bnce takip et sonra hangi arabaysa bijonlarını gevşet aracın birazda çiz yolla giderken tekerlek fırlasın ölsünen temizi
öncelikle çok geçmiş olsun. Benimde senin gibi olmasa benzer birşey geçti başımdan adamın arabasını buldum gece bir otoparkta sileceklerini aynalarını kırdım şimdi mahallenin yakınından bile geçmiyor. Bu hayvanlara anladıkları dilde cevap vereceksin kardeşim.
geçmiş olsun, bende arabayı yeni aldığımda yabancı araç diye komşular bayaa bi çizmişlerdi, bende aidatları ödemeyip boyanın parasını çıkardım![]()
Adamı dövmeyi düşünüyorsanız bence polise şikayet etmeyin yoksa suçlu olarak sizi gösterebilirler.
Eğer yapan kişinin arabası varsa bence yine onu dövmeye gerek yok. Geceleyin 2-3 arkadaşınızla gidip önce lastiklerini bıçaklayın sonra da camlarını taşlayıp indirin yeterli olur. Hem de çok keyifli olur bence intikamBonus olarak far camları da kırılabilir
![]()
geçmiş olsun. çok kötü bir olay. bencede polis yoluyla olayı çöz kendin hiç uğraşma.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
www.egeturbo.com
Turbo asker
Vandallık veya akım olarak Vandalizm, bilerek ve isteyerek, kişiye ya da kamuya ait bir mala, araca ya da ürüne zarar verme eylemidir.
Vandal diye tanımlanan bir kişi; kırma, parçalama, yok etme, kesme, yakıcı madde atma, boya atma yoluyla sonucunu bilerek, başkasının ya da kamunun sahiplendiği, önemsediği ve değerli bulduğu bir maddeye (örneğin, okul araç-gerecine, müzede sergilenen tarihsel bir yapıta, resim galerisindeki bir tabloya) zarar verir.
kaynak:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Vandall%C4%B1k
Experience is what you get when you don't get what you want.
sağol abi
allahtan bu dediklerin bende pek yok![]()
www.egeturbo.com
Turbo asker
walla benim 1 mahkemem war 15 ekim 2007'de davacı olduk, duruşma ertelene ertelene 24 ekim 2008 günü inşallah başlıyacak
benimde aracıma tatil beldesinde hem kaputuma hemde çamurluklarıma yumruk atıp çeşiitli yerlerine de anahtar ile çizmişler.
o yüzden şahsın orda oldugundan eminsen 1 temiz dayak atıp cep telefonunu gasp et bence
Allah'a havale edin. Eden bulur.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
alakası yok.benim iki kat üstte oturan herifte yer belirlemiş kendine.karşı apartmandan biri bıraktıgında aracının ön camını kırmıstı aracın kendı sıleceğiyle.arbede çıktı sokakta. ben parkediyorum bana çektirmeye kalkıyor kendı aparatmanımdakı otoparkta her dafasında kapışıyoruz.benim çıkacağımı bildiği içinde arkasına benim çıkışımı kapıcak şekilede bırakıyodu.en sonunda eski minibüsü tarladan getirdim onun yerine bıraktım sonuçta ruhsatı her bişeyi tamam parkettım oraya.tarlaya gidecegim zaman ronoyla park yerini takaslayıp çıkıyorum.. uğraşacaksın böyleleriyle ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)