akü alıcam arkadaşlar.satış sonrası hizmeti iyi olan profesyonel olarak çalışan bi marka tercihimdir.fiyatı önemli diil..
akü alıcam arkadaşlar.satış sonrası hizmeti iyi olan profesyonel olarak çalışan bi marka tercihimdir.fiyatı önemli diil..
Varta bence. Ben fiyat performans olarak mutlu tercih ettim. Kampanyada olduğu için 60 amper 135 tl'ye aldım.
vallaha fiyatını bilmem ama performansı ve satış sonrası memnun etmedi beni.varta bakım bakalım varmı şikayet falan araştıryım biraz
Şimdi bu sonuçta kul üretimi bazen hatalar olabiliyor kimse öyle olsun istemez sıkıntıya düşmenizi yani mühim olan arıza yaptığında muhattap bulabilmen Dar ters 45 ah mi kullanıyorsun ?
oVerBoosT
BENİM DE İHTİYACIM VAR ASLINDA
BOSCH AKÜ İSTANBUL- ÜNSALLAR
70 AMPER ALSAK NE OLUR ? SAKINCASI VAR MI ? SUVLARA TAVSİYE EDİYORLARMIŞ 70 AMPER
Inci akü bayisiyiz, bugüne kadar müşterilerimizden hiç bir probIem gelmedi bize.
İnci akü sanırım Mutlu akünün alt firması gibi bişeydi. Avensiste Varta kullanıyoruz 4 sene rahat gitti hiç bi sorun yaşamadık geçenlerde değiştirdim tekrar Varta aldım
bende konu açılmışken bır danışayım.
Yenı aku aldım delphi, eski aküm zayıf aku dıyordu bır suredır ancak hıc mars vs problemı yasamıyordum neyse yenı aku takıldı araçta 2 gun kaldıktan sonra tekrar zayıf aku uyarısı aldım. Gittim servise, aküde degıl araçta problem olabılecegı soylendı. Elektrıkcı mars dinamosunun normalinden fazla elktrık cektıgını soyledı bana hıc mantıklı gelmedı daha 2 yasında araba ne alaka böle bı sorun olsun, aküde problem olabılır mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)