Adam bildiğin para bizde çok gibi demiş :) bugatti binen bir insanın paradan yana sıkıntısı yoktur diye dusunuyorum,dogal olarak olarak plakayı satmamasıda normal.
Printable View
Adam bildiğin para bizde çok gibi demiş :) bugatti binen bir insanın paradan yana sıkıntısı yoktur diye dusunuyorum,dogal olarak olarak plakayı satmamasıda normal.
Birkaç tane arabasında hep aynı plaka var ama bu normal mi?
2. videoda bu abi var hatta plakasına talip olunan araçla geziyorlar.
Bu arada İdris Elba nın belgeseli çok iyi ingilizceniz varsa buyrun
Part 1 30:46 ya dikkat :D
Part 2 Meşhur bugatti , Keichi amca ve Ari vatanen var
Abiler yeri olmayabilir ama 34HND64, bu plakayı kaça satabiliriz ne kadar eder bileniniz var mı?
şimdi daha çok reklamı oldu :D
az önce haberlerde ankara plaka bi tofaş serçenin plakasının araba ile birlikte 9 bin tl'ye satıldığı haberi yapıldı özelliğini ise buyrun plakadan çıkartın ==> 06 RTE 53 :D
ankaradan bi galerici almış 1995 yılından beri rte hayranıymış adam ne kadar doğrudur miktar ve söylenenler bilemiyorum :D:D
Iyi paraymis :)
Vay arkadaş ya..:eek:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...84507111_n.jpg
RTE plakalı Serçe 1988 model ve normal fiyatı 1500 TL olan bu araba plakasından ötürü 9000 TL'ye satıldı. Çöpe atılan 7500 TL ile gururla sevgilerini dile getirdiler
gazetelerin şişirmesi tamamen bence. yok öyle bir dünya :)
akp plakası olanlara bakın hele, ticari plaka satıyorlar sanki.
Bana tesadüfen denk gelse, üstüme almadan plaka değişikliği isterdim herhalde.
E Ali Ağaoğluda 34 aga 61 plaka bej plaka suzuki jeep'in plakasını almak istedi dehşet milyarlara kadının kocası da laz olduğu için inat edip vermemiş söylentiye göre "paranla benim şerefimi satın alamazsın" demiş :) vale'lik yaparken o aracı park ettiğimde kendimi bi garip hissetmiştim :D
Antalya gerçekten şanslı bu konuda :) Kendime ait ilk arabamda 3 harfli plakamda kız arkadaşımın 2 ismi ve soy isminin baş harfleri olan plaka hiç uğraşmamış olmama rağmen denk geldi :) Hatta esprisi oldu arabayı hanımın üstüne yaptım diye :) kaç para verdin diye defalarca sordu arkadaşlar,denk geldiğine inandıramadım :D