Tacho da boyle sanirim. Mukemmel
https://m.facebook.com/story.php?sto...d=223020657028
Printable View
Tacho da boyle sanirim. Mukemmel
https://m.facebook.com/story.php?sto...d=223020657028
Fiyatlar ne olacak acaba, son 2 jenerasyon b6-b7 gibi bu da çok güzel olmuş.
passat yine baya sağlam geliyor. Rakip firmaların epey uğraş vermesi gerekecek satış rakamlarından kendilerine pay çıkartabilmeleri için. Göstergeler ve dış tasarım çok iyi olmuş.
takometre opsiyon olarak satılıcak her donanımda yok. yine eski kadranın makyajlı hali gelicek
Araç artık Premium segmentte yer alacak. Yani BMW 3 Serisi, Mercedes C sınıfı, Audi A4 gibi modellerin karşısına konumlandırılıyor. Başlangıç fiyatını ve donanımını buna göre belirleyebilirsiniz.
Vw'nin amiral gemisiymis. Tamamen e serisi ve 5 serisine karsi rakip olarak cikarilmis. ( 2.0 dizel motor ile )
Hyundai genesis gelirse bu araci biraz uzer sistem vs olarak
bence kasa olarak çok oturaklı güzel bir tasarım olmuş
phaetonun arka kısmını baya seviyordum buda onu andırmış güzel olmuş
fiyat konusunda ne olur bilemiyorum ama umarım bmw mercedes grubuna yaklaşmaz :)
genesise gelince genesis e sınıfı passattan en az 20 30 bin pahalı olur düşüncem
keşke imkan olsa bu tarz d sınıfı arçlara az vergiyle 2.0 üzeri hacimlerle rahatça binebilsek
Batman'a gittiğimde yollarda 10-15 tane görürüm kesin.Köşe başı her yerde Passat dolu çünki :D
Kendini bana beğendirdi diyebilirim fakat 150k ya kadar fiyat görürsek şaşırmayalım
bence de çok güzel olmuş, umarım bu şekilde üretim olur :) ...
50 ye 60 a burun kıvırır almazdık arabanın fiyatı uçtu gitti 140 a passat var buda herhalde 180 bin tl olur higline
1.4 tsi 125 hp motor seçeneği ne ya. 15 lt falan yaktırmayı düşünüyorlar heralde. Hem yaksın hem yürümesin. Harcıyacağı yağı düşünemiyorum zaten. 100 km de 15 lt benzin 200 ml yağ. O ağırlıktaki bi arabaya o motor yakışmıyor.
Göstergeler işin sonu olmuş
2.0 tdi biturbo 240 hp 500nm tork'la yollarda çok fena şakalar yapabilir, +300 hp çok uzak degil :)