Arkadaşlar görkem kardeşimizle biraz oyalanalım dedikyarın akşamüstü fotoğraflıycaz benim arabayı yer önerilerinizi yazar mısınız bornovadan hareket edicez inanılmaz uzak yerler olmasın ama
![]()
Arkadaşlar görkem kardeşimizle biraz oyalanalım dedikyarın akşamüstü fotoğraflıycaz benim arabayı yer önerilerinizi yazar mısınız bornovadan hareket edicez inanılmaz uzak yerler olmasın ama
![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
manisadan gelirken tam bornova yı görünce yolun sağında bir frenleme rampası var kum havuz ben orada çekmek çok istedim ama kısmet olmadı...
PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR
Forum bornova.. hatta bu akşam 10-15 araç (genellikle Saxo - 106 ) orda buluşup fotoğraf çekimi yapıcaz...
Daha çok fikirYaşar universitesinin orda bi yer vardı beğenmiştim orda çekilen fotoları tayfun biliyo sanırım orayı
![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
[QUOTE=taytay;7252858]Benim golfu çektiğimiz yer var biraz demode oldu orası gerçi![]()
Tam burası![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
sahil evlerinde gün batımı çekilebilir en sonda, güzelbahçe yol kenarı aynı şekilde. Engelliler otopark yada forum geç saat boş iken olabilir , alsancak stadın caddesindeki ara sokaklar![]()
-Fırat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)