harita.yandex.com de daha vahim durum 8.derece trafik sahil e5-e6 iptali var şuanlık
Printable View
Pazar 23:00 gibi cikicam trafik olurmuki acaba konuyu gorunce tirsmaya basladım ( ;
Eskihisara gecen oldumu yakin saatlerde varmi bilgi
Yolculuk Altınoluk'a.. akşam 9,5 feribotuyla yenikapıdan bandırmaya kadar geçicem.. Oradan sonra trafik olmaz inşallah
Ben bu milleti anlamiyorum ulan biliyosunuz yogunluk olcak ne diye yukleniyosunuzki yola bunun adi israftan aptalliktan baska bisi degil
Ondan sonrasında rahat olur abi.. yol zaten güzel.. birtek balıkesirden sonrasında yol yenilemesi ve genişletilmesinden dolayı zaman zaman tek şeride iniyor o kadar. onun dışında güezl yol. Bende Güre'de olacağım. Gece 02:00 - 03:00 gibi çıkmayı planlıyorum. Büyük ihtimal Çanakkale üzerinden giderim.
2.Köprüden avrupadan anadolu nasıl yolda olan var mı :)
İbb trafik kıpkırmızı,kesinlikle full depo çıkın ve yanınıza yolluk alın
dün gece 00:15 te avcılardan bi çıktım, köprüyü geçene kadar 2 ye attığımı hatırlamıyorum, anadolu yakasında 150 160 gitmeme rağmen saat 02:00 da anca vardım kartala ilk defa gecenin 1 inde trafikte bekledim :D yarın öğlen samsuna yola çıkıcaz bakalım yollar nasıl olacak :)
eskihisar için 3436 ya mesaj atın eskihisar yazın kaç dk bekleyeceğiniz sms ile geliyor şu an 30 dk diyor
Durum maalesef böyle..
http://www.hizliresimyukle.com/image...itled436cc.jpg
19:00 a geliyodu maltepedrn ciktim suan eskihisara girdim burasi full dolu bekledigmden iyi geldim saga sola kacmadan e5den geldim bu tarafa geliceklerin bilgisine
mıllet hafta sonunu tatıle eklemek ıçın bu gece 12den snra yollara dokulmeye başlar, sahur saatınde ıyıcene yoğunlaşır..
"1 gun az tatıl yaparım ama o trafığı çekmem" dıenler :D ctesı çıkar, pazar gunu ıstanbul bomboş olur dıe tahmın edıorm en temızı bayram sabahının ılk saatlerı yola çıkmak.. :)
Topculara az kaldi 1saat bekledik feribotu. Eskihisar topcular guncel
Gece 5 te çıksak çok sürünürmüyüz ya?
2 sene önce ramazanda arefe günü yola çıkmıştım sahurdan sonra, kartaldan şekerpınar 4 saat belki daha fazla sürmüştü kenara çekip yatanlar sol şeritte bagajında eşya indirip çıkaranlar hele o opetteki wc kuyruğunu ve erkek kadın farketmeksizin girip çıkanları gördükten sonra asla :) geçen sene bayramın 1.günü çıktım mis gibi rahat rahat gitmiştim.