Aksam gelecek arkadaslar nevaleleri alipta gelsinler yani herkes kndi nevalesini alsn:))
Printable View
Aksam gelecek arkadaslar nevaleleri alipta gelsinler yani herkes kndi nevalesini alsn:))
Cekirdek kola mi :)
nerde olacak bir pm atarsanız sevinirim. müsait olursam gelirim bende.
pm alalım katılırız.
Bende uygun olursam tanışmak isterim herkesle bi pm alabilirmiyim
bir pm de ben alabilirmiyim projemi toparlarsam gelmeyi düşünüyorum
Pm atiliyor:)
Hahaha :) Ferhat üstüne yıktık işi kusura bakma hacı...
Iftar yaklaşıyor günceli
106 cı bı arkadasım var murat canturk onunla deneyın :)
Bi pm atin bana yer saat
Arkadaslar bi pmde ben alayim
Pm alabilir miyiz ?
Kaçırdık ekşını iyi mi :D
Stres atardım ne güzel :)
Arkadaslar forumun acık otoparkında buluşuyoruz gelenler konuya yazsın
Bulvarda beklemedeyiz
Gelen herkesin ayağına sağlık :)
Guzel geceydi gelen arkadaslara tesekkurler...
guzel geceydı zevklı denemeler oldu gelenlerın aracını cıkartanların ayagına saglık...
vıdeo yok ama deneyen aracları yazıyım...
stock focus2 1.6 tdci-stock focus2 1.6 tdci c-max=focus 5-6 boy geçti
stock focus2 1.6 tdci-mazda 3 1.6 105 17 jant var=focus 5-6 boy geçti
stock focus2 1.6 tdci-1.4 hdi 206 (turbo+ ıntercooler+yazılım) 1bar =focus 2 boy gectı
clıo 1.6 sport headers-fıltre-eksoz-honda civic 1.6 ies=clıo geçti ama ne kadar bılgım yok
clıo 1.6 sport headers-fıltre-eksoz-stock mazda 3=clıo gectı
baska deneyen varsa yazsın gelen araclara tesekkurler...
Herkesin eline ayağına yakıtına sağlık. Gecenin yıldızı Focus tu. :)
Zorbey kardeşim de bizi arabasında misafir ettiği için ayrıca teşekkürler...
Edit: astra ilk denemede clio ve mazda 3 ü gıdım gıdamda olsa geçti ama clio tüpde olduğu için çok sağlıklı deneme olmadı... 2. Denemede hacim sebebiyle yine geçecekti ama yol biraz sıkıntılıydı, arabadada bir arıza vardı + ben vardım... Ona rağmen yine güzel yürüdü herkese tebrikler.
gece guzel bitti ;)
[QUOTE=bomonti;7555706]Herkesin eline ayağına yakıtına sağlık. Gecenin yıldızı Focus tu. :)
eyv kardeşim :)
Ferhat ne stok araban varmis be kardesim 5-6 boy ne demek? Arabanda kesinlikle yazilim var . Senden 200 kg hafif yazilimli arabayi nasil geciyorsun ?
Aksam guzeldi, akismetrenin azizligine ugradim. Benim arac 1 barda 130hp gibi bir deger verir ferro halen stok diyorsaniz fokusa ben bir sey demiyorum.. Bu arada cekemeyen arkadaslar icin gece guzel bittii ama sikintiyi bulsuk akismetrenin teli kopmus rovansi bekliyorum :)