Aga cok kisi olayin pesinde.ben kafaya taktim bunu.
Printable View
Benimde tavsiyem numarasını değiştir kardeşim dövmeklede sövmeklede bitmez bunlar . Bu millet medeniyeti halen anlamadı bir insanın rızası yok ise arayamazsın nerde kaldı delikanlılık nerde kaldı efendilik .
Bence de numarayı Degistirin yakalayıp dovseniz de bisey degismicek bi de sizden şikayetçi olursa bi de 5000 tl ceza ödersiniz benim 3 tane devam var birinden büyük ihtimal hapise giricem bi daha birine tokat bile atmam daha önce polisler ya da savcılar la işiniz oldumu bilmiyorum ama Allah düşmanımi onlarin eline düşürmesi heleki hemen sana psikopat muamelesi yapıyorlar
Hukuksal yol en iyisidir ona başvurmanı öneririm kardesim.
Abicim kıyma makinası olsan doğra doğra bitiremezsin kansızdan çok bişey yok bu ülkede.
Hiç sıkıntı yapma git değiştir abi numarayı ne güzel değer verdiğin biri var hayatında böyle şerefsiz evlatları huzurunu bozmasın. Allaha havale et. Böyle tipler gözümün önünde lime lime olsa gözümü kırparsam en adiyim.
Beni geçen ozel numaradan aradi bi hatun özel numarayla 14 dakika muhabbet ettim hatun dedi bunca yıldır arıyorum böyle milleti daha senin kadar rahatına denk gelmedim dedi :D
Abi mesajlara cevap ver İstanbul Maltepedeyim de ben ona semtimde konulu çekerim yada benim yapacaklarimi sen yap
Çok sıkıntı durum gerçektende. Hat değiştirmek en mantıklısı bencede.
Memlekette sütü bozuktan bol insan yok..
Tek tek uğraşma ilede olmuyor,bitmiyorlar.En kolay çözüm hat degistirmek..
güven bulursan haber et banada
suphelendıgınız yerı arayın .bas harfler var zaten sızde. ya bır arkadaş vardı orda ,neydı adı yaaa y ılemı başlıyordu fılan dıyın . ordanda atıyorum yunusmu derse bır adım daha yaklaşmış olursunuz .
savcılık fılan uzun ıs ,hat degıstırmede kolay iş. böyle serefsızlerın azını burnunu kırıcaksınkı vatana buyuk bır hızmet olsun... gecmıs olsun..