komşularla kavgalı olmak istemiyorum açıkcası. Polisi aradım geçenlerde onlar zabıtayı yönlendirdi zabıta amiri en fazla para cezası kesebildiklerini söyledi şehir içinde kümes hayvanı beslemenin yasak olduğundan dolayı yanlış hatırlamıyorsam 150 lira felandı ama umrunda olmaz verir beslemeye devam eder. Hatta en son uyardığımda tamam gagasını bağlarım diye d.şak geçer gibi cümle kurmuştu neresini bağlarsan bağla rahatsız oluyorum güzelce uyardım gerisine karışmam demiştim aradan 2 ay geçti hala durum aynı

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizden başka rahatsız olan yok mu sitede? Varsa onlarla konuşup beraber bir karar alın, tek başınıza işe kalkışıp başınıza bela almayın derim

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında horoz dan ne olacak der insan ama anlıyabiliyorum bi horoz insanın bütün sinirini hayatını etkileyebilir hele hele kafayı taktıkça takıyor insan bu sefer daha da beter oluyor.

Benimde mesela 1 kediyle başım dertte zindan etti evi namussuz bahçeye çıkamıyorum kapıyı açamıyoruz açık bıraktık mı babasının evindeki koltuğa oturur gibi yayılıyor sineklik yaptırdım parçaladı bahçedeki minderleri parçalıyor bahçeye çıkınca rahat bırakmıyor çokta arsız kovalamaktan dayaktan hiç bişeyden anlamıyor

Yani nasıl bişey olduğunu çok net anlıyabiliyorum huzur kalmaz insanda.

Sürekli polise şikayet etmek en mantıklısı gibi ama kesmek zehirlemek hiç olası şeyler değil düşünmeyin bile hele hele adamın pek de akıllı mantıklı olmadığı düşünülürse çok nahoş durumlar yaşanabilir.
    Adamın sürekli huyuna gitmek en ideal yol fazla para teklif edin 300-500 neyse evdeki huzur bazen paha biçilemez olabiliyor..

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Belediye / Zabıtaya ısrarla şikayette bulun. Şikayetine cevap verilmek zorunda, yani şikayet için her seferinde adamın evine gidilmek zorunda..

Bi yerden sonra pes eder adam, her hafta 1-2 defa 150 TL verecek kadar rahatsız / bol paralı değildir herhalde?

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    horozun kulağına fısılda.

-erken öten horozun kafasını keserler.

şaka bi yana iş çözümsüz gibi. adamın yaşı ne sağlıgı nasıl?
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ulasoztas1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizden başka rahatsız olan yok mu sitede? Varsa onlarla konuşup beraber bir karar alın, tek başınıza işe kalkışıp başınıza bela almayın derim
    Apartmandakiler malesef aynı zihniyet hatta apartmandan biri de alan müsait olduğundan dolayı küçük bir kümes kurmuştu o zamanlar ailemle yaşıyordum bizimkiler kokudan ve pislikten rahatsız olduklarını söyleyip kaldırtmışlardı.

Daha önceki zamanlarda herif hayvanları dışarıya çıkarıyordu bizim site de yeşillik olduğundan bütün tavuk, horoz bizim siteye giriyordu tabi her yer tavuk pisliği oluyordu millet söyleniyodu şu pisliğe bak felan diye ama bir Allahın kulu adama dalaşmak istemedi. Yine benim çabamla artık dışarı bırakmıyor hayvanlarını o yüzden bana destek olacak kimsenin olacağını sanmıyorum apartmandan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında horoz dan ne olacak der insan ama anlıyabiliyorum bi horoz insanın bütün sinirini hayatını etkileyebilir hele hele kafayı taktıkça takıyor insan bu sefer daha da beter oluyor.

Benimde mesela 1 kediyle başım dertte zindan etti evi namussuz bahçeye çıkamıyorum kapıyı açamıyoruz açık bıraktık mı babasının evindeki koltuğa oturur gibi yayılıyor sineklik yaptırdım parçaladı bahçedeki minderleri parçalıyor bahçeye çıkınca rahat bırakmıyor çokta arsız kovalamaktan dayaktan hiç bişeyden anlamıyor

Yani nasıl bişey olduğunu çok net anlıyabiliyorum huzur kalmaz insanda.

