iyi fantaziler varmış:D
en mantıklısı polise yakalatmak.
Printable View
iyi fantaziler varmış:D
en mantıklısı polise yakalatmak.
Polis yakalasa karakolda iftar ederler adamla sorada bırakırlar bu kadar net sölüyorum.
öncelikle çok geçmiş olsun. Benimde senin gibi olmasa benzer birşey geçti başımdan adamın arabasını buldum gece bir otoparkta sileceklerini aynalarını kırdım şimdi mahallenin yakınından bile geçmiyor. Bu hayvanlara anladıkları dilde cevap vereceksin kardeşim.
geçmiş olsun, bende arabayı yeni aldığımda yabancı araç diye komşular bayaa bi çizmişlerdi, bende aidatları ödemeyip boyanın parasını çıkardım :D
Adamı dövmeyi düşünüyorsanız bence polise şikayet etmeyin yoksa suçlu olarak sizi gösterebilirler.
Eğer yapan kişinin arabası varsa bence yine onu dövmeye gerek yok. Geceleyin 2-3 arkadaşınızla gidip önce lastiklerini bıçaklayın sonra da camlarını taşlayıp indirin yeterli olur. Hem de çok keyifli olur bence intikam :) Bonus olarak far camları da kırılabilir :D
vandalizmden bikmadiniz mi :)
geçmiş olsun. çok kötü bir olay. bencede polis yoluyla olayı çöz kendin hiç uğraşma.
Vandallık veya akım olarak Vandalizm, bilerek ve isteyerek, kişiye ya da kamuya ait bir mala, araca ya da ürüne zarar verme eylemidir.
Vandal diye tanımlanan bir kişi; kırma, parçalama, yok etme, kesme, yakıcı madde atma, boya atma yoluyla sonucunu bilerek, başkasının ya da kamunun sahiplendiği, önemsediği ve değerli bulduğu bir maddeye (örneğin, okul araç-gerecine, müzede sergilenen tarihsel bir yapıta, resim galerisindeki bir tabloya) zarar verir.
kaynak:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Vandall%C4%B1k
sağol abi
allahtan bu dediklerin bende pek yok :D
walla benim 1 mahkemem war 15 ekim 2007'de davacı olduk, duruşma ertelene ertelene 24 ekim 2008 günü inşallah başlıyacak
benimde aracıma tatil beldesinde hem kaputuma hemde çamurluklarıma yumruk atıp çeşiitli yerlerine de anahtar ile çizmişler.
o yüzden şahsın orda oldugundan eminsen 1 temiz dayak atıp cep telefonunu gasp et bence
Allah'a havale edin. Eden bulur.
alakası yok.benim iki kat üstte oturan herifte yer belirlemiş kendine.karşı apartmandan biri bıraktıgında aracının ön camını kırmıstı aracın kendı sıleceğiyle.arbede çıktı sokakta. ben parkediyorum bana çektirmeye kalkıyor kendı aparatmanımdakı otoparkta her dafasında kapışıyoruz.benim çıkacağımı bildiği içinde arkasına benim çıkışımı kapıcak şekilede bırakıyodu.en sonunda eski minibüsü tarladan getirdim onun yerine bıraktım sonuçta ruhsatı her bişeyi tamam parkettım oraya.tarlaya gidecegim zaman ronoyla park yerini takaslayıp çıkıyorum.. uğraşacaksın böyleleriyle ...
mesela ben düakkanımızın önünde altımdaki tamirci de gelmiş benim düakkanımın önünü ole kendi otoparkı gibi duruyor bitanede suzukimiz var eski model ama aynalarını kapatırken kaç kere kırdılar kaç kere kapıyı boyattım çiziklerden en sonunda bi gün geldi suzukiye çarptı yumruk yumruğa dükkanın önünde birbirine girdik suan mahkemeliğiz bu sabah baktım bizima rabanın çizildiği yerde bitane megan 1 kasa araba duruyor yakından incelediğimde cok ufak çizikler vardı onlarda bilerek çizilme gibi durmuyor galiba suçluyu bulduk gibi
alttan aldığında dahada azıp kendilerini matah bişey sanıyorlar.iki sokak one parketsen nolcak kapının önüne parketsen nolcak.bi başkası bırakmıssada zarar versen eline ne geçecek.şahsen bende arkadaşın yerinde olsam yakalarım ki oda yakalamış sanırım gül dalıyla girerim...
geçmiş olsun yavrum:D
geçmiş olsun
saol abi allah kimseye göstermesin
Ne oldu yakaladnızmı çizen adamı? darplı fotoları yokmu :)
Davulculara 50şer kağat verin sabaha kadar beklerler illa gelir adam sonra darp time is on :D tabi bu işin şakası ama insan sinirleniyor walla
ya sen bence bi bmc falan bul kasalı böyle.o adamın arabasına geri geri biraz dokundur ahahahaha :D birazcık ama fazla değil.ha ayağın gaza fazla basar bide debriyajı kaçırırsan fazla çarpabilir :D dikkat et :D
yeni konu açmak istemedim;
kusura bakmayın, ama çok net ve açık yazmam lazım.
anası belli olmayan, babası da tüpçü mü, pizzacı mı, yoksa babası da mı belli olmayan diyeyim, soysuz, şerefsiz, onun bunun evladının teki bizim mondeo nun sağ tarafını boydan boya çizmiş.
varsa çocuğundan, yoksa ilerde doğacak olan çocuğundan, kendisinden, suçu olsun olmasın, en yakınından umarım misli misli şekilde maddi manevi çıkar. suçlu değil saydığım kişiler değil mi? evet. ama benim de suçum yok.
ilahi adalet denilen şey varsa, umarım Allah şu mübarek cuma günü duamı kabul eder. başka hiç bir şey demiyorum.
Arabayı aldığımın ilk haftası benimkinide çizdiler bi kaç tanede göçük bıraktılar. Gördüğümde başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Şimdi şimdi dua ediyorumki yapanı Allah bana göstermedi de şimdilik zararım maddi olarak kaldı. Eğer çizerken görseydim sakinliğimi koruyarak durabilirmiydim bilmiyorum.
Edit: Geçmiş olsun demeyi unuttum sinirden kusura bakma aklıma geldi yine.
Çok geçmiş olsun :( Bu nasıl fantezidir yıllardır çözemedim bu araba çizme olayını kıskançlıktan mı yapıyorlar zevk mi alıyorlar bilemedim!
Göktuğ abicim büyük geçmiş olsun:(