User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
84 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Araçta Yaş Takıntısı

vtiaras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben aracın ne yaşına bakmam temiz olsun yeter geçen aylarda 97 vti mı sattım 91 model 53.000 km de ef civic aldım yeter ki aracın sağlam kazası olmasın model takıntım yok

Revo55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Km ve yaş takıntımız pek yok.2013 yılında 2003 e46 318i 120 bin km de aldık ve 10 yıllık bir araçtı.Genel olarak memnunduk ufak tefek sorunları çıkmaya başlamıştı.Far beyninde sorun çıktı , direklerdeki döşemelerde sarkma , cam açma tuşlarında gevşeklik gibi sorunlar vermişti.Bunlar kronik problemleri çoğu e46'da var.200 bin kmde sattık.Satmaya yakın yağ yakma problemi başlamıştı.E60 almasaydık yaptırıp binecektik.Sanayi'de tandıklarımız olduğu için çıkan sorunlar bizi uğraştırmadı ama sanayi çevresi olmayan e46'sı olan tanıdıklarımı biraz üzdü.

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaş takıntım yoktur aracın düzgün olması yaşdan ziyade kullanılışa bağlı ama yaşdan dolayı oluşabilecek sıkıntıları hesaba katmak gerekebilir. O yüzden 15 yaş üzeri bir araç alacaksam varolan bütçeyi ekstra masraflar için düzenlerim.

Yaşdan ziyade model yılı ve renk takıntım vardır sadece. Genelde o marka ve modelin o kasada üretildiği son yıl tercihim olur çünkü en yeni opsiyonları ve gerekli makyaj düzenlemeyi yapmış oluyorlar.Renk için ise beyaz renge alerjim var sıfır alırsam hayatta beyaz araba almam öteki türlü ise mümkün mertebe başka renkli araca bakar ya da boyatır-kaplatırım.

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaporta ve motor diri olsun yeter yaşa pek bakmam

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende de yıl takıntısı var... nezaman araç alıcak olsam 90 lı model yıllarına kayıp absürt araçlara bakarken buluyorum kendimi... mesela 2011 megane alacağıma aynı paraya E38 7 serisi bmw ye binsen jason statham gibi mükemmel olurdu ...

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Yaş takıntım şöyle yok istediğim tarza göre mesela zevk alıcağım araç istiyosam eski araçlardan zevk alıyorum uğraşmaktan falan onun için eski araçlara bakıyorum ama gündelik hayatta kullanmak içinde 2000 üstü abs li araçlara bakıyorum.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

dj ugurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2000 model

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Eski bir Alman aracı ise kondisyonuna bakar alırım.Km yada yaşa takılmam..
    Ki buna örnek 2001 model E39 5.30ia aldım,150km'de.Çoğu araca taş çıkartır.Sorunu çıkarsa da canı sağolsun.

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piyasa öyle bi duruma geldiki kilometresi çekiktir muhtemelen diye, çekilmemiştir düşüncesiyle yüksek kilometreli araçlar (tabi onlarında çekik olma şansı var) cazip gelmeye başladı şahsen bana en azından adam doğrusunu yazmış diyorum.

metehancihangir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Km ve yaş takıntım kesinlikle yoktur boya değişende benim için önem taşımaz önemli olan arabanın nasıl kullanıldığıdır 5 yaşında 300 k km deki servis bakımlı bi arabayı gözüm kapalı alırım çamurluğu değişmiş yada kapısı boyanmış arabayı alırım şaseler işlem görmemiş olsun araba yere düz basıp düz gitsin gerisi teferruattır benim için. Kazadan sonra çok güzel toplanmış bi Honda yı da hoşuma giderse alabilirim maksat içimdeki honda hevesini almam 3 4 k zarar etmek zorunda gitmez

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle markasına göre değişir bazı modeller şarap gibi yıllandıkça güzel bkz. W123
    What Goes Around,Goes Around

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hiç yaş takıntım yoktur araç teknoojik donanım olarak güncelliğini koruyorsa ve hatlarıda genel itibariyle güncelliğini koruyorsa yani görsel olarakta hala göze hoş geliyorsa yolda takmam kafaya..

sıfır bomboş c segmenti yada b segmenti bir araç alıcağıma aynı paraya 7-8 yaşında full dolu D segmenti yada E segmenti araç alırım benim fikrim..

hiç olmassa adam gibi c yada b segmenti araçlardan daha dolu daha donanımlı 7-8 yaşındada olsa daha yüksek teknolojili güvenlikli bir araca binmiş sürmüş olurum yanında gelen prestijide cabası..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evo34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kilometre takıntımı 200bin'deki Audi A4'ü alarak ve kullanarak attım.
    Yıl takıntımı da 2002 model Ep3'ü alarak attım.

