Tek problem yag sicakligi yukseliyor . Simdi balacagim yine yukselecek hareret yapacak mi.
Printable View
Tek problem yag sicakligi yukseliyor . Simdi balacagim yine yukselecek hareret yapacak mi.
Arabayı çok sıkıştırdıysanız olur hocam, geçen bende kastamonuya giderken yaşamıştım Ilgaz dağında. Biraz dinlensin yağını,suyunu kontrol edip devam edin inşallah sorun yaşamazsınız.
Kardesim geç gördüm konuyu biraz. Kusget tarafında isen bizim ergin var orda. Numarasını yazıyorum orda sana yardımcı olabilir diye düşündüm.
0 (533) 590 76 98
Yakınlarda olsan muhakkak gelir yardımcı olmaya çalışırdim kardesim ama sanayide en yakın ulaşabileceğin arkadasım ergin.
Kardeşim şu an Gaziantep'te değilim ama seni tamirciye yönlendirebilirim yardımcı olurlar.
Memedim gecmiş olsun..yukarda kalsın konu
uzun yolda sıkıştırdıysanız hortuma bir bakın yırtılmıs olabilir.eger oyleyse kendinizde gecici cozum üretebilirsiniz
Su kapagi acilmis yolda su boşalmis üstten, gaziantep de su takviye edip urfaya geldik, bir problem cikmadi ama yag sicakligi gezindi durdu 105- 112 arasi.
Dou sagol kardeşim urfaya geldik şuan. Herkese teşekkürler arkadaşlar.
Abi konuyu yeni gördüm kusura bakma. Antep'te değilim ben önceden görebilseydim birilerini gönderirdik yanına geçmiş olsun:/
sabah yoldaydım bende aksi istikamette sınavdan çıkıp yola çıktım direk görsem birşeyler yapardık abi geçmiş olsun. Burak bursada
büyük geçmiş olsun abi. yağ sıcaklığında ben bi anormallik göremedim caddy 1.6 tdı ımda aynı şekilde yazın uzun yol da 104-112 arasında oluyodu hep. ama çok sık değişiyosa bi problem olabilir belki.
Şansa bak bugün hiç foruma bakmadım kusura bakma yeni gördüm. Bütün gün ben de sanayideydim.geçmiş olsun bi sorun olursa telefonum 0507 240 82 58
kardeşim kusura bakma bende nizipteyim konuyu yeni gördüm, sanayiye çekerdik yoksa tanıdık elemanlar var
Bende siteye girdimde konuya bakmadim dikkatimi cekmedi cok gecmis olsun...
Sagolun arkadaslar urfaya kadar ulaştık, sıkıntı yolmuş, su kapagimiz açılmış, hareket halinde gevşemis, halloldu ;)
geçmiş olsun , aynısını sonatayla ist-didim-ank-ist arası yaşamıştım , büyük stres oluyor.