Burada konu hala dusurulen ucak hatta Obama birazdan canli yayina cikacak. Katliam ile ilgili bir tane haber yok kanallarda.
Printable View
Burada konu hala dusurulen ucak hatta Obama birazdan canli yayina cikacak. Katliam ile ilgili bir tane haber yok kanallarda.
Bizde bu arap meraki buyudukce daha neler goruruz neler. Umarim o turkmenlere acik acik arap degillerdi zaten bosverin dediklerinzamanlari gormeyiz. Yakinda bu kafayla zaten 1000 senedir kaynastik biz arabiz derler. Bize cok destek olduklari icin anasini satayim zamaninda araplar, sanki suriyeliler pkk ile mucadelede ayagimixa celme takmamis her sehit haberinde gidip meydanlarda eylem yapmislar gibi, aynisi filistin icinde gecerli biz her atesim var diyene korukle gidiyoruz musluman olmalari yeter. Libyaya misira suriyeye filistine irakin islerine karismaya calismadik mi ? Bize ne ?
Allahin yahudileri gelip sen pkkyla mucadele edince cikip senin konsoloslugunun onunde eylem yapsa pkkya el altindan destek verse naparsin ? Adamlar 3 vatandasini oldurdu dile bak dumduz ediyorlar ulkeyi. Biz 49 vatandasimiz kacirildi gikimiz cikti mi ? E ne o zaman bu filistin sevdasi senin kendi vatandasin icin bu kadar eylem yaptin mi acaba ? Almanlar adamlarin konsoloslugu bile degil siemensin iscileri rehil diye ozel harekatla operasyon yapip kurtardilar. Bizim iraktaki topraklarimiz isgal edildi bizim ankitlar anca ramazanda isid denen adilerden rahmet dileyip birakmasini istesinler vatandaslarimizi.
Yaşananları şiddetle kınıyorum. İsrail bir kez daha insanlıktan nasibini almadığını göstermiştir. Bu zulme maruz kalan gayrimüslim bir ülke olsa da bu caniliği kınardım. Birey olarak üstümüze düşeni yapmalıyız fakat devlet başkanları ellerinden gelenin fazlasını yapmalılar artık.
Puhahahahahahah :D
işte milletimizin ne kadar kolay gaza getirilebildiğinin kanıtıdır yanlış yer taşlaması
adam lan ora bizim ofis dedi ya resmen :D:D:D
dahada kimse bana böyle toplumsal olaylarda gaza gelinmedi yada kullanılmadık falan demesin
biz müslümanlar bu örnekde olduğu gibi bu kadar kolay kandırılabildikten sonra daha bize neler ederler neler...
Allah zulm edenin belasını versin mazlumu korusun.Dini ırkı yaşı cinsiyeti ideolojisi kaşı gözü hiçbirşeyi farketmez.
Bugun ofis gittim kapi önü karışık. Bir an once isimi halledip çıktım.
Protestoya, gosteriye hiç lafım yok. Sadece biraz daha akıllı olmak lazım.
Klavyenin başına geçen tarıhci kesilmiş maşallah. devam.
Arap merakı yok orda. İnsan ölüyor çocuk ölüyor. Hala empati yapıyorsun. Sen Filistin ile pkk birmi tutuyorsun . Yazacak çok şey varda bi yazıya bakmak lazım yazımı diye birde yazana bakmak lazım .......
https://pbs.twimg.com/media/BsIc_jCIYAAgVQp.jpg:large
Ya buradaki bazı postları okuyunca kanım dondu resmen. Orada ölenler hep insan ve bu insanların çoğu gerçekten mazlum ne olduğunu bile bilmeyen insanlar.
Hepsini geçtim burada milletin tarih bilgisine atıp tutanlar bu konudaki Hadis'lere, Ayet'lere de bir göz atsın !
Bu kola icmeyerek protesto eden arkadaslar, Turkiye'nin disaridan yapilan askeri malzeme ve teknoloji tedariginde, ABD den sonra 2. sirada Israilin geldigini biliyor degil mi?
Hani basbakana gore iliskiler mavi marmaradan beri "sifirlanmis" durumda ama, daha bu sene ya da gecen sene Israil tarafindan tank modernizasyonu yapildi..
:soru:Ben israilin yaptigi zuluma yapsin hakli mi demisim yoksa bizim milletimizin verdigi tepkinin oncelik sirasinin yanlis olduguna mi dikkat cekmisim ? Israile olan tepkime monilden acele yazdigim icin tam deginememis olabilirim. Aynen dedigin gibi yazana da bakmak lazim sen direk onyargiyla yaklastigin icin bende sana kisaca boyle cevap veriyorum. Yoksa benim filistin bombalanirken muhammed oldu bilmem ne salak salak tezahurat yapan israillileri savunmam mumkun degil.
allah filistindeki kardeşlerimizin yardımcısı olsun.
Bu ülkede yaşayan ve İsrail haklı ıvır zıvır diyenler ya yahudi ya da göttür...
Ben olsam götü tercih ederdim....
İsrail de de insanlar ölmüştü , cocuklar ölmüştü canlı bombalar patladıgında.. Aynı tepkiyi israilde ölenler için verdinmi ? Verdiysen eyw.. vermediysen 2 kere düşün... Ayrıca israil i boykot eden arkadaşlar öncelikle bu işe facebook larını kapayarak baslayabilirler.Zira facebook bir yahudinin ve israil e hizmet ediyor.
Sanırım yahudulere karşi bir zaafiniz var . Senelerdir Abluka altinda yemeği suyu vs hiçbirşeyi olmayan bir milletten bahıs ediyoruz burda Ve o insanlar Oruçlu ölüyorlar. Bombaların altında Oruç tutuyorlar ? Ya sen napıyorsun ey güzel adam Burda bana yahudi bir piç e üzüldünmü Diyorsun ?
GELELİM ONCA ŞEHİT VERDİK NERDEYDİNİZ DİYENLERE . ....
E-5 Karayolu
En öndeki bmw e36 34 fk 528 plakalı araç Benimdir Ve organizasyon bana aittir. Sene 2011 - 26 şehit verdigimizde lanet konvoyu . Bizim elimizden gelen bukadar .
Konu kitlenecek arkadaslar.
Ve herne hikmetse Bu bombalar Zülümler hep Ramazan ayına Denk geliyor .