Bu takıntılardan kurtulduktan sonra piyasa benim için cennete dönüştü,
    çok fazla fiyat/performansı ilk sıralarda araç seçeneği var önümde...

Toplum olarak maalesefki ön yargılı bir milletiz.
    Bu araçlarda büyük bir sorun yaşamadınız galiba?
    Teşekkürler.
    Alıntı Aykut106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    km leri cogu aracın dusuruyolar dizel az yakan arabaların az km lerde olacagına pek inanmiyorum yası km si dısında az el degistiren araba tercihim olur sonra km si.
    Teşekkürler.
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ruhu ruhuma uyduktan sonra askin yasi yoktur

Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kişisel tercih dedim ya ben ona sen baskasına vermezsin
    ayrıca sorabilirsinde tü kaka demedim tabiki ama yıldızımız barışmadı kendileriyle, 2-3 sene kadar kullandım 2003 model full civic es7 oluyor heralde . yada son accordun tipi cok güzel gayet albenili duruyor ama bana uzak olsun
    Tamam sorayım arıza olarak mı başını ağrıttı- ki bu hondalarda pek görülen olay değildir- yoksa yol tutuş. konfor olarak mı beklediğin olmadı?
    Teşekkürler.
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kullandığım araçların modelleri sırasıyla: 1995 1997 1999 2000 2004 1999 2005

Ben eskiciyim biraz Kafamda belli başlı marka ve model vardır. Onların sıfırlarına ya da yeni modellerine gücüm yetmediği için eski modellerini kullanıyorum.

Ama imkanım olsa mesela 1999 forester turbo, 2000 Impreza GT, 2005 Megane RS yerine sıfırlarını kullanmayı tercih ederim.

Örnek olarak 1-2 yaşında ama hoşlanmadığım bir araba yerine daha yaşlı ve daha çok benim tarzımı yansıtan araçlar kullanmayı tercih ederim.
    Teşekkürler.
    Alıntı fkocak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Km takintim var yas takintim yok. Ama ikisininde optimumunu bulmak zor. Km takintisi onceki kullananlara guven duyamamamdan kaynaklaniyor. Mesela babamdan 300k da araba alirim ama kullanim tarzini sevmedigim birinden 100k da almam. Yasi ne olursa olsun.
    Kesinlikle 300k ulaşmış ilk sahibinden yada çok iyi durumda olan araç bulmak çoook zor.
    Teşekkürler.
    Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:

"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtiaras Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben aracın ne yaşına bakmam temiz olsun yeter geçen aylarda 97 vti mı sattım 91 model 53.000 km de ef civic aldım yeter ki aracın sağlam kazası olmasın model takıntım yok
    Teşekkürler.
    Alıntı Revo55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Km ve yaş takıntımız pek yok.2013 yılında 2003 e46 318i 120 bin km de aldık ve 10 yıllık bir araçtı.Genel olarak memnunduk ufak tefek sorunları çıkmaya başlamıştı.Far beyninde sorun çıktı , direklerdeki döşemelerde sarkma , cam açma tuşlarında gevşeklik gibi sorunlar vermişti.Bunlar kronik problemleri çoğu e46'da var.200 bin kmde sattık.Satmaya yakın yağ yakma problemi başlamıştı.E60 almasaydık yaptırıp binecektik.Sanayi'de tandıklarımız olduğu için çıkan sorunlar bizi uğraştırmadı ama sanayi çevresi olmayan e46'sı olan tanıdıklarımı biraz üzdü.
    Anlaşılan ekonomik ömür 200k civarı ondan sonra illaki masraf gerekiyor.
    Teşekkürler.
    Alıntı İbrahim Erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaş takıntım yoktur aracın düzgün olması yaşdan ziyade kullanılışa bağlı ama yaşdan dolayı oluşabilecek sıkıntıları hesaba katmak gerekebilir. O yüzden 15 yaş üzeri bir araç alacaksam varolan bütçeyi ekstra masraflar için düzenlerim.

