Edirne üzerinden Çanakkale'den geçin gelin daha çabuk gelirsiniz :D
Printable View
Edirne üzerinden Çanakkale'den geçin gelin daha çabuk gelirsiniz :D
eskıhısar ve o guzergah oldugu gıbı dolu yalova gırısı ve bursa gırısı yogunluklar var yalova bursa 3 saat gıbı surdu trafıgı sız tahmın edın yollarda dıkkatlı olun canınızdan onemlı hıc bırsey yok
Gebze e5 2 yönlü trafik çok sakin fakat otoban durmuş vaziyette feribot sırası nedir nasıldır diye ibb den baktım çakılı gözüküyo
Sabah 4 de bahcesehirden bozcaada yoluna dustum, hersey 4 saat eceabatta feribot bekleyinceye kadar iyiydi, 2 saattirde geyiklide feribot bekliyorum
Şu feribot olayının amk zaten dün o yüzden geri döndüm, dün 1 saatte 500 metre ilerleyemedim araçla.
İzmit yönü e5 veya otoban yol durumu nasıl bilen var mı ? Hangisi tercih edilmeli ?
Sabah 7 de beylikduzunden ciktim suan lapseki feribotundayim :)
boşaltın istanbulu rahat rahat gezek bu bayram istanbul keyfi yaşayalım ya :D
bu gece ankaradan istanbula geleceğiz, sabah erken saatlerde gebze tarafında felan trafik olur mu?
salı gece 12 de çıktık, yaklaşık 7 saatte İstanbula geldik... İstanbul bomboş :)
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/...ab&oe=54459E8F
Saat 09:00 Boğaziçi Köprüsü
demekki pazar-pazartesi dönüş trafiği felaket olacak.
herkes perşembe cuma gününü tatile dahil etmiş.
Kusura bakmayın ama, otomobiliyle tatile gidenleri İstanbul'a geri almasalar ne güzel olur. Normal zamanda trafik yüzünden 30-40dk'da gidebildiğim ofise bugün frene basmadan 10dk'da ulaşabildim.
P.S : İstanbul, şu tenha ve trafiksiz haliyle bence harika.
Cuma akşamı Altınoluk'a gittim, dün döndüm..
Giderken Yenikapı - Bandırma, dönerken Bandırma - Yenikapı feribotlarını kullandım.. İstanbul içi trafik haricinde en ufak bir trafik, sıkıntı, sıkışıklık yaşamadım..
2.günü aksamı evden taksime 15 dakikada falan gittim heralde 120-130 ile kasmadan geniş geniş negüzeldi.
bu sabahta bir okadar iyiydi. iş güzergahım (bahçeşehir-beylikdüzü) zaten trafik olmuyor akıyor ama araç yogunlugu oluyordu, bugun bırakın yogunlugu arabanın a'sı yoktu 1-2 servis ve tatili bağlamamış calısanlar dısında.
dün sabah 7de ankaradan çıktım öğlen 1de edirnede evimdeydim..
Tatildeki arkadaslar lutfen donmeyin :)
Siz tatilde mutlu , biz bombos istanbul trafiginde mutlu
Boyle Istanbul a asik olunmaz mi ?
Sabahtan beri nereye gitsem 5 dk 10 dk :)
Altınoluğa giderken cumartesi sabahı 6da kalktım yandex trafiği görünce vazgeçtim. Sonra babam çanakkale'den gel dedi. Çanakkale'den yol 8.5 saat sürdü. Böyle rezillik görmedim. Feribot sırası onlarca km millet kavga dövüş. En son gelibolu'yu tersten dağ yollarıyla dolaşıp kilitbahir'den geçtim bomboştu. Dönüşü bu sabah 7.30 bursa feribotuyla yaptım 9.30da şişlide evdeydim.