ikisinede masallah kardesim. Aynen erken ayrildin muhabbet edemedik bi hafta sonu daha rahat ederiz toplanip muhabbet edelim cekirdek Didi partisi verelim :):D
Printable View
Aksam guzeldi, akismetrenin azizligine ugradim. Benim arac 1 barda 130hp gibi bir deger verir ferro halen stok diyorsaniz fokusa ben bir sey demiyorum.. Bu arada cekemeyen arkadaslar icin gece guzel bittii ama sikintiyi bulsuk akismetrenin teli kopmus rovansi bekliyorum :)
Ulan arkadaş ne çenesi düşük karı kılıklılar var içinizde.. Şaşmazdaki parçacı bile duymuş gece gece yemeyip içmeyip sağa sola habermi yapıyorsunuz ?
Akşam bekliyorum yine aynı kadroyu
aksam guzeldı evet ben gecsemde gecılsemde sorun etmem 1400 kğ daha katı bıle dolu olan arabayla benım aracımda degıl yazılım kat bıle ıptal degıl ıstersenız ankaranın butun yazılımcılarını gezelım dosyasını bı okutalım yazılımlı focus 1.6 tdci ler en asagı 1.3 cont degerı var alının focusta 1.5 contada yuruyodu benım dıger focusta 1.3 contada yuruyodu bu arac yazılımlı olsa 0.9 damı yurur?fabrıkadan cıkısı zaten 0.9 1.0 bar basıyor focuslar...onuda gectım su ramazan ramazan kımsenın kalbını kırmaya gerek yok ben deneyelım dedımmı sana demedım atar yaptımmı yapmadım agzımı actımmı acmadım?sen deneyelım dedın orda o kadar adam benle denemek ıstedıgını soleyınce ben gecıcegını bıle bıle cıktım ama bnm arac bı degısık gıttıgı ıcın ısler tersıne dondu...benım kımseyı gecme gıbı bı derdım yok orda o kadar kısı vardı e halıyle mılletın agzı torba degıl kapatasın benım kımseye haber verdıgım arkasından konustugum yok denedıkmı denedık bıtmıstır benım ısım gucum yok onu gectım bunu gectım dıye bıyerımı arıcam?kım aradı sasmazı parcacıyı bılmıyorum ama o ben degılım kımseyıde aramam zaten yok o onu gecmıs yok bu bunu gecmıs benım ısım olmaz ole seylerle... umarım yanlıs anlamasssın soledıklerımı...bu arada benım aracım deneme tahtası degıl her aksam bırıyle denıyım...aksam bulusma vardı kalabalıktı hanı ortam guzel olsun denemedı demesınler dıye herkesten cok ben denedım ama ole her aksam basmaya cıkmam ...gelecek ay yıne bı bulusma yaparız o zamanda basarız basmam demıyorum yıne...kendıne ıyı bak...
işte kendi ağzınla söylüyorsun 1400kg kat dolu vırık cırık vs olan bir araç beni geçiyor ve gavatın biri karı gibi laf yetiştiriyor ben akşamda dedim sıkıntı yok önemli değil diye ama bu kanı bozuk yediği kaba sıçan adamlar canımı sıkıyor. Farketmez ne zaman dersen ben basarım senle yada başkasıyla benim kaygım yok laf çıkmadığı sürece..
valla su ramazan ayında hıc gerek yok bole seylere kım kıme laf yetıstırdı ne dedı ınan onu bıle bılmıyorum ben kımsenın arkasındanda konusmadım yuzunede soledım yasarada benım adıma konusan ınsan kılıklı kısıler kımse gelsın benım yuzume konussun...dun aksamdakı denemelerıde kım kıme yetıstırdı ınan hıc bı bılgım yok cok kısı vardı kımsenın gunahını almayalım ama samsazdakı parcacıya kadr gıttıyse o onun tanıdıgıdır sor kım solemıs ogren banada haber ver :)
mazda 3 passat TSİ ve megachips focus videomuz var. Ferhat konuya eklerse stok focus ve chipli focusu kıyaslayabilirsin. Zira arkadan mazda ile focus arasındaki farkı gördün...
Cmax la focusu tekrar denedik çok yakın olmasalar bile yakın gidiyorlar. Yazılımlı focusun nasıl yürüdüğünü ben çok iyi biliyorum focus kullanıcısı olarak.
+ elleme kim nereye laf yetiştiriyorsa yetiştirsin, biz keyif için buluşup keyfine bastık. Arabandada arıza olabilir arkadaşım, kul yapısı neticesinde... Benim 1 haftalık 0 arabam arıza yaptı. Normaldir...
Hırs yapıp ver yansın yapacaksanız kimseyle basmayın.
agzına saglık benımde bu 10. focusum yazılımlı focusun kımse nasıl gıttıgını bılmedıgı ıcın bnm aracımı yazılımlı sanıyolar halbukı bnm aracımda yazılım olsa dun aksam benım denıyecegım arac katogorım yoktu...kımse hır mırs yapmasın gerek yok bole seylere...zaten ben bı deneme ıcın yazılımlı olan arabaya yazılımsız dıcek kadar karaktersız degılım neyse odur bnde bunuda benı tanıyanlar bilir...
Hırs yaptığım yok, sadece gereksiz insanların gereksiz yorumları canımı sıkıyor okadar. hani derler ya el sikiyle gerdeğe girme diye... Zaten otobana çıkarken sizlerin yanında kaputu açtığımızda akışmetrenin çıkmış olduğunu gördük + olarak FeVıDun abi kelepçe atalım varsa dedi bende gerek yok gittiği yere kadar diyip bastım :) sonuç araç basınç basmadı sıkıntı yok denedik gördük.
Dip not
OttOman06 aradı şimdi clio sportlu laf yapan gavat ben değilim dedi. Yanlış anlaşılma olmasın
Simdi sonuc olarak ortata sorun varmi arkadaslar gerginlige gerek yok.
100 beygirlik arabalarla ortam böyleyse beygirler 200 300 e çıksa sallama satır kavga çıkacak gibi duruyor.