Vay arkadaş bir yol neden sürekli açılır gibi olup yeniden tıkanır ayaklarım uyuştu...
Printable View
Yandex radar noktalarını günsek tutalım lütfen
Bodrum'a kadar olan noktaları ekliyorum
kısmetse yarın sabah çıkıcaz bizde yola, bu sabahki trafiği görünce korktum ya, yarında trafik olur mu acaba?
Gebze e5 bom boş yoğunluk azalmış 1 saat önce dilovasında trafik ışıkları yüzünden baya kuyruk vardı eskihisar-topçular feribotta güzel kuyruk var kazasız belasız yolculuklar hepimize
Cok fazla durdum yolda bi arada uyku molasi verdm 13saat gibi surdu turgutreis
Feribota inen yolda karsi seritten one gecenler sagdan gelip one girmeye calisanlar trafikden daha fazla can skti mavga cikicak duruma geldi bi ara allahdan emnyetteki giderleri trafik durunca yoktu.
Yolda dort bes noktada radar vardi.
Iki tane buyuk kaza gorduk bursa ve susurluk cikisi
Feribot sonrasi izmr tabelasina kadar hatri aayilir trafk vardi sonra acildi orhangazi 3km tabelasinda tıkandı bursaya kadar ufak ufak geldik sonrasi acikti
Bayramn üçüncü günü donus dusunduruyor beni...
Susurluğa girdik hala emniyetten kapatıp gidenler var
Plakalar hep 34!!!
Bodrum yolları nasıl basıl araba için
yazılanları okuyunca istanbuldan çıkasım gelmiyor.
istanbul bize kaldı. seviyorum bu bayram kaçışlarını.
saat 6 da ankara dan istanbula yola cikicam durum nedir bilen var mi
Istanbul bodrum arası Şimdilik 7 adet radar geçtim
Sivil ekip otosunda bazıları
Clio symbol :)
Dikkatli olalım ...
dün sabahtan itibaren körfez den itibaren izmit yönünde hem otoban hem e 5 çok yoğun.
hatta ara yollar bile nasibini aldı yoğunluktan.ne zaman azalır bilinmez.
ülke nüfusunun 4 te 1 bir şehirde yaşayınca gayet normal bu durumlar.
Az once cesmeye vardik tam 12 saatte gelebildik
Dün gece 4'te taksimden eve (anadolu yakası) döneyim dedim.
2.5 saat sürdü.
:D
Gece 3:15 de ibb ye baktim,izmite kadar kirmiziydi. Bumu tatil keyfi?
3. Kopru ve kartal civarindaki insaatlar bitsin,5-6 sene sonra bugunleri bile ariyacagiz.
Allah en guzelinde İstanbulu temelli terk etmeyi nasip etsin bana. 2 gun once kacmayi planlanan baska sehir var mi?
Cok uzulmeyin yaw. Oteki kuzen ucakla edremite gelecekti sabah
Onun bakiciyi dun ben getirdim. Sabah 9 daydi ucagi 14:00 da kalkamamisti rotardan. Bora jet saolsun
İstanbul boşaldı bizim buralar çoştu, trafik kilit. Her yer yürüyerek 5 dk ama millet arabayla çıkıyor çıldıracam :) İstanbulda bu sorunu hergün yaşıyorsunuz, Allah sabır versin.
istanbul ankara 10 saat :)
Sabah tam 4te çıktım istanbul ataşehirden, saat 9.40 falandı bursa kükürtlüye gelebildim
530 bdüzü , 350 çayyolu.yollar rezalet
az önce indim uçaktan,Köln bomboş..
hepsi Türkiye'de herhalde :)
Birazdan Bilecik'e doğru yola çıkacağız, iftarı yolda yaparız artık :)
istanbuldan bodruma giden oldu mu hiç :)
İstanbul-Sakarya arası 6:30 saat...
Zannımca trafikğin tek sebebi tesisler dolu olduğu halde girmeye çalışan ve tesis girişlerini çift sıra yapıp bekleyen mallardan dolayı...
Ulan tesis dolu araba ilerlemiyor ne diye o sırayı beklersin yürü git yoluna...
En son bi tesiste polis tesis girişini kapatmış dolu giriş yok diyordu tam orada trafik açıldı...
Ayrıca bir tavsiye; Kesinlikle yandexteki kadını dinleyin gerçekten güzel iş çıkarıyor...... Ne derse onu takip edin, son 45 dakikayı mükemmel yollardan geldim, bir D100 e sokuyor bir otobana yönlendiriyor ikiside tıkalıysa şehir içi altarnatif yol sunuyor.....
Dün 22:30 gibi 4. Leventten hareket ettim. İzmit yoğunluğu nedeniyle Çanakkale üzerinden geldim.
45 Dakika kadar süren bir feribot yoğunluğu dışında sıkıntısızdı. Trafik falan yoktu.
15 dakikadan 2 mola verdim.
Sabah 04:45 yazlıktaydım. Kaz dağlarından iniş sabaha karşı kamyon nedeniyle sakin oldu o kadar.
Bu tarz çıkışlarda olabildiğince İzmit tarafını tercih etmiyorum güzergah olarak.
Yazmayı unutmuşum , yandex ciddi çok işe yaradı.Ara dere köy yollarında belliydi yandexciler :D
Yıllardır istanbul ankara arası gidip gelirim , bu kadar cahil bi topluluğu ilk defa bir arada gördüm.Hakikaten şansa yaşıyoruz , trafik bilgisi falan sıfır.Ulan gerizekalı ; madem 80 90 tin tin tin gideceksin . ne halt yemeye soldan gidip bide inatla kapatıyorsun.Ön bomboş ama sol beşeryüz metrede bir mutlaka bi gerizekalıyla kapalıydı.Sonrada biz sağdan girdi makas atı oluyoruz.Yol boyu en sağ şerit sola göre hep daha açıktı.
Turkiyede zaten sag serit soldan daha hizli akiyor.sol tarafta cok gerzek var.kazasiz surusler tatilcilere. Istanbul bize kaldi:)
tamam sakin olun, göç sonrası önümüzde istanbulu yaşamak için 4 koca gün var :D
en sevdiğim zaman istediğim yere rahat rahat minimum trafik ile gidebilicem :)
İstanbul fethiye 22 saat böyle tatilin ben canını seveyim :)
Tekirdag tarafindan haber varmi ne durumda
Tekirdaga 10km kala yazlik var oraya gecicez 11 gibi :) ne yapsak
Sabah 8 civarı, t.dağ a varmadan birkaç km(tam olarak kaç km olduğunu hatırlamıyorum) trafik başladı ancak bu trafik ışıklardan dolayıydı daha sonra yol çalışmaları falan derken daha beterdi trafik durumu, 4-5 gibi de dönerken sabahki trafik durumuna göre daha kötüydü durum, istanbula geliş rahattı o ayrı tabii :). Bence o saatte ve belirttiğiniz konuma bakılırsa, çok sıkıntı çekmezsiniz gibi bilemedim :)