-
Anıl aynen Özgür'ün söylediği güzergahtan devam ediyorsun. Ankara'dan çıkarken İstanbul güzergahını takip ediyorsun, Yeniçağa'da Zonguldak tabelasını görene kadar otobandan devam ediyorsun, sonrasında yollar duble, dikkatli gelmende fayda var. HGS satılıyor diye biliyorum artık, istedğini bir PTT'den çıkartabiliyorsun. Ankara-Yeniçağa hgs ücreti 1,80TL idi 1 ay önce, numaramı PM atıyorum ben de kafana takılan birşey olursa arayabilirsin.
-
bugun geldim zonguldak yenicaga arasını,durmadan saga sola veriyor tek gidiş tek geliş kalıyor malesef yol çaycumadan sonra geçen seferki su baskını olayı yüzünden,bazı bölümlerin bir tarafı çakıl onun dışında yolda cok cok sıkıntı yok stabilize falan degil cogunluk asfalt ama cukurları var,umarım acıklayabilmişimdir hemşerim :)
-
Banada pmden sormuştun buradanda yazayım Devrekten zonguldağa yaklaşırken yol çalışmaları var çayçuma yol sapağından doğru başlıyor umarım yardımcı olmuşumdur hayırlı yolculuklar :)
-
La anil profilinde ne kadar zonguldak yazan varsa sordunmu naptin :D sen arabayla mi otobusle mi kararsizligini hallet hele yol çözülür :)