Arkadaşlar 1 gün önce sıcaktan araba içinde bayılırken klimayı açıyım dedim fakat soğuk havanın gelmediğini fark ettim çok zor olmasadabu gün topkapı sanayide bi arkadaşımın yanına gittim sağolsun ordan özel VW servisten bi abi geldi ''klima sistemi devreye girmiyor'' dedi. Ölçüm aletiyle baktı falan. İndirip bakmak lazım falan dedi. araç 2012 model golf. Garantisi var diye biliyorum ama, aldığım arkadas ikinci bakımı dışarda yaptırmış garanti dışı kalıyor mu ? Yada klima çözümü için tavsiyesi olan varmı ? Bi yardımcı olurmusunuz.
Şimdiden cevaplar için teşekkürler.




bu gün topkapı sanayide bi arkadaşımın yanına gittim sağolsun ordan özel VW servisten bi abi geldi ''klima sistemi devreye girmiyor'' dedi. Ölçüm aletiyle baktı falan. İndirip bakmak lazım falan dedi. araç 2012 model golf. Garantisi var diye biliyorum ama, aldığım arkadas ikinci bakımı dışarda yaptırmış garanti dışı kalıyor mu ? Yada klima çözümü için tavsiyesi olan varmı ? Bi yardımcı olurmusunuz.
Alıntı



çünkü dükkanıma günde 10 araba giriyosa 7 si woswagen


Neyse bakalım götürücez artık, indirip bakalım diyen ustaya. Bu söylediklerinizi en ucuzdan en pahalıya sıralandırsak bende ona göre baktırsam hani başka yeri kurcalatmamış olalım





