Bildiğin eylence=)Bende sewiyorum öyle manyaklarla uğraşmayı ben onlardan manyaım sonuçta=)
Printable View
mesela ben düakkanımızın önünde altımdaki tamirci de gelmiş benim düakkanımın önünü ole kendi otoparkı gibi duruyor bitanede suzukimiz var eski model ama aynalarını kapatırken kaç kere kırdılar kaç kere kapıyı boyattım çiziklerden en sonunda bi gün geldi suzukiye çarptı yumruk yumruğa dükkanın önünde birbirine girdik suan mahkemeliğiz bu sabah baktım bizima rabanın çizildiği yerde bitane megan 1 kasa araba duruyor yakından incelediğimde cok ufak çizikler vardı onlarda bilerek çizilme gibi durmuyor galiba suçluyu bulduk gibi
alttan aldığında dahada azıp kendilerini matah bişey sanıyorlar.iki sokak one parketsen nolcak kapının önüne parketsen nolcak.bi başkası bırakmıssada zarar versen eline ne geçecek.şahsen bende arkadaşın yerinde olsam yakalarım ki oda yakalamış sanırım gül dalıyla girerim...
geçmiş olsun yavrum:D
geçmiş olsun
saol abi allah kimseye göstermesin
Ne oldu yakaladnızmı çizen adamı? darplı fotoları yokmu :)
Davulculara 50şer kağat verin sabaha kadar beklerler illa gelir adam sonra darp time is on :D tabi bu işin şakası ama insan sinirleniyor walla
ya sen bence bi bmc falan bul kasalı böyle.o adamın arabasına geri geri biraz dokundur ahahahaha :D birazcık ama fazla değil.ha ayağın gaza fazla basar bide debriyajı kaçırırsan fazla çarpabilir :D dikkat et :D
yeni konu açmak istemedim;
kusura bakmayın, ama çok net ve açık yazmam lazım.
anası belli olmayan, babası da tüpçü mü, pizzacı mı, yoksa babası da mı belli olmayan diyeyim, soysuz, şerefsiz, onun bunun evladının teki bizim mondeo nun sağ tarafını boydan boya çizmiş.
varsa çocuğundan, yoksa ilerde doğacak olan çocuğundan, kendisinden, suçu olsun olmasın, en yakınından umarım misli misli şekilde maddi manevi çıkar. suçlu değil saydığım kişiler değil mi? evet. ama benim de suçum yok.
ilahi adalet denilen şey varsa, umarım Allah şu mübarek cuma günü duamı kabul eder. başka hiç bir şey demiyorum.
Arabayı aldığımın ilk haftası benimkinide çizdiler bi kaç tanede göçük bıraktılar. Gördüğümde başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Şimdi şimdi dua ediyorumki yapanı Allah bana göstermedi de şimdilik zararım maddi olarak kaldı. Eğer çizerken görseydim sakinliğimi koruyarak durabilirmiydim bilmiyorum.
Edit: Geçmiş olsun demeyi unuttum sinirden kusura bakma aklıma geldi yine.
Çok geçmiş olsun :( Bu nasıl fantezidir yıllardır çözemedim bu araba çizme olayını kıskançlıktan mı yapıyorlar zevk mi alıyorlar bilemedim!