Bu gün Fn2 typer aldım . 2008 model Samsun'dan araç . Yalnız aracın dikiz aynası kapatma tuşunu bulamadım. Ayarlamanın solunda var basınca kapanır gibi olup duruyor sorun nedir ? Elektrisel mi,mekani mi yoksa öyle bir özelliği yok mu ?
Bu gün Fn2 typer aldım . 2008 model Samsun'dan araç . Yalnız aracın dikiz aynası kapatma tuşunu bulamadım. Ayarlamanın solunda var basınca kapanır gibi olup duruyor sorun nedir ? Elektrisel mi,mekani mi yoksa öyle bir özelliği yok mu ?
Icinde modul tarzinda bir parca var zamanla bozuluyor serviste yok cikmacilardan temin edebilirsin sadece tanesine 100 tl gibi fiyat isteniyor
o bahsi gecen parcanin ustunde condansor yada adi hereyse hap gibi bir parca var onu degistirinede oluyor
okadar para vermenize gerek yok
Как да Ñи ремонтираме Ñтраничното ел. прибиращо Ñе огледало - Избрано от техничеÑки въпроÑи - Полезна Ğ¸Ğ½Ñ„Ğ¾Ñ€Ğ¼Ğ°Ñ†Ğ¸Ñ Ğ·Ğ° вÑÑка Хонда. - Hondabg.com Ф
Öncelikle hayırlı olsun bende dün fn2 typer aldım , aynı sorun bende de var fakat bende sağtaraf komple kapanıyor sol taraf kapanır gibi olup duruyor .. Eğer sorunu çözerseniz bende öğrenmek isterim
İKİZLER TGT
Eyüp beyin attığı yöntemle halledicez sanırım . Bayram bitimi arabayı sanayide honda konusunda bilgili birine bırakıcam elektriksel ve kolay olduğunu söyledi yapılırsa sorunun ne olduğunu , çözümünü ve fiyatını yazarım . Yeni konu açmak istemedim far yükseklik ayarı nerde? Kusura bakmayın baktım bulamadım . Otomatik far yüksekliği mi var ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)