beni geçen yıl polis çevirdi, camlar film dedi, degil amirim dedim, bak V harfi var dedim karartma cam yani dedim, tamam devam et dedi :)
Printable View
beni geçen yıl polis çevirdi, camlar film dedi, degil amirim dedim, bak V harfi var dedim karartma cam yani dedim, tamam devam et dedi :)
ceza makbuzunu imzalarken polisin gözü önünde makbuza bu cezanın haksızlığından dolayı cezayı kesen memura karşı her türlü maddi manevi tazminat davası açma hakkımın saklı olması şartıyla cezayı kabul ediyorum yazıp imzalayın bundan sonra. bakalım ne yapacak o zaman o polis.
Polis arabasinda film olmasi normal ama zindan karanlik olmasi normal değil. Iceride biri olduğu ama kim olduğu anlasilmayacak şekilde olmali. Özel harekatci değiller zate teror olayi olunca hepsi sehit. Anca sucsuza masuma.
orijinal renkli, %70 görüşlü, fabrikasyon olarak araç üzerine montajlanmış, sembolleri olan cama film diye ceza yazabilen tek polis bizde mi ki?
Bir EGM klasiği.İşkembeden ceza yazıyolar.İspat yok.Ölçüm yok.Birşeyde bilseler.Karadüzen ceza tam gaz.
TSE yatacak yerin yoq.Hep bunlar sizin başınızın alından çıkıyor.Şişelere gelin.
adamlarda egıtım yok bılınclı hareket etme yok kı kes kes yolla hıamına
sıkıntı sistemde.. türkiyede 10 arabadan 9 unda film olursa 100 -200 tl ye film çekilirse haliyle denetlemelerde arada orjinal fabrikasyondan renkli camlı tek tük nadir araçlarda kaynar güme gider..
Bilgim yok ama sanırım avrupada bu işler böyle değildir.. yani adam dükkana gidip filmi yaptırıp camlarına rahatça yola çıkamıyordur bir prosedürü evrak kısmı vardır.. bir yerlerden izin belge almadan camlarına film çektiremiyordur..