benim taktik tuttu vallaa :)
16:30da atasehrden ciktim izmit biraz sikintiliydi sonrasi bos suan bilecik te bos
kalanlara allah sabir versn
Printable View
benim taktik tuttu vallaa :)
16:30da atasehrden ciktim izmit biraz sikintiliydi sonrasi bos suan bilecik te bos
kalanlara allah sabir versn
izmit otoban kilit durumda şuan trafiğe çıkacaklar için bilgi olsun mevki olarak izmit Doğu otogar çıkışı
Dün akşam çıktım yola rahat rahat geldim Sivastayım bugün çıksam trafiğe yakalanırdım kesin
Allahtan bulgarsitan ters taraftada fazla trafik görmüyorum nerdeyse hiç :D
Köprüyü geçenlere allah kolaylık versin kazasız belasız bi bayram geçirmek dileğiyle
Adana - Ankara arasinda 3 , 4 yerde tek şeride dusuyor bugun ankara yonunde asiri bir kalabalik yoktu fakat gelis yonu baya kalabalikti , yol boyu kirsal kesim gecislerinde ve kavsaklarda dikkatsiz cikan bisiklet , motor , traktor gibi tasitlara dikkatli olmak lazim . Ayrica Ankara yonunda tuana tesisleri karsisinda radar vardi .
Çoğu yer kitlenmiş :) Dün aksam 8 de bayramoğlu'ndan çıktık uzun süre mola verdik yol boştu genel olarak saat 4 gibi samsun atakum'a geldik.Yol çok sakindi sürekli 150 kmh civarlarında gittik.Sadece ufak bir kısımda tek şerit vardı.Dün akşam yollar boş olmasına rağmen Berceste acaip yoğun orada mola vereceklerin haberi olsun.Ayrıca fiyatlarda çok uçuk berceste de.Allah'ım herkese kazasız belasız bayram geçirmemizi nasip eylesin.Yola çıkacaklara iyi yolculukar dilerim.
2 sene önce arefe günü akşam 7 de yola çıkıp gece 4 te dilovasını geçemeyip toplamda bodruma 19 saatte varmış olmanın acısını tattıktan sonra hiç bi kuvvet beni bayramda doğu iç anadolu ege ve güneye götüremez :D Allah kolaylık versin
1 de anca gelirim demistim 1:25 de gelebildim assosa. 4 de ciktim kozyatagindan. Sariyer den birini aldim 4:36 da oradan ciktim. Esenlerden gise trafigi basliodu mahmutbeye. Kemerburgaz catalca gittim 45 dakikada silivriye geldim oo super gectim dedim. Kesan bhurger da 1 saat sira bekledim. Gelibolu felaketti 5 dakika kaybettim eceabat a geldim ooh sira yokmus dedim. Feribot yanasti kalktik super zamam kazandim dedim. Feribot 20 dakikalik yeri 1 saatte gecti. Motorun biri arizaliymis. Ortalamam 83km 10.3 lt ortalama ile geldim. Toplamda 2.1 ton rahat vardir.
Bende 11:00 gibi çıkmayı düşünüyorum.. Ama şu an sadece düşünüyorum :D Kaçarı yok gidilecek seve seve ama en azından yoğun akıcı olsun inşallah.. Ettiğimiz dualara bak..
Eskihisarda bekliyorum sanırım 2 saati geçti
Yaklaşık 1 saat daha kaldı bize... Yanyoldan ve emniyet şeridinden giden abiler yüzünden birazda beklememiz...
04:00 çamlıca gişelerden hasdala kadar trafik durmuştu..
Gebze emniyeti aradım ve şikayetçi oldum
Memur arkadaş herkesin konudan şikayetçi olduğunu ve trafik ekiplerine bldireceklerini söyledi ancak değişen birşey olmadı
Ara sokaklardan ve tali yoldan önümüze kırab vatandaşlar yüzünden bekleyiş yaklaşık 4 saat sürdü
Benim güzel Türkiyem ve nadide vatandaşları
Yazıklar olsun !!!
Önümde yandex trafik açık. İçimden geçen; sen buna trafik demişsin ama bu bildiğin kavimler göçü. 8 gibi yola çıkacaktım şuan vazgeçtim sanırım.
Gece 1 gibi İzmir'den İstanbul'a yola ciktim yollar gidiş geliş akıcıydı Yalova Susurluk arası İzmir yönüne doğru biraz tıkalıydı sadece. Her 10 20 km de bir ekip aracları bekliyordu. Çevirme hiç görmedim. Bursa çevre yolu girisinde yanılmıyorsam bir 206 komple yanmiş duruyordu başında ekip araçları vardı
Emniyet Şeridinden giden piçtir anası babası belli değildir....
16da samandiradan ciktik. Korfezi dondum otoban ara ara cok yavasladi ama cok sikinti olmadi korfezi donmek. Yalovanin ici pertti arka yollardan kacalim dedim oralarida kitlemisler. Orhangazide kilit. Su isiklar olmasa iste. Bursadan sonra iyiydi yol 7saatte filan salihliye gelmisim ortalama5.5lt hiz 95km:) trafige ragmen
Saat 22.00 fethiye arabasına bindim şuan sakaryaya yeni vardım çok trafik vardı yolda büyük kaza vardı transit kaza yapmış ölümlü kaza olduğu için çok bekledik Allah rahmet eylesin.