Fiat linea tam depo ile 977 km idi kaş a ulastigimda :) 100km/4lt ile ortalama gosteriyordu.
Printable View
Fiat linea tam depo ile 977 km idi kaş a ulastigimda :) 100km/4lt ile ortalama gosteriyordu.
Ankara şehir içi tüketim 8.7den 6.5e düştü :)
arkadaş herkes bodruma mı geliyor ne :)
geçen sene
picanto 1.1 crdi ile depomu istanbulda fulledim 2 kişi bavullar vs
eskihisar topcular yaptım
zaman zaman 90 zaman zaman 160 ile gittim ortalamam 110 falandır diye tahmin ediyorum
izmir girişinde tam mevkisini hatırlamıyorum yokuş inerken bi opet var oraya girdiğimde 475km yol yapmıştım
ozaman 85tl mazot almıştı :D
Ben konu basliginda araci 320d sanmıştım. Ama ed ler gercekten az yakiyor 90km sbt hiz dahada az yaktirrlir zaten.
120 sabit hiza gore haklısınız herkes o hizda gidiyor sikinti okuyor ama yol bombosken 120yle gidilebilir tabi yakit biraz daha artar
188.50 tl 42 litre mazotla tam 723 kilometrede mugla milasa geldim ve lamba yandi.
İzmitr kadar dur kalk falan dengesiz bir surus, izmitten izmire kadar 110 130 arasi ve otobana cikinca devamli 150 160 ile geldim
Ortalama tuketimim 5 litre gozukuyordu yol bilgisayarinda :)
antalya- ankara 2007 audi a3 1.6 oto. hızım 90-100 arası ortalama 6.8 litre
Dün istanbuldan - t.dağ' a trafiğe girmeyene kadar ortalamam 5.1 idi daha sonra dönüşte yol boş olmasına rağmen(gazlamalı :D) 6.7 nin aşağısına düşüremedim :rolleyes: bunlar yol bilgisayarı değerleri ve kendi hesaplamama göre 100 kilometrede 7 litre yakıt tüketmişim ( 3+ saat trafikte asılı kalmama rağmen).
Evet simdi eve adim attim. Tam 2400 km yol yaptim tatil suresince.
ortalama 4.6 lt /100 km euro dizel.
bence baya iyi degerler.
15 gün önce Istanbul - Çanakkale 330km
Araç 3 20 D ortalama hız 110km (yol bilgisayarı) klima hep açık 2 kişi 2 çocuk bagaj full
Tüketim 6.2 Euro dizel ( hiç ekonomi yapmaya çalışmadım boş yerlerde dikkatlice yapıştırdım) :)
Mersin-Bodrum arası q7 3.0 dizel ile klima açık araç komple dolu 10.1 lt yaktım.
İstanbul maltepeden bodruma 150 tl ye geldim ortalama 4.2 son 150 km klima açıktı bitek.körfezi dolanarak ve.bütün hız limitlerine uyarak :D yol 12 saat sürdü bomboştu tek başıma korkuodm ama çok rahat geldim :) sekolive abiyle birkanın brifinglerinn byk etkisi oldu tabi özellkle birkan bütün yol boyunca manevi olarak yanımda oldu sağolsun :D
2014 Polo 1.2 Tsi bm.
İstanbul edirne arası 4.2 yakmıstı , ama mola verdıgım ıcın sıfırlandı ve cekemedım.
Kalan yolda bıraz daha sakın kullandım sonuc paylastıgım gıbı.
http://i.hizliresim.com/1jMEPB.jpg
580 km izmir-bodrum biraz sağa sola gidişte var ama %80 uzun yol. Genel ortalama 7.1
Bodrumdan direkt izmir 6.4 .ortalama hız 100-110. Tsi ile bi türlü anlaşamıyoruz