User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Doluzede araçlar hk

gkhnyds - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Doluzede araçlar hk

Herkese Merhaba,

Geçtiğimiz haftalarda şekerpınar tarafındaki dolu yağışından dolayı Doğuş Otomotiv'in araçlarının ciddi anlamda zarar gördüğünü duydum. Yaklaşık 2.000 araçtan bahsediliyor.

ve araçlar tamir edilip tekrardan hiç bir şey olmamış gibi satışa sunulacakmış.
    Nefaset vermek istemiyorlar diye söylentiler var.

Ne kadar doğrudur ? Net bilgisi olan var mı?

Yeni araç alacak arkadaşlar en azından bilgilendirilmiş olsun.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla doğrudur o tarafta bir dünya arac var pendikte opelin arac stogu var pendige ciddi dolu yagdı emınım onlarda hasar almıstır
    adamlar tırdan düsme aracı sıfır diye verıyolar dolu hasarını haylı haylı duzeltıp verirler
    vakumla boyasız duzeltıgı surece anlamakta zordur

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğuşun yapmıyacağı şey yok arkadaş boya makinası ile gidip aracını öyle teslim alıcaksın bu zamanda herşey beklenir

brky33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce Ankarada da aynı şey oldu sıfır araçlar dolu yedi serviste onarım yapıldı ve satıldı...

Haram olsun o alınan paralar böyle şeyler yapılıyorsa :/
    1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk

'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Borusan ya da Kosifler tam hatırlamıyorum geçmiş senelerde bu tarz hasarları "Garaj Günleri" adı altında normal fiyatın altında satışa sunuyordu.

Vw'nin böyle bişey yapacağını zannetmiyor tam tersi hasarlıları hasarsız diye satmaya çalışacaktır diye düşünüyorum. Arkadaşın dediği araç adedi az buz değil..

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankarada geçmiş senelerde dolu yağdığında Eskişehir Yolu'ndaki Opel'in stoğu ciddi zarar görmüştü ve sonrasında 7-8 bin tl indirimle vermişlerdi arabaları. O olaydan sonra sıfır arabaları Kentpark AVM'nin kapalı otoparkında stoklamaya başlamışlardı zaten.

Doğuş'a gelince, bu tavanlar fabrika çıkışı böyle Türkiye paket bu dese alacak odunlar olduğu için her türlü şeyi yapabileceklerini düşünüyorum.

gkhnyds - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Net bilgi aldım indirim yok
    Vw alacak arkadaşlar dikkatli olsun lütfen
    Bazı araçların teslimatlarını ertelemişler

fatihob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İş yerimiz Şekerpınarda, Doğuş'a çok yakın. Şirket araçları kapının önündeydi. Bağzıları kapalıya çekti arabalarını ben üşendim kapıda bıraktım Linea'yı. Doludan sonra baktığımda ne bende nede kapıdaki diğer araçlarda hiç göçük yoktu (93 model Doğan dahil)

Hani Doğuştaki araçlardada hasar yoktur demiyorum ama hasar almamış olma ihtimalleri var.

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende geçtiğimiz ay ankaradaki doluda konya-samsun yolundaydım. Çetin emeçe döndüm ardından. Migrosun bahçesinde baktım 7-8 tane kendini belli eden göçük vardı. Ankaralılar bilir tam orada doğuşun ciddi sayıda aracı var. Onlara ne oldu o geldi şimdi aklıma. Acaba hasar var mıydı?

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı şekilde Çelik Motor araçlarıda zarar gördü doludan.Duyduğuma göre Doğuş Oto'da bayağı zarar varmış.Göçük Tamiri için Almanya'dan Özel Ekip getirmişler.

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boyasız göçük düzeltme yöntemiyle ,tavan döşemesini söktürüp tavandaki gamzelerini aldıklarını gördüm.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    130 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pendikte yaşanan dolu olayında, yarisimizde ciddi göçükler oluştu, kaskodan onarım gördü 4000 TL sı bir bedel alındı. O tarafta 0 araç stoğu olan marka varsa dikkat etmek lazım.

