Harbi teori de güzel fikir :D Eğer çözüme ulaşamazsam kesinlikle denerim bunu bizim bahçeye atlasın yeter gerisi bende zaten :) Eyvallah
Printable View
Ya adam az aroza olsa kim horozumun götune yag surucekms der dellenirdi:D
Bu arada almanyada fransanin horoza yagi sürmüş sesleri kesmiş durumda:D
o horoza iki seksi tavuk bulun. onları kovalar kovalar yorulur, ötmeye takati kalmaz :D :D
Beyler an itibariyle işlem tamam adam yakaladı horozu bezle götüne zeytin yağını sürdüm. Horoz ortalığı ayağa kaldırdı adam neredeyse ağlayacaktı çok korktu çok korktu diye :D :D Hayatımda ilk kez böyle bişey yaptığımdan doğru yaptım mı bilmiyorum :D töbe estafurullah :D
Adam yine bombayı patlattı bende arada sırada geceleri bağırıyorum benim göte de sürmezsin demi dedi. Bagırırken acı çekiyosan sürerim sıkıntı yok dedim gülüştük geldim adam gerçekten çok enteresan yanıma birisini bulsaydım o anı fotolucaktım ama kısmet olmadı :D
Hadi gözünüz aydın :D
Valla pek içine girdiğini zannetmiyorum ama ovalaya ovalaya bastıra bastıra sürdüm inşallah kurtulurum bol bol hayır duamı alırsın. 3 gün ötmesin yeter bana zaten 3 gün sonra tatile çıkıcam 4 gün yokum gelince 7 günlük güzel uyku baya götürür beni :) Şimdiden teşekkürler
Eğer köy olan bir yerlerde iseniz çare YOK. Ama mahalle falansa ve duvarlarınız bitişik ise belediye gelir alır o horozu..
denizli horozu ise 100 tl ye falan satmazlar.
cahil inadı olanla uğraşılmaz. komşunun köpeği ikide bir saldırıyor bende bağla diyordum ama adam bağlamıyordu. köpekte bildiğin ayı mübarek. mahallede saldırmadığı insan kalmadı. küçük çocuklarda dahil. birgün benim köpeğimide hırpalayınca adamın gözü önünde 3 el domuz kurşunu ile hayatına son verdim. senin yerinde olsam hiç acımam ya zehirlerim ya vururum.
Abi yukarı da yazmıştım iki kere zabıta çağırdım birisi sırf horoz sesi yüzünden diğeri hem horoz sesi hem adamın kümes hayvanları sitemizin sınırları içine girip yürüme yolunu kirletiyor diye. Zabıta gelip baktı konuştu gitti adam artık site içine girmesini engelledi
şikayetlerinizi belgeleyin. daha sonra davacı olun.
konu çözüldüğüne göre kitlenirse iyi olur.Ayrıca can alanların canı çıksın diyorum...