Sürekli polise şikayet etmek en mantıklısı gibi ama kesmek zehirlemek hiç olası şeyler değil düşünmeyin bile hele hele adamın pek de akıllı mantıklı olmadığı düşünülürse çok nahoş durumlar yaşanabilir.
    Adamın sürekli huyuna gitmek en ideal yol fazla para teklif edin 300-500 neyse evdeki huzur bazen paha biçilemez olabiliyor..
    Hocam yemin ediyorum tek derdim horoz oldu ya kafayı öyle taktım ki anlatamam pskolojimi bozdu namussuz

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün ve önümüzdeki 2-3 gün polisi ara , adamın evinin adresini vererek o evde fuhuş yapıldığı ihbarında bulun. 1 hafta sonra , adamın evinin önüne git , yakanı paçanı bağrını yırt sonra yine polisi ara. Polise bu adam bana sürekli karı ayarlıyordu. Evinde fuhuş yapıyorduk bu adamın. Bu sefer paramı aldı , ortada kadın yok üstüne birde darp edildim de. Şikayetçi ol , ev mühürlensin. O morukta nereye gidiyorsa gitsin iyilikten güzel güzel konuşmadan anlamıyorsa yani bu bir nevi başa göre tarak.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belediye / Zabıtaya ısrarla şikayette bulun. Şikayetine cevap verilmek zorunda, yani şikayet için her seferinde adamın evine gidilmek zorunda..

Bi yerden sonra pes eder adam, her hafta 1-2 defa 150 TL verecek kadar rahatsız / bol paralı değildir herhalde?
    Abi aradığımda geliyolar o konu da sıkıntı yok ama 2 defa geldiler konuşup gittiler bi yaptırım yok ki. Birazdan yine gidicem sakinleşmeye çalışıyorum yine insan gibi uyarıcam eğer anlamazsa önce zabıtaya şikayette bulunucam eğer çözmezlerse Allah affetsin zehirlicem tüm hayvanlarını.

Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    horozun kulağına fısılda.

-erken öten horozun kafasını keserler.

şaka bi yana iş çözümsüz gibi. adamın yaşı ne sağlıgı nasıl?
    Adam 55 civarlarında annesiyle birlikte yalnız yaşayan tek uğraşı evi olan sağlık durumu benden sağlam olan Almanyadan temelli dönüş yapan bir herif

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün ve önümüzdeki 2-3 gün polisi ara , adamın evinin adresini vererek o evde fuhuş yapıldığı ihbarında bulun. 1 hafta sonra , adamın evinin önüne git , yakanı paçanı bağrını yırt sonra yine polisi ara. Polise bu adam bana sürekli karı ayarlıyordu. Evinde fuhuş yapıyorduk bu adamın. Bu sefer paramı aldı , ortada kadın yok üstüne birde darp edildim de. Şikayetçi ol , ev mühürlensin. O morukta nereye gidiyorsa gitsin iyilikten güzel güzel konuşmadan anlamıyorsa yani bu bir nevi başa göre tarak.
    Ahahahaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cahil inadi olanla ugrasilmaz.o simdi dusunuyo kendi kendine vay mk ne onemli insanimda bak sitedekiler kapima geliyo diye kendi kendine kapris yapiyodur pezo.siteye tasinayim kafam rahat olsun biraz daha medeni ortam olsun dersin otopark girisinde kopek beslerler aman sakin olsun dersin cingenelerin her hafta caldigi yere denk gelirsin sansina tukurursun vs. vs. insanin oldugu yerde sorun her zaman var malesef.tahammul sinirlari azaldiysa son birkez yetkili birimlere sikayet edin olmuyosa hayvani zehirleyin baska care yok

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VW6R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Adam 55 civarlarında annesiyle birlikte yalnız yaşayan tek uğraşı evi olan sağlık durumu benden sağlam olan Almanyadan temelli dönüş yapan bir herif
    adamın bekar olması horoz beslemesi falan bana düşündürücü geldi...

bu adama bişi olmaz hayatında kadın yok en yakın zamanda evlenmeli yoksa 100 sene falan yaşar
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)