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım benim yorum yapmam sağlıklı olacaktır. Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyim. Zarar gören araçların içerisinde porsche grubu araç yok. Porscheler kapalı mekanda tutuluyor. Vw nin,seat'ın çoğunlukta olduğu bir otopark. Araçlar üzerindeki giydirmeden dolayı çok zarar görmediğini duymuştum. Almanyadan gelen özel ekipler göçük giderme işlemleri uygulamış. Ben kılın kılıyım ben kusur göremedim. Mail yazısı geldi ortalama %3 civarında destek uygulanacak diye. Her markanın veya distribütörün başına gelen - gelecek bişey. Gerekli indirimler uygulanıyor zaten. %3 le başlayıp daha fazlada olabiliyor bu indirim. Ben nefasetli araç olsun taş izi olsun 300-5001.000 tl ucuz olsun diye can atan binlerce insan tanıyorum. Zaten kimse almaya mecbur değil. Doludan çıkan araçlar için ibraname imzalanıyor. Kimse haberi olmadan öyle bir arabayı almaz. Alamaz. 15 sene önceydi onlar. Tüketici hakları mahkemesi var bilmemnesi var. Adamı öttürürler. Unutmadan söyleyim. Kesinlikle boya felan yok bu işlemlerde. Bazı arkadaşlar çok abartmış. Çok cahilce yorum yapmış.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

prodorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar gecen yıl aralıkta almanyada 28,000 araç dolu hasarı aldı ve tamamı yapılıp türkiyede satılacak diye konusuluyordu sayı 30,000 oldu demekki
    PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    net bilgi söylıyeyım.
    Dayımın doguşta tanıdıkları var gecen sohbet etmeye gitmiş adamlar dolua hasarlı arabaları vakumlamaktan bıkmışlar fakat dolu hasarlı aracı liste fiyatının 2 bın tl altına veriyorlarmış. belki daha fazla ındırım yapabilirler.

Bence vakumla düzeltilen arabaları almaktan sorun olucagını sanmyorum tabi bilerek sıfır diye kakalanmayacak. ama sunu yapıyorlarsa vakumlarken boya bozuluyorsa veya boya gerektiginde boyayıp satıyorlarsa ozaman ciddi sorun demektir.
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    net bilgi söylıyeyım.
    Dayımın doguşta tanıdıkları var gecen sohbet etmeye gitmiş adamlar dolua hasarlı arabaları vakumlamaktan bıkmışlar fakat dolu hasarlı aracı liste fiyatının 2 bın tl altına veriyorlarmış. belki daha fazla ındırım yapabilirler.

Bence vakumla düzeltilen arabaları almaktan sorun olucagını sanmyorum tabi bilerek sıfır diye kakalanmayacak. ama sunu yapıyorlarsa vakumlarken boya bozuluyorsa veya boya gerektiginde boyayıp satıyorlarsa ozaman ciddi sorun demektir.
    Daha hiç bir doluyu çekerken en acemi ustanın bile boyayı bozduğunu görmedim duymadım. Ekip zaten Almanyadan gelen uzman ekip. Çıkarttıkları işi gözümle gördüm. Tamamen kusursuzdu.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bazı arkadaşlar, Almanya dan gelen uzman ekibi, bizim sanayideki ustalarla karıştırıyor sanırsam sizin ruhunuz duymaz o aracı alsanız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankarada geçmiş senelerde dolu yağdığında Eskişehir Yolu'ndaki Opel'in stoğu ciddi zarar görmüştü ve sonrasında 7-8 bin tl indirimle vermişlerdi arabaları. O olaydan sonra sıfır arabaları Kentpark AVM'nin kapalı otoparkında stoklamaya başlamışlardı zaten.

Doğuş'a gelince, bu tavanlar fabrika çıkışı böyle Türkiye paket bu dese alacak odunlar olduğu için her türlü şeyi yapabileceklerini düşünüyorum.
    Opel-Chevrolet reis , akrabaya corsa almıştık hatta o indirimden 3 tane ceviz büyüklüğünde göçük vardı tavanında kendimiz halletmiştik hiçte belli olmuyordu , oldukça karlı çıkmıştı..

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben daha onceki araclarimdan birini auto king de dolu hasarindan dolayi yaptirmistim
    Sadece tavanda sayisiz gocuk vardi yaptilar teslim aldim kimse anlamadi anlamak imkansizdi tek bi hata bile yoktu
    Ki Almanyadan ekip gelmis falan filan
    Indirim varsa ben ozellikle o araclari secerdim sahsen onemli olan soylesinler yeter
    Vuruk yok kirik yok boya yok sorun hic yok..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)