Dalga geçmiyorum, kapının arkasında ütü masası duruyor; onu da adam sandım fakat korkmadım, uzakta çünkü. Ayrıca hep orada durur. : )))))
Printable View
Arkadaş sanırım ileri zekalı, sözlükte ki ve sitede ki bazı yerler de çok dikkat çekici ayrıntılar var :D
Bende icerenkoydeyim vay arkadas :D
Bu Sümer ne ayak arkadaslar. Ben bu konuyu hic anlamadim. Websitesine girip o resimleri okudumda fakat bi b** anlamadim. Webserverla alakali olan bazi seyleri okudumda onuda anlayamadim. Kim bu cocuk? Ne yapar? Siz bunlari okuyupta ne anliyorsunuz?
Bu arkadaş amerikada yaşarken motiono adında bir internet sitesi kuruyor,tam para kazandırmaya başlayacağı zamanlar site vergi muhabbetine falan kapanıyor.Daha sonra işte fbı tutukluyor falan,beyaz sarayı havaya uçururum diyor,1 yıl akıl hastanesinde yatıyor daha sonra ailesi türkiyeye yolluyor.Bu sitede onun günlüğü gibi bir şey:DBenim anladıklarım budur yani:D
yanlış mesaj
ekşideki tüm entryleri de tüm siteyi inceledim geceden beri
ya biri sağlam taşak geçiyor yada ultra zeki bir adam dahilik ile delilik arasında ki çizgide sağlıklı olduğuna inandırmaya çalışıyor. şizofreni hastası veya otizmli olabileceği de yazılmış.
okumayan varsa okumaya başlamasın bence ciddi sorgulama yaptırıyor insana beyin felç
Eksideyse inanmayin bu ibneler kari var deyip milleti taksime toplayip dassak gecmislerdi :D
Taksim işi harbi makara olmuş :D Olayı incelemedim ama anlattığınıza göre bi günlük diyebiliriz. Hiiç beyinciğimi yorup anlamaya çalışmakla uğraşmıcam, en iyisi başka konulara göz atmak :D
sabri kim ya ??
Muhtemelen gerizekalıyım ben...
80-90 başlığını okudum ama olayı idrak edemedim.
Şİzofreni :(
çok yanlış zamanda baktım buna çok... :s