Yaşdan ziyade model yılı ve renk takıntım vardır sadece. Genelde o marka ve modelin o kasada üretildiği son yıl tercihim olur çünkü en yeni opsiyonları ve gerekli makyaj düzenlemeyi yapmış oluyorlar.Renk için ise beyaz renge alerjim var sıfır alırsam hayatta beyaz araba almam öteki türlü ise mümkün mertebe başka renkli araca bakar ya da boyatır-kaplatırım.
    Aynen belli bir yaşın üzerindeyse illaki masraf oluyor.
    Teşekkürler.
    Alıntı blow07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaporta ve motor diri olsun yeter yaşa pek bakmam
    Teşekkürler.
    Alıntı Burak Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende de yıl takıntısı var... nezaman araç alıcak olsam 90 lı model yıllarına kayıp absürt araçlara bakarken buluyorum kendimi... mesela 2011 megane alacağıma aynı paraya E38 7 serisi bmw ye binsen jason statham gibi mükemmel olurdu ...
    Teşekkürler.
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaş takıntım şöyle yok istediğim tarza göre mesela zevk alıcağım araç istiyosam eski araçlardan zevk alıyorum uğraşmaktan falan onun için eski araçlara bakıyorum ama gündelik hayatta kullanmak içinde 2000 üstü abs li araçlara bakıyorum.
    Teşekkürler.
    Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski bir Alman aracı ise kondisyonuna bakar alırım.Km yada yaşa takılmam..
    Ki buna örnek 2001 model E39 5.30ia aldım,150km'de.Çoğu araca taş çıkartır.Sorunu çıkarsa da canı sağolsun.
    İşte bunu söyleyebilmek önemli ve bütçe ayırabilmek.
    Teşekkürler.
    Alıntı barakuda26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    piyasa öyle bi duruma geldiki kilometresi çekiktir muhtemelen diye, çekilmemiştir düşüncesiyle yüksek kilometreli araçlar (tabi onlarında çekik olma şansı var) cazip gelmeye başladı şahsen bana en azından adam doğrusunu yazmış diyorum.
    Aynısı banada oluyor.
    Özellikle 15 yaşındaki araçlara 100k yazıyorlar insan ona değilde 250kya inanıyor.
    Teşekkürler.
    Alıntı metehancihangir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Km ve yaş takıntım kesinlikle yoktur boya değişende benim için önem taşımaz önemli olan arabanın nasıl kullanıldığıdır 5 yaşında 300 k km deki servis bakımlı bi arabayı gözüm kapalı alırım çamurluğu değişmiş yada kapısı boyanmış arabayı alırım şaseler işlem görmemiş olsun araba yere düz basıp düz gitsin gerisi teferruattır benim için. Kazadan sonra çok güzel toplanmış bi Honda yı da hoşuma giderse alabilirim maksat içimdeki honda hevesini almam 3 4 k zarar etmek zorunda gitmez
    Teşekkürler.
    Alıntı cgnozdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle markasına göre değişir bazı modeller şarap gibi yıllandıkça güzel bkz. W123
    Teşekkürler.
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç yaş takıntım yoktur araç teknoojik donanım olarak güncelliğini koruyorsa ve hatlarıda genel itibariyle güncelliğini koruyorsa yani görsel olarakta hala göze hoş geliyorsa yolda takmam kafaya..

sıfır bomboş c segmenti yada b segmenti bir araç alıcağıma aynı paraya 7-8 yaşında full dolu D segmenti yada E segmenti araç alırım benim fikrim..

hiç olmassa adam gibi c yada b segmenti araçlardan daha dolu daha donanımlı 7-8 yaşındada olsa daha yüksek teknolojili güvenlikli bir araca binmiş sürmüş olurum yanında gelen prestijide cabası..
    Hocam doğru söylüyorsunda masraf olayına ne diyorsun?
    Bu D yada E segmenti araçlar büyük masraflar açmadı mı?
    Yoksa milletin abartması mı?
    Yada onlarda işin tuzu biberi mi diyorsun?
    Teşekkürler.
    Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:

"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne yaş takıntısı yahu , imkanım olsa 1994 model üstüne binmem asla...
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende yaş takıntısı yok 10-15 yaşlarında lüks markaların araçlarını her zaman 0 tenekelere tercih ederim hem kaza yapma riski düşük hem daha sağlam oluyorlar varsın sanayide biraz uğraştırsın canımdan değerli değil ya en güzeli o lüks markaların 0 larını almak ama imkan meselesi tabikide

emrahatilla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mercedes bmw gibi araçlarda yaşa bakmam bende düzgün kullanılmış bakımlı ise yaşa takılmadan alabilirsin bu arabaları hele mercedeste 94 modelinde bile bugün bir çok sıfır arabada olmayan bir sürü teknik özellik ve konfor var

emrekuzdere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yıl (2012-2014) 93'model Accord kullandım. Orjinal 109.000 km'de iken aldım. Trafikte ki bir çok 4-5 yaşında ki araçtan daha diriydi. Dilinden anlayan usta bulamadığım için sattım, birde para geçti elime model yenilemek için oldu.
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20
    Alıntı RR-V8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı biz mi getirelim yoksa siz gelip bağlar mısınız?

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba dediğin 40 yaş ve civarı olacak en az

KM, değişen, motor durumu, yürüyeni, elektrik tesisatı vs. hiç önemli değil yeter ki tek kapı, makbul bir motoru olsun ve tekrar trafiğe çıkması için bir ruhsatı olsun
    Fiat's Are Faster Than You Think!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)