doktor musun amk de ahkam kesiyorsun s iki k
Printable View
Olan olaylara 3 5 yalan ekleyip günlük tarzı birşey yapmış, kısaca arkadaş hayal aleminde yaşıyor ve yazabilmek için her olaydan birşeyler çıkarıyor. Bizim günlük hayatta dikkat etmediğimiz olaylara dikkat ediyor. Akıllı mı deli mi diye soracak olursak ayrıntılara düşkün yani ileri zekalı deli diyebiliriz. :) Kayışı sıyırmış :D
Bakın ne buldum
https://www.flickr.com/photos/voido/with/7172045392/
neyse seviniyim bari geceden beri bir gerizekalı benmiyim diyodum bakıp okuyup anlamayan gördümkü benim gibi çokmuş :D
Dassak gecmedigini ögrendik artik haha..
Hiç sıkılmadan okuyorum 213 deyim :) :D hahahahhaaa
La cocuk yazdiklarimizi okusa techturkeynin serveri artik ne olur bilmiyorum.. "Cyber war" diye bisey cikar artik..
2 gündür inceliyorum bende, esrarengiz gelen şey şu aslında, adamın türkçesi çok kötü. dikkat ettiyseniz çoğu cümleleri ingilizce mantığında kurduğu için ayet yazıyomuş gibi geliyo insanlara :D :D mesela "bu ne biçim ***" gibisinden küfürleri var :D
şu başlıgı okuduktan sonra hayali şeyler için başlık açmak istedim satılıklar bölümüne.
cocuk aziz nesin'in reenkarne hali çıktı
Şizofren ya da haddinden fazla zeki biri.
LiveLeak.com - Channel: Sumer Kolcak
60'ıncı sayfayaya geldim, banamı öyle geliyor yoksa bunları birine seslenir gibi mi yazmış?
youtube dakı her videosunda belirli subliminal mesajlar var (videoların bazı saniyelerinde anlık resim geçişleri. (2. videodakine bi arkadas eski libya bayragı oldugunu soylemiş daha onceden görmemiştim ). bu yuzden adamı samimiyetsiz ve farklı bi amaca yonelik çalıstıgını dusunuyorum madem bi farkındalık amacındasın bunlara hiç gerek yok kendi anlattıklarına gore zaten hukumetler buna cok fazla çalışmıs .
eğer bütün bunları bali çekmeden yazıyorsa helal olsun.bir süre önce bunları bali çeken bir vatandaşa okuttum " abi valla çok mantıklı konuşuyo mest oldum " dedi.
Bu cocuk ekip kurmak istiyor, bi kac kisi bulsa amerikayi yakacak...
SON - site kapanmış beyler :(