mehmet geçmiş olsun
Printable View
mehmet geçmiş olsun
hep derler normal polısler bıle, bu beyaz kelebeklerden(trafık) kurtulus yok bı havalarda oluyolar dıe...cıden öleler ama muhabbetlerı bıle farklı....
vallahı Allah yardımcımız olsun bılmıorum ama nereye kadr bu kaçamaklık ne zman ağız tadınca bıncez..
Halen daha acayıp zoruma gıdıor o admaın bana ole muamele yapma cesaretınde bulunması ama sankı bır terorıst gıbı tırsıoruz, cunku uzerımıze oyle bır baskı yapılmışkı hep tırsar durumdayız, hadı huyuna gıdelım dıyoruz belkı salar dıe ama nafıle yınede aynı sekılde yargılanıoruz cevap versekte vermesekte, vallahı bır cok cevrımemde hep asabı davranmıştım bu sefer adam gıbı konusyım deıdkce adam ustume oynadı...
gecmıs olsun kardesım ;)
aynı olay benimde başıma geldi benim araba da veli efendide kaldı 2 gün ... ya incirli caddesi yada istanbul caddesinde çevirmişlerdir... muayneye gitmeden önce temiz kağıdını almayı unutma geri çeviriyorlar... aracını orjinale çewirmemek için tek çaren bi tanıdık bulmak muayne istasyonunda başka türlü kurtulamassın...... geçmiş olsun tekrar .....
Mehmet abi geçmiş oLsun :(
arkadaşlar cıkardım arabayı cuma akşamı bana bir kağıt verdıler 7 gun trafıkte dolaşmam ıcın ızın belgesı, ruhsatın tekı karakolda kaldı aracı muayene ettiğime dair kağıdı goturunce arabayıda gorup o ruhsatı bana ıade edıceklerını soylediler....
Yardımcı olan bana fıkır veren herkeze tesekkurler arkadaşlar.özellikle Eray kardeşim cok sağol o kadar uğraştın koşturdun yardımcı oldun....
sımdı hallettınmı muayeneyı felan ıs cozuldumu yanı?
sağolsun eray herşeyi halletti. üst makamlara kadar ulaştık. ve arabayı kurtardık bitti herşey...mutluyum yanı artık...:)
sevındım. eray 40 uılda bı ıs eyaradın aferım :)
bu gecıcı trafıge cıkıs belgesı ıle polısın onunde kesıcıye gırıp araba kaldırsak ceza yazamıyolarmı yane?
valla en buyuk bonusu ben kaptım sanırım Eray'dan sağolsun benı cıddı bi yukten kurtardı...:)
Sende sağolasın yardımcı olmaya calıştın...
aynen benı cevırdıler cuma akşamı ve asayışti cevıren bu ne ya dırek trafık cağırıorum bağlancak bu arac dedı ama o belgeyı gosterınce dumur oldu :)))
benı bagladıklarında arabayı mueyaneye gotururken caddede yardırmıstım fecı halde geldıler durdurdular dedıler baglıycaz :D hee baglarsınız ya dedım :D muhahaha
ama bunları her zman gezdiğim yerlerde yapmıorum, çünkü bu 7 gunun sonrası var birde....:):)
aslında o belgeden bi tane ayarlayıp ara ara yeni tarih atarak trafikte gezmek lazım zaten araba bağlandı 2-3 günü var diye memura göstermek için :D